۱۳ پاسخ

ای بابا یه جوری میگین ادم بعد سزارین نمیتونه راه بره ، ادم مجبور باشه همه کاری میکنه، من ۹ روز با زخم سزارین تو بیمارستان سرپا بودم به خاطر بچه که بستری بود ، تازه اخراش دستشویی ایرانی میرفتم با اون زخم ، وقتی مجبور باشین هیچی غیر ممکن نیست

نزدیکی هم داشته باش

سلام خاکشیردرست کن بخورمن همینجوری بودم زیادمیخوردم پیاده روی هم بکن ان شاء الله زودبازمیشه نزدیکی هم خیلی تآثیرداره

عزیزم پله بالاوپایین برو

از پله بالا و پایین کن. پیاده روی کن ولی ن روی ی جاده صاف پستی بلندی داشته باشه. دکتر ب من گفت نزدیکی در چن روزه قبل زایمان هم ب باز شدن دهانه کمک میکنه

عزیییزم ان شاءالله ک همونی ک تودلته برات پیش بیاد امیدت بخداباشه درضمن سوره انشقاق زیاد بخون

اگ میشه نزدیکی کن ..توکل ب خدا ان شاءالله ک زایمان راحتی داشته باشی .و نی نی تو سالم بغل بگیری

منم ۳۲هفته ام کمرم ب شدت درد میکنه تا صبحم گره زایمان قبلی گرفته بود مث درد پریودی داشتم

حموم آب گرم حتما برو...نزدیکی با همسرت
اگه این وقت روز پیداش کردی حتما داشته باش😂😂
امیدت به خدا ناراحت نباش...
پسر من ۴۱ هفته و ۲ روزبه دنیا اومد
فقط ۱سانت باز بودم

عزیزم جارو نبتون بکش.اگه هم پله داری بالا وپایین برو تاعصر دهانه رحمت بازمیشه

ناراحت نباش .من چهل هفته رو رد کردم بعد ۲ روز دردم گرفت رفتم دکتر دهانه رحمم ۷ سانت باز شده بود

چرا سزارین می‌ترسی بهتر از طبیعی دیگه اینقد درد و بدبختی رو تحمل نمیکنی بخوان پاره ت کنن تا بچه بیاد بیرون بیخیال بابا غصه چیو میخوری

چرا گریه میکنی صلاح خدا هر چی باشه همونه .
برا منم تا دقیقه آخر باز نشد ک نشد