۹ پاسخ

ادکلن چَستیتی بگیر بهت قول میدم دیگه هیچ وقت عوض نمیکنی. من ۱۳ ساله دارم همینو استفاده میکنم باور کن تا حالا بیستر از ۲۰۰ نفر ازم اسمش رو پرسیدن. اینم عکسش. عطر هم که جوپ معرکس

اوری وان هم بدک نیست

کلا ادکلن درصد الکلش بالاس میخوای بگیری سعی کن عطر بگیری

گوچی اصل من عاشق بوش هستم بد گیر میاد ولی معرکه بوی تلخ و خنک داره که قول میدم بزنی دیگه عوض نکنی من ادکلنش نمیگیرم عطرش حجمی میخرم چون خیلی گرونه و خیلی سخت گیر میاد حتی منکه عطر خودمه بازم یه دفعه بهم فیک انداختن ب

من عاشق YSL هستم. خیلی گرون شده

زستگی داره از بوی شیرین یا ملایم یا تند یا تلخ کدوم خوشت بیاد

کوکو شانل

من خودم چون عاشق بوی تند هستم عطرای مردونه رو ترجیح میدم

لجنت

گودگرل کارولین هرا مشکیش عالیه