سوال های مرتبط

مامان ‍م‍ا‍ه‍ا‍ن🫀 مامان ‍م‍ا‍ه‍ا‍ن🫀 ۲ سالگی
۱۲ نکته مهم افزایش اشتها کودک


🔹️سلام دوستای گلم🔹️
چند نکته‌ مهم 👇
اصول تغذیه کودکان در همه سنین باید مراعات شود
به‌خصوص در سال‌های اول. در سال اول زندگی، اصلی‌ترین غذای کودک شما شیر مادراست.
فرزند شما در ۱۲ ماه اول، در فاصله چهار تا شش ‌ماهگی هم ترکیبات ساده‌ای مثل لعاب برنج را به شیر مادر و یا شیر خشک یا با کنی آب میتونید اضافه کنید.
بعد از شش ‌ماهگی، آرام‌آرام طعم‌های متفاوت را می‌چشد و این اضافه کردن مرحله‌ به‌ مرحله مواد غذایی به رژیم غذایی در طول چند ماه، زمینه را برای آشنا شدن او با طعم‌ها فراهم می‌کند. در این مرحله،  از شش ماهگی تا یک سالگی فرزندتان برای مصرف غذا کمکی آماده می‌شود. و باید تغذیه کودک تان هر پنج گروه اصلی غذایی زیر را در بربگیرد


💗میوه و سبزی‌ها: برای کودک انواع ویتامین، آنتی‌اکسیدان و فیبر موردنیازش را تأمین می‌کند که می‌تواند برای پیشگیری از بروز مشکلاتی نظیر بیماری‌های قلبی و مغری مفید واقع شود.
💗غلات و حبوبات: شامل گندم ، جو، برنج،نخود ، لوبیا، عدس و ماش است. این غذاها انرژی موردنیاز بدن را تامین می‌کند و پروتئین بالایی دارند و برای تقویت استخوانها و دندانها بسیار مهم هست.هم‌چنین این مواد شامل ویتامین‌ها و مواد معدنی مفید دیگری مانند آهن، روی، ویتامین B12 و امگا ۳ نیز هستند که برای رشد و یادگیری ذهنی کودک، بسیار مهم است.
💗لبنیات: شامل شیر، پنیر و ماست سرشار از کلسیم است.
💗گوشت بدون چربی، ماهی، مرغ، تخم‌مرغ
امیدوارم کودکان خوش اشتها و سلامتی داشته باشید 🥰😘.
مامان فندقی🫂🍁✨️ مامان فندقی🫂🍁✨️ ۱ سالگی
کنترل عصبانیت

🔸هنگامی که والدین به طور کار آمد هیجان های خود را مهار می کنند، فرزندان شان هم یاد می گیرند تا به همین شیوه عمل کنند. روشی که والدین برای مدیریت خود در شرایط انفجاری (عصبانیت بیش از حد) به کار می برند، الگویی برای فرزندشان می شود تا به هنگام خشم یا اندوه از آن الگو تبعیت کنند.

🔸بنابراین کنترل خشم و عصبانیت چیزی است که همه والدین به آن نیازمندند. خود مهار گری روشی برای کمک به والدین است تا از وارد کردن صدمه به فرزندشان اجتناب کنند. با کسب این مهارت، والدین خواهند توانست تا با فرزندشان به شیوه هایی موثر حتی در لحظات تنش زا، تعامل کنند.

🔸مثلا وقتی کودک ما شاهد است که به نظر خیلی عصبانی می آییم، خشم خود را فرو بخوریم و سکوت کنیم و چند دقیقه ای از او بخواهیم محیط را ترک کند تا کنترل خود را دوباره به دست آوریم، او نیز از این شیوه استفاده خواهد کرد. در واقع رفتارهای خشن فرزندانمان بازتابی از رفتار والدین است.

🔸خشم، هیجان پایه ای است که هر کسی آن را می فهمد. می توان به افراد آموزش داد که چگونه خشم خود را بدون آسیب زدن به خود یا دیگران مهار کنند. آنچه حائز اهمیت است قبول مسئولیت اعمال خود و پذیرش احساسات به عنوان بخشی از ماهیت بشری است.