۴ پاسخ

همش ک نه، ولی وعده های غذاییت باید مقوی باشه میان وعده ت هم میوه و مغزیجات حتما باشه اخه اگه نخوری ب خودت ظلم کردی اون بچه بزرگ میشه هر جور شدع

۲۲روز دیگه باید شیرت راه اقتاده باشه....حتما غذا کم میخوری من خیلی میخورم تازه۷روزه زایمان کردم

سلام مایعات تو افزایش شیر تاثیر داره آب چای کمرنگ زیادبخور غذاهای آبکی مثل آش شوربا آبگوشت شیر رو زیاد میکنه

آبگوشت ساده بدون نخود و لوبیا ، ته چین ، دلستر ، مغزیجات ، بخور رو شیرت تاثیر داره