۷ پاسخ

وای به به 😋 عجب پیتزاییه 😍 دستورشم بذار دیگه 🤠 تو لو خودا

عزیزم خداحقظش کنه...
به به چ پیتزایی
دستورخمیرش چطوریه

سلام مامان آنیسا
ی سوال دارم بهم کمک میکنی لطفا
پسر من الان ۹ ماه و ۹ روزشه و هنوز نه چهار دست و پا می‌ره نه دندون داره ..
سوالم اینه ک وقتی اطرافیان میگن تنبل بهش چ جوابی بهشون بدم ؟؟؟

طرز تهیه خمیر پیده گوشت ترکی

برای تهیه خمیر پیده گوشت ترکی شکر و خمیر مایه را در آب ولرم حل کنید، در ظرف را بسته و 10 دقیقه زمان دهید تا خمیر مایه به عمل آید. آرد و نمک را الک کرده و خمیر مایه عمل آوری شده و روغن را به آن اضافه کنید. سپس کم کم به آن آب ولرم اضافه کنید تا زمانی که خمیر کامل جمع شود.
خمیر را روی تخته کار پهن کنید و ده دقیقه ورز دهید، سپس به ظرفی منتقل کنید تا برای 2 ساعت استراحت کرده و حجم آن دو برابر شود.

پف اضافه خمیر را گرفته و آن را به پنج قسمت مساوی تقسیم کنید. خمیر را به شکل قایق روی میز کار پهن کنید و روی آن را با یک پنجم راگو آماده شده پر کنید.
خمیر را داخل فر قرار دهید تا پخته شود؛ بعد از اینکه خمیر پخته شد قبل از اینکه روی آن برشته شود، خمیر را از فر خارج کرده و روی آن را با 50 تا 100 گرم پنیر پیتزا ویژه ایتالیایی بپوشانید و خمیر را برای 5- 6 دقیقه مجددا داخل فر قرار دهید و اجازه دهید با حرارت بالایی فر پنیر آب شده و طلایی رنگ شود.

نوش جان

به به نوش جان😍😍

به به😍😍😍

ممنونم عزیزم💗

سوال های مرتبط

مامان جوجه‌ رنگی مامان جوجه‌ رنگی ۱۳ ماهگی
#ناخن_جویدن_کودک

🔹 قسمت دوم👇

🔻تأثیر رفتار والدین بر ناخن جویدن کودکان:

متخصصان علاوه بر بررسی رفتار کودک، بر #رفتار_والدین او نیز تمرکز می کنند. زیرا عامل اصلی این رفتار، ممکن است عملکرد والدین و اطرافیان باشد.
متخصص در این شرایط به والدین کمک می کند تا رفتار و واکنش خود را نسبت به کودک سنجیده تر کنند تا اضطرابی به کودک وارد نشود.

کودک با ناخن جویدن به نحوه رفتار والدین یا اطرافیان با او واکنش نشان می دهد؛ در این زمینه والدین باید سعی کنند ناراحتی و مشکلات ناشی از مشغله های کاری خود را به منزل منتقل نکنند.

از جمله روش هایی که یک روان شناس می تواند برای برطرف کردن این مشکل کودک از آن استفاده کند، روش های خاص #ریلکسیشن است.
اگر به علت بالا بودن #استرس_کودک ، این روش درمانی نیز جواب ندهد، پزشک داروهایی را تجویز می کند تا اضطراب کودک کمتر شود.

📢 توجه:

❌ لاک های با طعم تلخ که برای مقابله با ناخن جویدن از آن استفاده می شود، چندان موثر نیست و توصیه نمی شود.

والدین نباید به این عادت فرزند خود واکنش نشان دهند زیرا در برخی موارد ناخن جویدن روشی برای جلب توجه دیگران است و عکس العمل والدین همان توجهی است که کودک خواستار آن است. در مورد این عادت با او صحبت کنید اما درباره رفتارش قضاوت نکنید. صحبت با او درباره ناخن جویدن نباید باعث افزایش اضطراب وی شود. به او بگویید که این مشکل را با کمک او حل خواهید کرد.

#سلامت_کودک


🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
مامان جوجه‌ رنگی مامان جوجه‌ رنگی ۱۳ ماهگی
#ناخن_جویدن_کودک

🔹 قسمت اول👇

از جمله دلایلی که موجب ناخن جویدن کودک و نوجوان می شود، آن است که او سعی می کند با انجام این کار از میزان استرس خود بکاهد.

والدین هرگز نباید فرزند خود را برای ناخن جویدن تنبیه کنند، زیرا خود تنبیه ترس و #اضطراب کودک را بیشتر می کند.

🔻راه کارهای عملی👇👇

👈1 - برای کمک به این کودکان می توان از ناخن آسیب دیده تصویری تهیه کرد و وضعیت آن را با ناخن سالم مقایسه کرد. همچنین هنگامی که کودک مشغول #جویدن_ناخن است بدون این که متوجه شود، از او فیلم تهیه کنید و سپس برای او به نمایش بگذارید. احتمال دارد با مشاهده فیلم به خود بیاید و این عادت را کنار بگذارد.

