۶ پاسخ

آخی انشاللله هرررچه زودتر ب حالت خوب برگردی

چون هفته ۱۲بارداری هم با خونریزی شدید اومدم بستری شدم اون موقع لخته دفع شد ولی الان چون لکه بینی نه جذب میشه نه دفع
دکترهم حتی دستشویی رفتن رو هم قدغن کرده برام

بره چی بستری شدی هماتوم

سلام گلم ایشلا زودتر خوب میشی منم خونریزی داشتم دوبار ولی از من به خواهر بزرگترم نصیحت استرس بدترم میکرد هم استرس هم ناراحتی باعث میشد دوباره لکه ببینم پس خودتو بسپار به خدا من هم دعا میکنم برات

یکهفته بستری برا چی؟چکار میکنن اونجا برات کدوم بخش هستی

سلام عزیزم چرا بستریت کردن مال من ۱۰ سانت بود اما بستری نکردن