۲۷ پاسخ

اسم داداش آروین چی شد؟؟؟

تولد گل پسر مبارک باشه❤💃🤩😘

تولدش مبارک باشه این پسر خوشتیپ🦋🦋🦋

تولدت مبارک عزیزم💝💝

تولدش هزاران بارمبارک،ان شاالله همیشه تواوج موفقیت ببینیش

تولدش مبارک انشاالله موفقیت های زیادی سر راهش باشه🎈🎈🎈🎂🎂🎂🎂🧿🧿🧿🎁🎁🎁🎁🎉🎉🎉🎉😘😘😘😘

تولد پسر قشنگت مبارک😘

مبارک باشه تولدش 😍😘

آروین جان تولدت مبارک ایشالله صد ساله شی غم نبینیو پیر بشی تو شادیات غرق بشی تولدت مبارک گل پسر

تولذش مبارک عزیزم خدا بهترین هارو نصیبش کنه

تولد گل پسرت کلی مبارک الهی همیشه شاد و سلامت باشه 🍬🍬🍬😘😘😘🤩🤩🤩

تولد خوشگل خاله مبارک ان شالله ۱۲۰سالگیشو جشن بگیرین 🥰🥰

تولدش مبارک عزیزم

خداحفظش كنه تولدشم مبارك❤️

تولدت مبارک نفس خاله الهی قربونت بشم انشالله تو لباس دامادی ببینمت خودمم بیام عروسیت 🥰😍😃

تولدش مبارک عزیزم انشالله جشن موفقیت هاش و دامادیش بگیری🎈🎈🎈🎈

تولدش مبارک عزیزم....ان شاالله تودلیت هم سالم تو بغلت باشه و تولد هردو بگیری ...شاهد موفقیهاشون باشید....نمیدونم تو دلیت دختر یا پسر..بهرحال ارزوی موفقیتتونو دارم

عزیزم تولدت مبارک زیر سایه پدر و مادر تنت سلامت و لبات خندون عزیزخاله🥰🥰🥰

ای جانم‌تولدت مبارک عزیزدلم برسی به هرچیزی که آرزوشو داری پسر خوشگل

الهی که همیشه سلامت باشه و زیر سایه پدرو مادرش شاد زندگی کنه

تولدش مبارگککککککککککک 😘😘😘😘

بسلامتی انشااله تنش همیشه سلامت باشه ولباش خندون

ای جااان تولدش پرتکرار ان شالله نی نی هم‌بسلامت به دنیا بیاد و خیرشونو ببیتی🥰🥰🥰🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂

تولدش پرتکراررررررعزیزم

تولدت پرتکرارعزیزدلم...الهی که همه ی آرزوهات برات خاطره بشن و بهترینها نصیب دل مهربونت بشه🥰❤️🤩😘🎁🎂🎉🎊🎈🎀🍩

سلام بسلامتی
انشاالله شاهد پیشرفتش باشید

تولدش مبارک انشالله موفقیتش رو جشن بگیرین سایه پدرمادرهمیشه بالا سرش باشه