۸ پاسخ

من خودم ۵ماه باردارم و نباید رابطه داشته باشیم هیچکار نمیخواد بکنه. اونم مث ما باید شرایط بپذیره تحمل کنه
تازه برا خانم سختر چون هورمونامون بهم میریزه غریزه جنسی بیشتر میشه

من از اول منع بودم و رابطه نداشتیم هم خودم هم شوهرم خیلی نیاز داریم ولی تحمل میکنیم

عزیزم من سر پسرم منع بودم از اولش ولی خوب خیلی ببخشید اینجوری میگم با لاپایی شوهرم راضی می کردم اونم شرایط پذیرفته بود دیگه تا بچمون بسلامتی دنیا اومد

منکه کلاً از اول منعم....😁😁
شوهرمم هیچی بخاطر بچه باید تحمل کنه....😂

عزیزم برای کسی ک دکتر منع نکنه م مشکلی نیست
برای اونایی هم ک منع میشه دیگه همسر باید تحمل کنه ب هرحال بچه برای هردو شخصه دیگ هباید کنار بیان با هم و صبر کنن

خب یە جوری راحتش کن اونم گناە دارە

من که مشکلی ندارم و دکتر منعم نکرد و رابطه داریم.اما بارداری اولم که جفت خیلی پایین بود و دکتر منعم کرده بود هم هر شب رابطه داشتیم هیچی هم نشد.اگه خدا نخواد برگی از درخت نمی افته.ولی خوب اگه دکتر منعت کرده نزدیکی نکن.من اونموقع بچه بودم و نمیفهمیدم که چقدر میتونه خطر ناک باشه.این هم روش هست به غیر دخول.

من ازاول بارداری تاالان رابطه نداشتم چون دکترمنع کرده برام شوهربیچارمم تحمل میکنه ازترس نزدیکم نمیادیه وقتایی که خیلی بهش فشارمیادازپشت همون اولش میذاره