۵ پاسخ

تا دوسالگی که اصلا نباید بالش بزاری واسه بچه اتفاقا ضررم داره از اون موقع به بعدم خودش باید دوس داشته باشه اگه خواست رو بالشت بخوابه

پسرمنم بدن بالشت می‌خوابه، زیر سرش بالشت بذارم آنقدر ول میخوره تا از رو بالشت بچرخه

پسر منم همین جوریه

وای پسر منم همینجوره حتی زیرسرشو یلند کردم کوتاه کردم فایده نداره انگار بدون بالش راحتتره همش سرشو میزاره زمین

سلام نه. پسره منم بدون بالش می‌خوابه. پسر بزرگم که الان. ۷ سالشه. اونم بدون بالش می‌خوابه کلن. یک ساعت رو بالش. میخوابن