۵ پاسخ

👏🏻👏🏻👏🏻
اینجا بفهمن بچه ای پیش مادر پدرش میخوابه چه کارها که نمیکنن و چه ها که نمیگن😁
اینجا ایرانه کشوری جهان سومی که همش دنبال تقلید از اروپایی هاست

دقیقاااااا👏 منم نظرم همینه ‌...

عالی بود مامان ثنا👏👏👏

ولی من قبول ندارم بحث تقلید از اروپایی ها نیست
کافیه یه بار بچه رابطه پدر و مادر و ببینه یا بشنوه چه ذهنیتی تو بچه درست میشه؟؟
با این قسمتش که هروقت خود بچه خواست خوب خود بچه هسچوقت نمیخواد
به نظر من عادته اگه بتونی از همون نوزادی عادتش بدی دیگه عادت میکنه
دختر من از نوزادی که تو تخت کنار مادر بود، از یکسالگی هم گذاشتمش تو اتاق خودش ( از شش ماه تا یکسال چون بنایی داشتیم خونه مامانم بودم و الا زودتر میذاشتم تو اتاق خودش) الانم تو اتاق خودش میخوابه بعضی شبا بیدار میشه صدا میکنه میرم تو اتاق پیشش

کاملا درست بود 👍👍👍

سوال های مرتبط

مامان سُهیل مامان سُهیل ۵ سالگی
اصول کاربردی ارتباط با نوجوان

🔻 اصل برخورد مثبت و مثبت فکر کردن در مواجهه با اشتباه نوجوان. نباید به گونه‌ای رفتار کنید که احساس کند می‌خواهید او را قضاوت یا تنبیه نمایید، بلکه از کلمات و عبارات مثبت استفاده کنید و با تشویق کردن و بیان یکی از ویژگی‌های مثبت فرزندتان، شروع کنید و سپس مطلب اصلی را بازگو کنید.
مثلا به او بگویید: «از اینکه بچه‌­ای اهل درس دارم و اخلاق و رفتار خوبی دارد خوشحالم؛ اما اینکه استفاده از تبلت را مدیریت نمی‌کنی، من و پدرت را نگران کرده است.»

🔻 اصل پرهیز از تحمیل کردن
چیزی یا کسی را به نوجوان‌تان تحمیل نکنید. بدترین تحمیلی که به نوجوان‌ها می­‌شود، این است که از او می­‌خواهیم مثل ما باشد یا می‌گوییم وقتی به سن شما بودیم آنگونه رفتار می‌کردیم، آنگونه لباس می‌پوشیدیم و...

یادتان باشد دنیا تغییر کرده و بر اساس این تغییرات روحیات و نیازهای ما هم تغییر کرده است. باید به فرزندان اعتماد کرد و به آن‌ها اجازه داد که به تدریج پس از کسب آگاهی لازم بتوانند تصمیم‌گیری در امور زندگی، تحصیلی و شغلی را تمرین کنند.
مامان سُهیل مامان سُهیل ۵ سالگی
وقتی که به فرزند دو ساله‌تان غذا می‌دهید، قاشق به دست دنبالش راه می‌افتید. کودک گاهی از صندلی می‌پرد، گاهی رویش می‌ایستد، گاهی هم چیزی پرت می‌کند.
راه‌حل قدیمی: شما می‌نشینید و هیچ واکنشی نشان نمی‌دهید. او مدام غر می‌زند و شما هنوز نشسته‌اید. در پایان هم می‌بینید که رفتار او تغییری نکرده است.
راه‌حل جدید: وضعیت را مشخص کنید به جای اینکه مدام دستوردهید. بچه‌ها ربات برنامه‌ریزی شده نیستند که هر کاری به آنها گفته شد انجام دهند آنها نیاز به اراده آزاد خود دارند به همین دلیل اغلب دقیقا برعکس آنچه شما می‌خواهید عمل می‌کنند. ترفند درست این است که از یادگیری به جای دستور استفاده کنید. مثلا به جای اینکه بگویید «شیر را بردار» بگویید « اگر شیر همینجوری بمونه جوش میاد» به این ترتیب شما اطلاعاتی به او میدهید که براساس آن او راحت‌تر کاری را که باید، انجام می‌دهد.

نتیجه: کافی است هنگام غذا خوردن به جای اینکه بگویید «بشین» بگویید «هیچ میدونی صندلی برای نشستن هستش؟» به همین سادگی می‌توانید با دادن اطلاعات از تکرار عملی غیرمعمول جلوگیری کنید.

#حرف_شنوی_کودک
مامان زهرا💖 مامان زهرا💖 ۴ سالگی