از کیت تخمک گذاری چجور استفاده میکنن

۲ پاسخ

من با کیت باردار شدم تویه اول اقدام. دوبسته کیت خریدم ۱۰مین روز سیکل قاعدگی هرروز ساعت ۲ بعدظهر تویه لیوان یکبار مصرف ادرار کن کیت رو بزار توش دوتا خط نشون میده یکی پررنگ یکی خیلی کمرنگ دوباره فرداش این ازمتیشو تکرار کن. تا روزی که اون خط کمرنه اندازه خط اول پررنگ بشه نهایت خیلی کم بااون فرق کنه. تا ۲۴ ساعت اینده تخمک ازاد میکنی. باید رابطه داشته باشی اون یکی دوروزو

سلام گلم کیت نمیخواد اپلکیشن یک زن نصب کن روزای تخمک گذاریت رو میده