👈2 - قرار دادن آیینه جلوی کودک او را متوجه این عادت ناپسند می کند. کودک را تشویق کنید در مجلات، تصویر دست های زیبا را جست و جو کند، یا روی کتاب یا آینه بچسباند تا مرتب تصویر این دست ها را با دست های خود مقایسه کند.

👈3 - اقدام دیگری که در این زمینه مفید است، شناسایی مکان و زمانی است که این رفتارها در او بیشتر می شود.

به عنوان مثال، شاید کودک با ایجاد موقعیت های خاص به ناخن جویدن می پردازد. این حالت را که در او استرس ایجاد می کند شناسایی و کاری کنید که در موقعیت های استرس زا قرار نگیرد. اگر کودک هنگام تماشای برنامه تلویزیونی ناخن می جود، شیئی به دست او بدهید تا سرش گرم شود. به مکان هایی که این عادت کودک زیاد می شود نیز دقت کنید تا علت این اختلال را بفهمید. هنگامی که این عادت کم شد، با تعیین پاداش، این رفتار خوب او را تقویت کنید. به عنوان مثال، برای تشویق هر بار ناخن نجویدن ستاره ای به جدول برنامه های روزانه او اضافه کنید و به ازای هر ۱۰ ستاره به او هدیه دهید.

ادامه در پست بعدی ...

#سلامت_کودک
مامان دلوین♥️🖇 مامان دلوین♥️🖇 ۱۵ ماهگی
❤️چرا بچم دهنشو قفل میکنه چرا توف میکنه موقع غذا دادن😔؟؟؟؟
مشکلی که با کودکان زیر یک‌سال وجود داره بی‌اشتهایی عصبیه در واقع مشکلی که والدین باعثش میشن، به اینصورت که کودکی که در زمان مناسب و شرایط مناسب بهش غذا داده نمیشه و تغذیه‌اش به صورت اجباری و از روی برنامه‌ریزی و دلخواه والدینه بعد از مدتی دچار #بی‌اشتهایی عصبی میشه به صورتی که حتی اگر کودک گرسنه هم باشه از گرفتن غذا امتنا می‌کند.
منظورم چیه مثلا بچه نه ماهشه هنوز بزور میخوایم فرنی بدید خوب این بچه دیگه به غذاهای پوره شده علاقه نشون نمیده یا مثلا داره دندون در میاره لثه زخمیه و متورم بزور تو دهنش غذا میزاریم یا دراز کش میکنیم بینیشو میگیرید میریزیم تو حلقش
علامت اصلی بی اشتهایی عصبی #قفل_کردن دهانه و همچنین پس زدن قاشق و برگردوندن اون به ظرف غذا که اگر با اصرار والدین همراه بشه منجر به پرخاشگری یا اضطراب در کودک میشه و این علامت شایع به خصوص در کودکان زیر یک سال دیده میشه

گذاشتم که شاید به دردتون بخوره
مامان پرنسا مامان پرنسا ۱۵ ماهگی
مامان 🧸𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃 مامان 🧸𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃 ۱۲ ماهگی
🌱همه چیز در مورد یکسالگی

✅️کودک بالای یکسال باید پنج تا ۶ وعده در روز غذا (شامل ۳ وعده اصلی و ۲ تا ۳ میانوعده)بخورد.

🌱کودک از یکسالگی همه مواد غذایی رو با تست حساسیت میتونه بخوره
بجز عسل طبیعی که برای خوردنش بهتره تا ۱۸ ماه صبر کنید
البته عسل پاستوریزه میتونه بخوره.

🌱با توجه به ساعت خواب کودک برای او برنامه غذایی بچینید مثلا کودکی که صبح خیلی زود بیدار می‌شود و صبحانه میخورد تا ناهارش به یک میان‌وعده نیاز دارد
اما کودکی که دیر تر بیدار می‌شود میانوعده ای بین صبحانه و ناهار نیاز ندارد
فاصله بین هر وعده با میان وعده را بین ۲ تا ۳ ساعت تنظیم کنید

پس از اینکه برای وعده ها و میان‌وعده ها زمان مشخصی تعیین کردید به این زمانبندی پایبند باشید

🌱همچنین بهتر است منتظر درخواست کودک نباشید و همیشه در زمان های تعیین شده و منظم وعده های غذایی و میان وعده ها را به کودکتان بدهید

🌱کودک یکساله باید ۳ وعده اصلی و ۲ میانوعده بخورد
در این سن کودک فعالیت زیادی دارد اما معده او کوچیک است و به همین دلیل باید تعداد وعده هایش بیشتر از بزرگسالان باشد تا انرژی مورد نیاز بدنش تامین شود.

هرگز به کودکتان هنگام بازی کردن راه رفتن،دومین، و خوابیده غذا ندهید کودک در این سن باید یاد بگیرد برای غذا خوردن به آرامی بنشیند.

#یکسال_غذای_کودک