۸ پاسخ

من‌خودم ببلاک میدم چهار ماهگی ۷.۵۰۰کیلو اما دخترم سوپرامیل میخورد وزن دهیش بالا بود ک بعد ی مدت یبوست اورد

من ببلاک میدم خیلی خوبه

هر بچه بدنش یجوره عزیزم مثلا دوتا بچه ببلاک بخورن یکیش خپب وزن میگیره یکیشون بدـ... من نان میدادم دیده نمیسازه الان ببلاک ال اف میدم وزن میگیره ولی ببلاک ال اف برای اسهال شما میحوای سادش بگیر

من اپتامیل میدم راضیم

سوپرامیل

عزیزم ببین دکتر کدام را پیشنهاد میده چون ممکنه فرزندتون حساسیت داشته باشه

نان فقط و فقط نان

سلام مامانا منم یه سوال داشتم بچم ۸ماهشه یبوست گرفته چکارکنم دکترم بردم تاثیری نداشت شیرهم اپتامیل اچ آ میخوره ممکنه تاثیراون باشه