۸ پاسخ

عزیزم منم ۱۸ سالمه و اقدام دومی ام خیلی وقته اما خبری نیس ان شاءالله خیره

سلام عزیزم من۲۰ سالمه
یه سال نیمه تو اقدامم پارسال برج هشت باردار شدم سقط شد
یه عالمه قرص آمپول استفاده کردم اما اثری نداشت
سه ماه شده رفتم زیر نظر دکتر دیگه برای خودم شوهرم آزمایش نوشت آزمایش دادم همچی خوب بود
بعد عکس رنگی برام نوشت دیروز رفتم عکس گرفتن گفت لوله هات بازه فقط این که لوله سمت چپ التهاب داره باید به دکترم نوشت بدم من یکم استرسی هستم می‌خوام استرس بذارم کنار چاق هم هستم لاغر کنم دیگه پناه بر خدا
ایشالله خدا دامنتو با اولاد سالم سبز کنه خدا دلتو شاد کنه فقط استرس نداشته باش اگه چاقی برقص ورزش کن

خداانشاالله هیچکس رو ناامید نکنه،
عکس رنگی میگن درد داره آیا صحت داره؟

منم 18سالمه عزیزم نگران نباش
انشالا این ماه نتیجه میگیری

مگه چند ماه اقدام بودی عزیزم که رفتی عکس رنگی

ترشح این مدلی احتمالا واسه تخمک گذاریه
نزدیک تخمک گذاری هستی؟؟؟
عکس رنگی چطوری بود درد داشت

ترشح سفید تخم مرغی معمولا مال تخمک گذاری
ایشالله جواب بگیری 🥰💕

قربونت برم سنی نداری ک
انشاالله ک باردار بشی 🌹