۸ پاسخ

درخواست دوستی تو قبول کردم بیا اون جا

البته من حلقه زدم واسش دکتر قنبری گفت حلقه خوبه اگه خواستی بگو تاشماره شخصیش روبدم بهت

سلام عزیزم. ببرپیش دکتر حجت قنبری من پسرعمو بردم پیشش عالی بود اصلا ازیت نشد همون شب دردش خوب شد ودیگه ازیت نبود

سلام من پسرمو ب روش سنتی پیش متخصص اورولوژیست انجام دادم خیلی خیلی. راضی ام فقط موقع جراحی گریه کرد بعد ک بیرون اوردم راحت پوشکش کردم شیرشو دادم تا اومدیم خونه خوابید چون پوشک دارن کوچیک هستن عین ی محافظه و نمیزارن اذیت بشن قرمزیش سر پنج روز و بخیه هاش سر هفت روز افتاد

سلام بخیه بزن من حلقه زد دکتر دوشب بچه خیلی اذیت شد همه حلقه برداشته شده بود فقط به اندازه نخ مو بود بچه خیلی اذیت شد وقتی دیش داشت این حلقه برداشته میشد گریه می کرد

من حلقه انجام دادم فقط چند ساعت اول سخت بود اذییت کرد الانم یه هفته شده هنوز نیوفتاده اینم عکسشه

من سنتی انجام دادم خیلی راضی بودم

من بخیه کردم یه روز بعدش خوب شد خیلی بخیه خوبه
حلقه رو شنیده بودم بعضی وقتا ممکنه بچسپه به گوشت و دیر میفته