۶ پاسخ

سلام منم همینجوریم فکر نکنم مشکل خاصی باشه من اون دفعه ب دکترم گفتم گفت فکرکنم بارداری😁

سلام منم رگ گردنم بد جور میگیره فک کنم از کمبود کلسیم حتما دکتر برید چون هر چه بچه بزرگ تر میشه گرفتگی عضلات هم بیشتر میشه

نگرانیم کمتر شد.مرسی دوستان🤗🤗

سلام،منم همینطورم دیشب پای چپم بود با شال بستم تاصب،نوبتی درد دارن و‌میگیرن دستام و‌پاهام:/دکترم قرص کلسیم داد

منم گرفتگی پا داستم رفتم دکتر گفت کلسیمت پایینه اخرسر فهمیدم باردارم😄😄

اره میگن از کلسیم.اگه دیدم دردش قابل تحمله یه هفته صبر میکنم تا وقت دکترم.اگر نه میرم دکتر دیگه