۶ پاسخ

معمولا همین پمادو میدن ولی این که سبز دارید عفونتت زیاده مجدد مراجعه کن حتما قرص یا آمپول بهت میده

منم هستم خواهر ولی دکترم هیچی نداد فقط گفت اگه اذیتز قرص میترونیدازول بخور🥺🤦‍♀️☹️

اخه عفونت پنیری با سبز رنگ، ۲ نوع مختلفن.
کلوتریمازدل پنیری رو درمان کرده و اون یکی هم باید درمان بشه. قرص جوابه

من ترشح سبز داشتم شیاف زدم ده روز اسم شیاف یادم رفته😐ازهمین چرک خشک کن هابود
چونکه پزشکم گفتن ترشح سبز با قرص برطرف نمیشه و باید شیاف بزنی خوب شدم البته بگم ترشحم خیییلی کم شده ولی گاهی ک میاد سبزرنگه اما سوزش خارش و بو نداره

منم بودم.قرصم مصرف کردم خوب نشدم.اخر دکتر بهم شیاف کلوتریمازول داد خوب شدم

منم داشتم چن هفته قرص خوردم خوب شد