۵ پاسخ

عزیزم خلفی نوعی جفت،جفت یه ارگانی هست که به دیواره رحم می چسبه تا اکسیژن و مواد غذایی رو از خون مادر میگیره و با کمک بند ناف اونو به جنین میرسونه(جفت خلفی یعنی:در دیواره پشت رحم، نزدیک ستون فقرات)
ربطی به نوع زایمان نداره
فقط نوع وضعیا قرار گرفتن خود جنین یعنی سفالیک یا بریج بودن تو هفته آخر میتونه تاثیر گذار باشه
مثلا تا ۳۸و۳۹ هفته وضعیت قرارگیری جنین بریچ باشه مجبور بشن سزارین کنن
اگه سفالیک باشه که زایمان طبیعی

خلفي كه جفته عزيزم.
براي تعيين زايمان يا مينويسن بريچ يعني بچه با پاست كه ميشه سزارين. يا مينويسن سفاليك يعني با سر، كه توي حالت سفاليك هم طبيعي ميشه زايمان كرد هم سزارين اختياري

ربطی ب زایمان نداره یعنی جفت پشت جنین قرارداره

بهترين حالت جفتم خلفيه

خب باید از کجا فهمید زایمان جیه ط. س