۶ پاسخ

من نکسیوم میدادم سورنا به غذا افتاد بیشتر شد. اوجش از پنج ماهگی تا هفت ماهگی بود تا همسن چند ماه پیشم بالا میاورد ولی نه همیشه اگه خنده زیاد میکرد گریه شدید بدوبدو باعث میشد. بالا بیاره یا چندروز قبل از اینکه مریضیش خودشو نشون بده این بالا اوردناش زیاد میشد ککم دستم اومد میزان وحجم غذاش و کم کردم ولی دفعات زیاد بهش دادم غذا های سنگین اگه میخورد تا چندساعت بهش چیزی. نمیپادم کم کم ارومتر. شد. خداروشکر. تیر ماهم مریض شد. اصلا بالا نیاورد

سلام پسر من داشت پرتابی بالا می‌آورد خیلی افتضاح تا هشت ماهگي کم شد بعد یسال قطع شد کلا
راسش اسمش یادم نیست یه پودری بود ک می‌ریختم تو شیرش

پسرمن رفلاکس شدید داشت وبانکسیوم خوب شد

بهترین داروی رفلاکس نکسیومه

بچه من با شیر خشک ببلاک ای ار، بچه من وحشتناک رفلکس داشت

پسره من رفلاکسه شدید که چه عرض کنم وحشتناک داشت بردمش متخصص نوزادان ساشه اس امپرازول داد که نصف ساشه رو میدادم بهش خداروشکر خیلی خوب اثر کرد خوب شد رفلاکسه پسرم زده بود به ریه هاش