ما مادریم… همون دختر کوچولوهای خونه ی پدریمون که دلخوشیمون شونه کردن موهای عروسکمون بود… همون دختر کوچولوهایی که رو زانوی باباهامون مینشستیم و جلوی کارتون خوابمون میبرد… ولی حالا ما مادر شدیم‌ دختر کوچولوی درونمون رو بوسیدیم و گذاشتیم ته ته های صندوقچه ی دلمون… روش رو تلنبار کردیم با عشق بچه هامون با وظیفه ی مادری و همسر بودنمون… ما مادریم همون های که نفر اخر وقت میکنیم غذا بخوریم زودتر از همه اعضای خانواده بیدار میشیم و‌ اخرین نفر میخوابیم… ما مادریم با یک‌شغل بیست و چهار ساعته بدون تعطیلی که دستمزدمون خنده ی بچه ها و ارامش خانوادمونه… ما مادریم با انتظارهای عجیب و‌ غریبی که دنیا از ما داره… انتظار بی نقص بودن انتظار نهایت از‌خودگذشتگی‌‌… ما مادریم اما کسی به ما یاد نداده گاهی‌سر‌بزنیم‌ به اون دختر کوچولوی منتظر درونمون بهش برسیم بهش عشق بدیم یادمون نداده اول‌ باید رو‌خوشحالی و شادی خودمون تمرکز کنیم تا بتونیم مادر بهتری باشیم یادمون ندادن مادر بودن فقط فدا کردن نیست چون یکی‌از بزرگترین چیزهایی که میتونیم به بچه هامون انتقال بدیم اینه که فداکاری بیش از حد اسیب زاست… ما مادریم بله اگر‌بخوایم بگیم خسته ایم اگر بخوایم گاهی برای خودمون وقت بزاریم اگر جایی خودمون رو الویت قرار بدیم‌ جامعه یه مارک مادر ناکافی میزنه روی ما و با یک‌عذاب وجدان سخت تنهامون میزاره … بله ما مادریم ❤️ به سلامتی تمام مادرهای سرزمینمون از جمله شمایی که داری میخونی 🌱 این گل برای تو که بگم خستگی هات رو میفهمم و‌میخوام بگم تو بی نقص ترینی‌ 🌹

۹ پاسخ

وبدتر اون جمله ای که آخر شب بهت بگن مگه چکارکردی توخونه .نمیدونم چرا باخوندن اینا فقط توتاریکی وتوسکوت دارم گریه میکنم

حرفای دلمو زدی😭😭

آره، من هر روز احساس اینکه بچه ی من حقش همچین مادری نبود رو دارم .
از همه چی خودم گذشتم اما این عذاب وجدان همیشه بامنه

عزیزم چقدر خوب گفتی واقعا مادر یه چیز دیگه س خداروشکر که تجربه کردم ولی خیلی سخته خیلی بعضی وقتا آدم کم میاره

چقدقشنگ بودافرین

واییییییییییی تمام حرف دل ی زن زدی

چقد زیبا

اره واقعا....ولی هرچقدر مادری کنم همیشه حس میکنم یه جورایی کم میذارم برا بچم همیشه..

😍😍😍😍😍دعا کن من باردار نباشم عزیزم

سوال های مرتبط

مامان امیر جونی مامان امیر جونی ۳ سالگی
تاثیرات عجیب ذهن ناخودآگاه 💞💞
دقت کردین که خیلی از رفتارای ما چقدر شبیه خانوادم هامون هست.. بللللللله دقیقا.
چون اونا الگوی رفتاری ما بودن.
اونها رفتارها و ری اکشن هاشون رو اونقدرررر جلوی ما تکرار کردند و چون خیلی دیدیم،،، الان توی زندگیمون ب صورت ناخودآگاه انجام میدیم... چ غلط چ درست.. فرقی نداره. هرطور که بوده الان توی ضمیر ناخودآگاه ما نهادینه شده و در شرایط و مکان های متفاوت بروز و ظهور میکنه 💕💕💕💕💕💕💕
ی مثال بزنم از خودم.
مثلا کل دوران مجردیم رو یادمه مادرم صبح زود از خواب بلند میشد و قبل از اینکه صبحانه رو میل کنه و روزش رو زیبا شروع کنه
اول با شستن ظروف و اول تمیزکاری اطراف و غر زدن شروع می‌کرد... و من هم چون این صحنه رو هزاران بار دیدم در ضمیرم رفته و ناخوداگاه بیشتر اوقات تکرار میکنم.
خب راهکار چیه.. اولا اینکه اینقدر وویس های شکرگذاری و آموزشی گوش کنیم و یا تمرین رفتارمون رو اصلاح کنیمممم. و اینکه بیاین از همین قانون برای فرزندمون استفاده کنیم.
جلوش اینقد کارای درست و قشنگ انجام بدیم تا بره تو ضمیر ناخودآگاهشون 💞💞💞💞💞


نویسنده : فاطمه 🌷💚
مامان مطهره خانوم مامان مطهره خانوم ۳ سالگی
سن واقعی از پوشک گرفتن تقریباً دو سال و سه ماه، دو سال و ۴ ماه. یعنی اتمام و پایان دو سالگی باید اتفاق بیفته، یک تا دو ماه حتی تا ۳ ماه بگذره و ما اقدام کنیم به از پوشک گرفتن. پس این سن واقعی است و حتما این سن رو دقت کنید تا به بچه ها فشار نابجا ونا مناسب نیاریم. چون وقتی که خودمان عجله می کنیم برای پوشک گرفتن این پروسه رو به هم میزنیم. اصلاً طبیعی اینه که بچه ها تو سن دو سال نیم کنترل ادرار خودش را به صورت کامل به دست میاره، تازه همین هم سن همه بچه ها نیست. مثل راه رفتن مثل دندان دراوردن ما چطور الان همه به این نتیجه رسیدیم که درسته میگن بچه ها تا قبل از یکسالگی راه می روند ولی مثلاً ما بچه‌هایی داریم به صورت موردی که در سن ۱۴ ماهگی راه می رن. ۱۵ ماهگی راه میرن. قبلش تو مرحله چهار دست و پا هستن. آیا ما به این بچه‌ها فشار میاریم؟ هممون متفق القول هستیم که نباید به بچه فشار آورد.

این سن دو سال نیم که میگیم کنترل ادرار به دست میاد این هم به همان صورته. اگه بچه ای دو سال و ۷ ماه دو سال و هشت ماهش بود و هنوز کنترل ادرار شو به دست نیاورده ما هیچ اصرار و فشاری نباید بهش بیاریم که چرا این اتفاق ‌نیفتاد. چرا چون سن کنترل ادرار برای هر کودک متفاوته. این را به عنوان یک قانون باید بپذیریم مثل راه رفتن مثل دندان درآوردن. آیا ما همه بچه ها توسن شش ماهگی دندان در میان ؟یا تو سن هفت ماهگی؟ نه. بر اساس ژنتیک، تغذیه و خیلی چیزهای دیگر ممکنه این تغییر کنه.