غذا دادن به کودک.

۱ پاسخ

🍛🍝🍽️🍹🧈🍳

سوال های مرتبط

مامان پرنسا🌙 مامان پرنسا🌙 ۱۷ ماهگی
❤️دندان درآوردن موجب کاهش وزن کودک میشود

🔻زمان دندان درآوردن، کودک اشتهای خود را از دست می‌دهد؛ علت اصلی بی‌اشتهایی احساس ناراحتی است که کودک در زمان دندان درآوردن در ناحیه لثه تجربه می‌کند.
این ناراحتی اغلب ۴ روز قبل از دندان درآوردن آغاز می‌شود و تا ۳ روز بعد از درآمدن ادامه پیدا می‌کند
🔻با از دست دادن اشتها، کودک دچار کمبود آب می‌شود بنابراین تا حد امکان میزان مصرف آب را به کودک افزایش دهید
🔻مسکن‌های خوراکی از جمله استامینوفن در کاهش درد دندان در آوردن موثر است، میزان این مسکن تعداد قطره دوبرابر وزن نوزاد است یعنی اگر نوزاد ۸ کیلو وزن دارد میبایست ۱۶ قطره به نوزاد استامینوفن بدهید میتوانید هر ۴ الی ۶ ساعت تکرار کنید و نباید بیش از ۳ روز به نوزاد داده شود
🔻غذای سرد مانند ماست یا میوه سرد، می‌تواند ناراحتی دندان درآوردن را کاهش دهد
🔻قبل از اینکه به کودک غذا بدهید، دندانگیر خنک به او بدهید تا با فشردن آن از درد دندان خود بکاهد....
آواتار مامان ابوالفضل مامان ابوالفضل ابوالفضل ۱۴ ماهگی
الهی بگردم. ابوالفضل دوتادندون پایینی وزن کم نکرد ... ادامه پاسخ