۹ پاسخ

دختر من از دوماهگی برمیگشت ولی خیلی تلاش میکرد تا دمر شه ولی الان خیلی راحت دمر میشه و اصلا رو زمین دراز کشیده نمیمونه فقط دمر میشه و دستو پا میزنه میبینه نمیتونه حرکت کنه گریه میکنه
برا همین میذارمش داخل تشک گارد دار تا یکم اروم بگیره

پسرم الان دور خودش می‌چرخه ولی در نشده

دخترمن صاف میخوابونمش ۱۸۰ درجه میچرخه.هی باید صافش کنم..توخواب وبیداری
خیلی باید حواسم باشه.الان ۳ماهو۲۳روزشه.
ولی دمر نشده تاحالا....

بچه من سه ماهگی دمر شد اخر شش غلط میزن دورخودش میچرخه تلاش برای سینه خیز جیغ ولی نمیره

پسر من چهارماهش هست دور خودش میچرخه ولی دمر نمیشه

از اخر ۴ماهگی دنر شد بعد یاد گرفت غلت زدنو الان دیگه حواسم نباشه زیر مبله😁

بچه من از ۳ ماه و ۲۰ روز دمر شد و میچرخه دور خودش

از ۵ماهگی ولی نمیچرخه

۴ ماهگی دمر شد و ۵ ماهگی دورخودش میچرخه😁