سوال های مرتبط

مامان 🩷کاملیا🩷 مامان 🩷کاملیا🩷 ۳ ماهگی
روش‌های خانگی موثر برای رفع یبوست در بارداری
تجربه نشان داده است که استفاده همزمان از روش‌های ایمن زیر، کمک زیادی به درمان قطعی یبوست در بارداری می‌کند:

افزایش میزان فیبر غذایی: در پاسخ به سوال برای درمان فوری یبوست چی بخوریم؟ می‌توان گفت که مصرف مکمل‌های فیبر یا افزایش خوردن غذاهای فیبردار مانند میوه‌ها، سبزیجات، مواد غذایی حاوی سبوس و غلات کامل می‌تواند عبور مدفوع از روده را تسهیل کند. قابل ذکر است که بزرگسالان باید روزانه بین ۲۸ تا ۳۴ گرم فیبر غذایی دریافت کنند. مصرف غذاهای خیلی چرب مانند انواع فست‌فود، غذاهای خیلی شیرین، نوشابه و الکل می‌تواند یبوست را تشدید کند.
افزایش مصرف مایعات: نوشیدن آب کافی برای نرم نگهداشتن مدفوع و دفع آسان آن مهم است. اگر احساس می‌کنید که خوردن آب زیاد کمکی نمی‌کند، می‌توانید سوپ‌های رقیق، چای و آب میوه یا سبزیجات را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
افزایش فعالیت روزانه: فعال بودن در حرکت سریع‌تر مدفوع در روده بزرگ موثر است. بنابراین ورزش منظم با تایید پزشک می‌تواند به رفع یبوست کمک کند. اگر امکان انجام حرکات ورزشی به‌خصوص در ماه‌های آخر بارداری را ندارید، سعی کنید هر روز پیاده‌روی ملایم داشته باشید.
مصرف پروبیوتیک‌ها: میلیون‌ها باکتری مفید در روده بزرگ زندگی و به عملکرد صحیح آن کمک می‌کنند. در واقع پروبیوتیک‌ها حاوی همین باکتری‌ها هستند و مصرف آن‌ها باعث افزایش حرکات طبیعی و منظم روده می‌شود. از غذاهای سرشار از پروبیوتیک‌ها می‌توان به ماست، پنیر و دوغ اشاره کرد. امروزه مکمل‌های پروبیوتیک به‌صورت قرص یا پودر موجود هستند.
مامان 🌹رُزاخانُم🌹 مامان 🌹رُزاخانُم🌹 ۵ ماهگی
دوران بارداری با تغییرات فیزیولوژیک مهمی همراه است که دفع پروتئین یکی از آن‌ها است. دیگر تغییرات شامل موارد زیر می‌شود:

۱- تغییرات هورمونی: در دوران بارداری، سطح هورمون‌هایی مانند استروژن و پروژسترون در بدن زنان افزایش می‌یابد که باعث تغییراتی در بدن می‌شوند.

۲- تغییرات قلبی و عروقی: در دوران بارداری، حجم خون بدن افزایش می‌یابد و قلب برای پمپاژ خون بیشتر تلاش می‌کند. همچنین، فشار خون و نرخ ضربان قلب نیز افزایش می‌یابد.

۳- تغییرات تنفسی: به دلیل افزایش حجم رحم و فشار بر ریه‌ها، تنفس در دوران بارداری ممکن است کمی سخت‌تر شود.

۴- تغییرات گوارشی: در دوران بارداری، حرکات معده کمی کندتر می‌شود و ممکن است مشکلاتی مانند سوء هاضمه، ترشح بیش از حد آهن معده یا یبوست را ایجاد کند.

۵- تغییرات ادراری: به دلیل فشار بیشتر رحم بر روی کیسه ادراری، ادرار‌کردن ممکن است کمی دشوار شود.

۶- تغییرات جنسی: در دوران بارداری، تغییرات هورمونی و فشار بیشتر رحم بر روی ارگان‌های جنسی می‌تواند باعث تغییراتی در رضایت جنسی زنان شود.
مامان بهار مامان بهار هفته سی‌ویکم بارداری
♦️این خوراکی‌ها را هیچ وقت با معده خالی نخورید

🔹خوردن غذاهای مناسب با معده خالی برای حفظ سلامت گوارش و کلی بسیار حائز اهمیت است، اما برخی غذاها ممکن است آسیب‌زا باشند.
🔹مصرف غذاهای نامناسب ناشتا می‌تواند پوشش معده را تحریک کند، قند خون را بالا ببرد و تعادل گوارشی را مختل کند. به طور خاص، مرکبات مانند پرتقال و لیمو، قهوه و غذاهای تند ادویه‌دار در این مورد ممنوع هستند.
🔹مرکبات به دلیل اسیدیته بالا می‌توانند منجر به ناراحتی‌های معده شوند، قهوه نیز تولید اسید را افزایش می‌دهد و غذاهای تند می‌توانند احساس سوزش یا گاستریت ایجاد کنند.بعضی خوراکی‌ها را نباید با معده خالی مصرف کرد.
🔹ماست، باوجود سالم بودن، ممکن است برای معده‌های حساس مشکل‌ساز شود و باکتری‌های مفیدش در محیط اسیدی مختل شوند.
🔹غذاهای شیرین مانند شیرینی و کیک نیز با افزایش سریع قند خون، احساس تنبلی و تحریک‌پذیری به همراه دارند و ممکن است نفخ ایجاد کنند.
🔹همچنین، غذاهای سرخ شده مانند سیب‌زمینی سرخ‌کرده و مرغ سرخ‌کرده، هضم سختی دارند و ممکن است منجر به سوء هاضمه یا حالت تهوع شوند. بنابراین، بهتر است این خوراکی‌ها را در حالت سیر مصرف کنیم.
#سلامتی
🩺
مامان فسقلی مامان فسقلی ۲ ماهگی
‍ 💟هشدارهای مصرف نوبرانه گوجه سبز و چغاله بادام در دوران بارداری
#مصرف_گوجه_سبز_بارداری
#مصرف_چاقاله_بادام_بارداری

