۴ پاسخ

همینکه میای حرف بزنی میگن ناشکری نکن، آدم دلش میخواد همون موقع محکم بزنه تو دهنشون😐

واقعا ای کاش یکم درکمون میکردن من خواهر خودم مادرم و مادر شوهرم و هر کی میرسه یه چیزی میگی بعضی موقع ها دیگه نمیکشم

اره دقیقا

سلام خانمی ببخش مزاحمت شدم بچت شیرخشک اضافه نداره بدی دخترم شوهرم در اثربیماری سرطان توانی کار کردن نداره بچمم مشکل قلبی داره خيلي وضعمون خرابه اگه داری ثواب داره بچم گشنگی نکشه دستی برسونی😔

سوال های مرتبط

مامان آرسین مامان آرسین ۱ سالگی
غذا كه تمام ميشود پدر خانواده ميگويد:
دخترم به مامانت كمک كن و مادر لبخند ميزند و پسر خانواده بدو به سراغ بازی ميرود
و اين صحنه خود ميشود كلاس بزرگ آموزش كليشه ها به كودكان، دختر ياد ميگيرد كمک به مادر و كار خونه وظيفه ی منه چون دخترم
پسرهم ياد ميگيرد من نبايد حتی بشقاب خودم رو به آشپزخونه ببرم چون پسرم.

همين ميشود كه بعد از يک عمر همان پسر در زندگی مشترک اگر بعد از ظهر هم به خانه برسد
صبر ميكند تاهمسرش هرجا هست بيايد و برايش شام آماده كند و سفره بچيند. چون ياد نگرفته هركس زودتر رسيد و سرحال تر است ميتواند برای يارش كه خسته و كوفته از راه ميرسد غذا درست كند.

همين ميشود كه دختر خانواده وقتی كه ازدواج كرده است، فرزندانی دارد و شاغل هم هست باز انجام تمام كارهای خانه را آن هم بدون هيچ كم و كاستی وظيفه ی خود ميداند
و در اكثر اوقات هم در اين حجم عظيم از مسئوليت قيد شغلش را ميزند چرا كه در ان صورت بهتر و دست تنهاتر از پس خانه داری بر می آيد.

بايد ريشه رفتارهايی از اين قبيل كه مردان در خانه دست به سياه و سفيد نميزنند و زنان به جسم و روحشان فشار می آورند با خستگی و دست تنهايی بازهم خانه و زندگيشان از تميزی برق بزند را در آموزش های كودكی شان در خانواده جست و جو كرد.

👩‍👧‍👦 @dorehamimadara
مامان دخترم مامان دخترم ۱ سالگی
🔴مامان عصبانی!
احساس عصبانیت یک احساس طبیعی و گاهی مفید است. قرار نیست انسان عصبانی نشود. اما چرا گاهی سر موضوعات کوچک از فرزندمان عصبانی میشویم؟
🔻بیخوابی: یکی از مهمترین دلایل عصبانیت مادرهاست. والدین تا سه سالگی فرزندشان یک سوم خواب مفید خود را از دست میدهند. زمانی که فرزندتان میخوابد شما هم استراحتی بکنید تا بتوانید آرامتر باشد.
🔻نداشتن حمایت عاطفی: وقتی مادر حمایت عاطفی ندارد، کم کم عصبانیت جای تمام احساسات خوب را میگیرد. تا جایی که خودش هم نمیتواند حامی فرزندش باشد. مامان مهربون، خودت را دوست بدار. نذار احساسهای بد باعث بشه همون احساس خلایی که تو داری، سراغ فرزندت هم بیاد.
🔻خستگی: یکی از دلایل عصبانیت مادرها، خستگی روانی است. موقعی که انسان در روز یک کار تکراری انجام میدهد، جسم و روانش خسته میشود. پس مادرهای عزیز برای خودتان چالشهای جدید درست کنید.
🔻افسردگی: افسردگی بعد از زایمان یکی از دلایل مهم عصبانیت والدین مخصوصا مادرهاست. افسردگی بعد از زایمان اگر چندماه طول بکشد، نیاز به درمان دارد.
join 👉
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
مامان آرتین مامان آرتین ۱ سالگی
مادران چگونه روی پسرانشان تاثیر می گذارند؟
تاثیر مادر بر پسر از جهت جسمی و روحی بسیار مهم است:

نیازهای جسمی فرزند پسر که باید توسط مادرانشان برآورده شود عبارت است از :

تغذیه و توجه به سلامت جسمی
توجه به تغذیه فرزند پسر( زیرا پسران قویتر قطعا در گذشته به لحاظ تغذیه ای تامین بوده اند و از مواد غذایی سالم استفاده می کرده اند. رشد پسران در دوران کودکی بسیار حائز اهمیت است )

