۵ پاسخ

تشخیص جنسیت جنين از سونو ی قلب و سونو 11 هفتگی (NT) با ۸۰ درصدتشخیص درست و با کمترین هزینه 🤰👼
فقط با ارسال عکس سونوگرافی و نوشته هاش
جنسیت ثمر عشق خود را بدانيد😍❤nini_shenas
#تشخیص #تعین_جنسیت#دختر#پسر#
زایمان#بهترین# ممنون میشم پیج اینستام فالوکنید نظرات مامانها رو ببنید
snini_shenas

اررره.ب خیلیاگفتن غلط دراومده .ولی بعضیام درسته چون الت هنوزکامل تشکیل نشده ازروحالاتش میگن

واسه بعضی ها بله.

مال من ک دقیق بود

سلام عزیزدلم من تمام سونوهابارداریمو پیش دکتر حسین دستورانی میرم ایشون دکتر خوش اخلاق،مهربون ،ماهر ،دقیق هست ،آدرس مطب احمدآباد ،روبرو بیمارستان قائم ،جنب پل هوایی ،ساختمان پزشکان۷۳ طبقه اول ،شماره مطب ۰۵۱۳۸۴۰۲۵۲۶ مطب ازشنبه تاچهارشنبه ساعت۱۶تا۲۱ مطب بازه ،دکتردستورانی جنسیت تودلیم تو ان تی صد درصد بهم گفت پسره وتو انومالی هم جنسیت تودلیم همون بود که تو ان تی گفته بود بهم هست