تکلیف بچه ها یا تکلیف والدین

۲ پاسخ

هرچقدر مفید. بود لایک کن

💕💕
تکلیف بچه ها یا تکلیف والدین

از نخستین سال دبستان به بعد در برخوردهای والدین باید این پیام وجود داشته باشد انجام تکالیف مدرسه صرفاً و به‌طور محض در قلمرو مسئولیت کودک و معلم است.
کمک مستقیم به کودک ممکن است فقط این فکر را در ذهن بپروراند که به تنهایی قادر نیست کاری در این زمینه انجام دهد اما کمک غیر مستقیم میتونه مفید باشه.

برخی کودکان دوست دارند به هنگام انجام دادن تکالیف شان کنار یک بزرگتر بنشینن، بعضی از کودکان وقتی آدامس می جوند یاسر شان را میخارانن یا صندلی را تکان می دهن بهتر می توانند تکالیفشان را انجام دهند و اگر محدودیت ایجاد کنیم فعالیت ذهنی کودک اختلال پیدا می کند.

خودداری کودک از مطالعه مشکل ساده و پیش پا افتاده نیست که بتوان آن را چه با سختگیری که با ملایمت از میان برداشت افزایش فشار و سخت گیری ممکنه در مقاومت و خودداری کودک بیافزاید و از طرفی عدم مداخله و آزاد گذاشتن شاید دال بر بی مسئولیتی باشد
حل این مشکل نه آسانه و نه فوری.
برخی کودکان شاید نیاز به روان درمانی داشته باشن تا با والدین شان صلح کنن و جنگ علیه آنها را خاتمه دهد و خوشنودی را در موفقیت کسب کنن و نه در واماندگی.

شدیداً تاکید می شود که خود والدین این کار را انجام ندهند و نقش والدین خود را حفظ کنن...

سوال های مرتبط

مامان 🧸رونیا رویسا🧸 مامان 🧸رونیا رویسا🧸 ۲ سالگی
مامان دلا،دلوین مامان دلا،دلوین ۲ سالگی
مامان 🧸رونیا رویسا🧸 مامان 🧸رونیا رویسا🧸 ۲ سالگی
مامان 🧸رونیا رویسا🧸 مامان 🧸رونیا رویسا🧸 ۲ سالگی
مامان دخترم مامان دخترم هفته بیست‌ویکم بارداری
مامان ❤️فاطمه❤️ مامان ❤️فاطمه❤️ ۲ سالگی
کنترل عصبانیت

هنگامی که والدین به طور کار آمد هیجان های خود را مهار می کنند، فرزندان شان هم یاد می گیرند تا به همین شیوه عمل کنند. روشی که والدین برای مدیریت خود در شرایط انفجاری (عصبانیت بیش از حد) به کار می برند، الگویی برای فرزندشان می شود تا به هنگام خشم یا اندوه از آن الگو تبعیت کنند.
بنابراین کنترل خشم و عصبانیت چیزی است که همه والدین به آن نیازمندند. خود مهار گری روشی برای کمک به والدین است تا از وارد کردن صدمه به فرزندشان اجتناب کنند. با کسب این مهارت، والدین خواهند توانست تا با فرزندشان به شیوه هایی موثر حتی در لحظات تنش زا، تعامل کنند.

مثلا وقتی کودک ما شاهد است که به نظر خیلی عصبانی می آییم، خشم خود را فرو بخوریم و سکوت کنیم و چند دقیقه ای از او بخواهیم محیط را ترک کند تا کنترل خود را دوباره به دست آوریم، او نیز از این شیوه استفاده خواهد کرد. در واقع رفتارهای خشن فرزندانمان بازتابی از رفتار والدین است.

خشم، هیجان پایه ای است که هر کسی آن را می فهمد. می توان به افراد آموزش داد که چگونه خشم خود را بدون آسیب زدن به خود یا دیگران مهار کنند. آنچه حائز اهمیت است قبول مسئولیت اعمال خود و پذیرش احساسات به عنوان بخشی از ماهیت بشری است.


@koodakaneh7