تامین محیطی شاد برای پسران ( که باعث دلگرمی بیشتر آن ها به خانه شده و کمتر وقت خود را خارج از خانه می گذرانند)
نیازهای روحی فرزند پسر که باید توسط مادرانشان برآورده شود عبارت است از :

محبت و عشق دو نیاز مهم و اساسی فرزندان پسر است که باید تا حد ممکن برآورده شود.
آگاه کردن پسران از خطرات محیط و اجتماع و دور کردن آن ها از دوستان بد
تعلیم و تربیت درست پسران (به لحاظ اخلاقی، علمی و تربیتی مادر تا سن بلوغ پسر وظیفه دارد هر آنچه نیاز است را به فرزندش تعلیم دهد)
مادران باید خود الگوی خوبی برای پسرانشان باشند. نوع پوشش مادر بسیار مهم است. بهتر است در دوران بلوغ پسر مادر مراقب نوع پوشش خود باشد.
مامان آرتین مامان آرتین ۱ سالگی
تاثیر مادر بر پسر آنقدر زیاد است که در اکثر موارد نیمی از خصوصیات پسر دقیقا شبیه مادرش می شود. بر عکس تصورات بعضی ها که فکر می کنند رابطه پدر و پسر بهتر از مادر و پسر است به شما بگوییم که پسر ها به شدت به مادرانشان وابسته می شوند و از آن ها الگو می گیرند. پس نقش مادر در تربیت پسر بسیار مهم است و در شکل گیری هویت او تاثیر زیادی دارد. مادران عزیز تصمیم با شماست. اینکه دوست دارید پسری شجاع و جسور تربیت کنید یا فردی ضعیف و لوس تحویل اجتماع دهید کاملا به شما و نوع تربیتتان بستگی دارد.شاید با خود بپرسید چرا پسران بیشتر به مادرانشان وابسته می شوند؟ علتش کاملا مشخص است. پسرها به دلیل قدرت طلبی و زمخت بودن به لحاظ احساسی، نیاز به محبت دارند. آن ها به دنبال کسی هستند که نازشان را بخرد و با او مهربان باشد. معمولا پدرها نمی توانند احساساتشان را در ظاهر بروز دهند. مادر علاوه بر اینکه جنس لطیف تری است، احساساتش نسبت به فرزندانش در ظاهر هم به شدت زیاد است. از این رو پسران گرایش بیشتری به مادرانشان دارند و تاثیر مادر بر پسران به شدت ملموس است.
مامان آرتین مامان آرتین ۱ سالگی
مهم ترین نقش مادر در تربیت پسر چیست؟

اما مهمترین نقش مادر در تربیت پسر این است که او را خودساخته، قوی و مستقل تربیت کند.

پسری که محبت مادر را چشیده باشد به دنبال محبت در خارج از خانه نمی گردد.

پسری که مادرش به او یاد داده در مشکلات کوچک و بزرگ روی پای خودش بایستد، در آینده لنگ نخواهد ماند و بدون کمک دیگران بر چالش های زندگی اش غلبه خواهد کرد.

پسری که بداند در کجا و چگونه و با چه لحنی صحبت کند قطعا مادری داشته که تمام این جزئیات کوچک و بزرگ را از کودکی به او آموزش داده است.

پسری که می داند چگونه به همسرش محبت کند، مادری دارد که به او محبت کرده است.

پسری که مردی موفق در اجتماع شده و همسری کامل است قطعا الگوی خوبی داشته و والدین مهم ترین الگوهای او هستند.

پسری که احترام بزرگتر از خود را دارد در خانواده ای رشد کرده که مادر و پدرش احترام یکدیگر را دارند. مادرش احترام را برای او ترجمه کرده است.

پسری که دیگران را تشویق می کند یا به دیگران انرژی مثبت می دهد، قطعا مادری دارد که او را تحسین و تشویق می کند.

پسری که در قبال دیگران مسئولیت پذیر است و در زندگی شخصی و اجتماع خود را موظف می داند که به دیگران کمک کند، حتما مادری دارد که مسئولیت پذیری را برای او معنا کرده است.

اگر فکر میکنید که نمی توانید همچین فرزندی تربیت کنید کافی است به مشاوره کودک مراجعه کنید. مشاور با بررسی روحیات و اخلاق پسرتان بهترین راهکار را در اختیار شما مادران عزیز قرار می دهد. ولی از شما خواهش می کنیم که این مساله را جدی بگیرید.