۳ پاسخ

نه تو رو خدا سویق کودک بگیرید قوای جنسی میخواد جیکار الان نوزاد 😑

نه نده. سويق كودك بخر براش، اينو اگه شيرمادر ميخوره خودت بخور واسه شيرت خوبه، از اينستا و اينترنت هم سويق نخر خيلي گرون ميدن، از عطاري بخر

عزیزم این پیج فالو کن عزیزم همه نوع سویق داره سفارش بده منم از همین سویق شما از عطاری گرفتم، ولی بود بدی داره اصلا دخترم نمیخوره، اگه باز نکردی ببر پس بده از این پیج سفارش بده برید ببینید، کاراشون عالیه انواع غذاها هم اموزش میده