سلام خانوم ها نظر سنجی داریم موافق ها 👍یادت نره

۸ پاسخ

من خودم موافق هستم 👍👍👍👍👍👍

اینم باید بدونیم وآگاه باشیم اگر بی حجابی را دوست دارید دیگه اون دنیا بهشت جای شما نیست وباید انتخاب کرد ازادی یا بهشت اون دنیا من خودم به شدت با آزادی وبی حجابی مخالفم این دنیا هر چقدر هم عمر کنی ماندنی نیستیم زندگی وهمیشه جاویدان مادن ما فقط اون دنیاست پس لذت این دنیا را به ان دنیا ندید خواهر های من بیاید ادمی زاد را معنی کنیم!!!! زاده شدیم. وآهی. دمی. تو دنیا. هستیم. وزندگی میکنیم 💐💐💐

ازادی کنن هر کس دوست داره حجاب داشته باشن هرکسم دوست نداره ازادی

موافقم هرجورهستیم بایدکنارهم باشیم

منم موافق ازادیم👍👍

چون نظر سنجی هس لایک هم بزارید ببینم چقدر موافق هستن

موافققققققققمممممم

صد درصد موافق من خودم حجابمو برنمیدارم ولی طرفدار ازادیم