سوال های مرتبط

مامان آینده مامان آینده قصد بارداری
درمان حاملگی خارج رحم

بارداری خارج رحمی می‌تواند غیرمنتظره و ترسناک باشد. احتمالاً احساسات زیادی ازجمله غم و اضطراب را احساس می‌کنید. اما خوشبختانه با کمک درمان‌های حال حاضر می‌توان به‌خوبی این اختلال را درمان کرد و برای بارداری‌های بعدی آماده شد. اگر پس از درمان حاملگی خارج رحم تصمیم به بارداری مجدد دارید، حتماً با پزشک خود مشورت کنید. روش‌های زیر رویکردهای درمانی متداول برای درمان حاملگی خارج رحم هستند.

متوترکسات برای درمان حاملگی خارج رحم

در برخی موارد، پزشک ممکن است استفاده از دارویی به نام متوترکسات برای جلوگیری از رشد تخمک بارورشده و پایان بارداری را مدنظر قرار دهد. اگر لوله فالوپ قبلاً دچار پارگی و آسیب شده است، نمی‌توان از این دارو استفاده کرد. متوترکسات به صورت آمپول تزریق می‌شود و نسبت به جراحی خاصیت تهاجمی کمتری دارد.

درمان کامل با متوترکسات مستلزم چندین ویزیت و انجام منظم آزمایشات خونی و ادراری به منظور ارزیابی سطوح hCG و عدم رشد مجدد تخمک بارورشده است. در مواردی که سطح hCG با یک دوز دارو به اندازه کافی کاهش نیابد، تزریق دوم متوترکسات ضروری است. در جلسات ویزیت، مزایا و معایب استفاده از متوترکسات نسبت به جراحی توسط پزشک معالج برای بیمار بیان خواهد شد.
مامان میکائیل مامان میکائیل هفته هشتم بارداری
❤پناه❤ ❤پناه❤ قصد بارداری
انجام معاینات پیش از بارداری

قبل از باردار شدن، زمینه را برای یک بارداری سالم فراهم کنید. در شرایطی که بدن شما مشکلی نداشته باشد، احتمال بیشتری وجود دارد که بارداری موفقی را تجربه کنید. بهتر است قبل از اقدام به بارداری یک وقت ملاقات با پزشک زنان و زایمان هماهنگ کنید تا وضعیت سلامت جسمی شما بررسی شود. در این جلسات، معمولاً آزمایش‌هایی برای شما درخواست داده می‌شود و همچنین فولیک اسید و سایر مکمل‌های مورد نیاز بارداری برای شما تجویز خواهد شد. در معاینات قبل از بارداری، دربارۀ داروهای مصرفی خود با پزشکتان صحبت کنید.

مطمئن شوید که استفاده از آنها در باروری یا دوران بارداری شما تأثیری ندارد و بی‌خطر است. ملاقات با پزشک پیش از بارداری می‌تواند به شانس شما برای داشتن یک بارداری سالم کمک کند
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بهبود وضعیت سلامت مادر

هنگامی که در تلاش برای باردار شدن هستید، غذاهای مغذی بخورید. وزن خود را در محدودۀ سالم حفظ کنید. ورزش منظم داشته باشید و سعی کنید هر عادت بدی مانند مصرف سیگار و قلیان، نوشیدن الکل یا مصرف مواد مخدر را ترک کنید. بهتر است در دوران اقدام برای بارداری، میزان کافئین موجود در نوشیدنی‌ها را تا حد امکان کاهش دهید. قهوه، چای و نوشابه حاوی کافئین است و پزشکان توصیه می‌کنند زمانی که برای بارداری اقدام می‌کنید، قهوه مصرف نکنید. مصرف مکمل‌های تجویزی توسط پزشک، در سه ماه پیش از بارداری می‌تواند به افزایش قدرت باروری شما و همچنین کاهش مشکلات احتمالی در بارداری کمک کند. اگر حداقل یک ماه پیش از اقدام به بارداری، مصرف فولیک اسید را شروع کنید، احتمال بروز برخی از نقص‌های مادرزادی در جنین به میزان چشمگیری کاهش پیدا می‌کند.