مصرف گوجه سبز و چغاله در دوران بارداری توصیه نمی‌شود.
⚠️ نکات زیر را به یاد داشته باشید:
🔻مصرف یک وعده نوبرانه در طول روز می‌تواند مانند یک وعده میوه و سبزی محسوب شود اما این موضوع در مورد نوبرانه‌های #کال صدق نمی‌کند.
🔻ترش و اسیدی بودن گوجه سبز باعث ساییده شدن موقتی #مینای_دندان و احساس درد خاصی در دندان‌ها می‌شود.
🔻گوجه سبز طبع سردی دارد و بهتر است آن را با #گلپر مصرف کنید. 
🔻برای مصون ماندن از آفت‌های گیاهی، #سمپاشی می‌شوند در میوه‌هایی مانند گوجه سبز، چغاله بادام و زردآلوی کال که نارس چیده می‌شوند، امکان نفوذ سم و باقی ماندن آن در بافت میوه وجود دارد و این سم با #شستن هم از بین نمی‌رود.
🔻گوجه سبز یا چغاله بادام، پیش از تبدیل شدن به میوه کامل و رسیده از درخت چیده می‌شوند بنابراین زمان کافی برای ایجاد قندهای ساده، املاح و #ویتامین‌ها در بافت آن‌ها وجود ندارد.
🔻مصرف میوه‌های نوبرانه باید فقط در حد رفع هوس باشد. یکی دو دانه.
🔻بالا بودن میزان اسید در گوجه سبز باعث ایجاد معده‌درد، تشدید سوزش معده در بارداری یا حتی #ریفلاکس در افراد مبتلا به ناراحتی‌های معده می‌شود.
🔻هسته گوجه سبز و زردآلوی کال، دارای #ترکیب‌های_سمی خطرناکی است و هرگز نباید آن‌ها را خورد.
🔻هضم پوست سبز و سفت چغاله بادام برای دستگاه گوارش بسیار سخت است بنابراین احتمال دچار شدن به #نفخ و #دل‌درد با مصرف آن زیاد است.
مامان 🩷کاملیا🩷 مامان 🩷کاملیا🩷 ۳ ماهگی
فواید سیب در دوران بارداری
ضرب المثل قدیمی "خوردن یک سیب در روز، پزشک را دور می‌کند" فقط یک ضرب‌المثل قدیمی نیست. البته با خوردن سیب هم هنوز احتمال دارد بیمار شوید، اما این میوه سرشار از ویتامین C است که به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک می‌کند. این امر به ویژه برای زنان باردار مفید است زیرا سیستم ایمنی بدن در این دوران ضعیف می‌شود.

سیب همچنین حاوی آهن است که یک ماده معدنی ضروری جهت جلوگیری از کم خونی در بارداری محسوب می‌شود. کم خونی در بارداری یک مسئله نسبتا شایع است، بنابراین خوردن منظم سیب می‌تواند به افزایش سطح آهن (در کنار سایر غذاهای غنی از آهن) کمک کند.

سیب به شما انرژی می‌بخشد که زنان باردار به شدت به آن احتیاج دارند. از آنجا که شما باید در این دوران مراقب میزان مصرف کافئین خود باشید، یافتن جایگزین‌های سالم‌تر مانند سیب می‌تواند در کاهش خستگی بسیار مفید باشد. سیب با افزایش قند خون با ترکیبی از قندهای ساده انرژی شما را افزایش می‎دهد.

سیب دارای فیبر غذایی زیادی است که می‌تواند به هضم کلی و حرکت روده کمک کند. بسیاری از زنان باردار به دلیل تغییرات هورمونی با یبوست مشکل دارند. بنابراین، اگر با مشکل اجابت مزاج یا نفخ دست و پنجه نرم می کنید، غذاهای غنی از فیبر مانند سیب بخورید.


سیب همچنین می‌تواند به کاهش سوزش سر دل کمک کند، چیزی که بیشتر زنان باردار را آزار می‌دهد (به ویژه در اواخر بارداری). فیبر محلول در سیب همچنین کلسترول بد را کاهش داده و تجمع پلاکت را کند می‌کند.

سیب به دلیل فیبر و فلاونوئیدهای موجود در آن قند خون شما را ثابت نگه می‌دارد، بنابراین قرار دادن سیب در رژیم غذایی شما می‌تواند به شما در جلوگیری از ابتلا به دیابت بارداری در دوران بارداری کمک کند.