۷ پاسخ

نه فقط یه پتو نازک با آعوشی یا کرییر

به نظرم قنداق فرنگیشو ببر چون بالاخره داخل بیمارستان کولر میزنن اونقدرم گرم نیست.اگر گرم بود بعد روش یک دور پیچ نازک بنداز برای اینکه خونه هم بیاری قنداق فرنگی بهتره پتو که خیلی گرمه.

آره چون بچه خیلی کوچیکه وهنوزگوشتی ب بدن نداره همش چربیه پس بهترشماهم ببرین

من فرنگی نخریدم از بچه اولم اصلا استفاده نشد جاش سوئیسی گرفتم که قشنگ بشه بغلش کرد

من قنداق فرنگی نگرفتم فک نمیکنم خیلی کارایی داشته باشه پتو بپیچ دورش

بیمارستان نبر . بذار بیاد خونه اونموقع ببر
ان شالله کوچولوتون کی بدنیا میاد ؟ دختر من ۲۲ مرداد بدنیا میاد

اره عزیزم دمای درون شکم از هوای بیرون گرمتر هست بچه یک هفته زمان می‌بره بدنش قدرت هماهنگی دما رو بدست بیاره بعدم قطعا توی ماشین برای برگشت کولر روشن میکنید پس سریع سردش میشه