سلام مراقبت بعد از واکسن شش ماهگی چیه؟

۴ پاسخ

قطره استامینوفن دوبرابر وزنش هر ۴ ساعت یه بار بعد دو روز هر ۶ ساعت.
دستمال نمدار و....

در ۲۴ ساعت اول بعد از واکسن زدن از کمپرس آب سرد در محل واکسن استفاده کنید. میتوانید در طول هر یک ساعت، پنج دقیقه یخ روی محل واکسن قرار دهید.

در ۲۴ ساعت دوم پس از واکسن از کمپرس آب گرم در محل واکسن استفاده کنید.

در طی سه روز بعد از واکسن مایعات زیادی به کودک بدهید از جمله آب، آب میوه، سوپ و سایر مایعات.

لباس های راحت و خنک به کودک بپوشانید.

درصورت بروز تب خفیف از استامینوفن استفاده کنید. به ازای هرکیلوگرم وزن کودک ۲ قطره استامینوفن کافی است. اگر کودک شما ۷ کیلو وزن دارد، ۱۴ قطره استامینوفن.

میتوانید هر ۶ ساعت استامینوفن را تجدید کنید.

هرگز از جملات "چیزی نشده" ، "آمپول که درد نداره" و .... استفاده نکنید چون اعتماد کودک نسبت به خودتان را از بین میبرید.

بیش از قبل به او توجه کنید و شرایطی فراهم کند تا استراحت کند.

درصورت بالا رفتن درجه ی تب یا طولانی شدن تب بیش از دو روز حتما به پزشک مراجعه کنید.

برای پایین آوردن تب کودک به هیچ عنوان از آسپرین استفاده نکنید.

درصورت مشاهده هرگونه نشانه های غیرطبیعی مانند گریه طولانی مدت چندین ساعت پس از تزریق، لرزیدن یا سایر نشانه ها، به پزشک مراجعه کنید.

بعد از واکسن سرخجه، پس از یک تا دو هفته درصورت ظهور علائمی مثل ورم گلو، آبریزش بینی یا وجود دانه های ریز قرمز روی پوست حتما به پزشک مراجعه کنید.
سایت رادیو. کودک

مثل چهارماهگی عزیزم دخترمن که فرقی نداشت براش فقط یکم اسهال میکرد

سلام عزیزم
مگه مث چهارماهگی نیست؟