سوال های مرتبط

مامان 🌺 شاه وتودلی💑 مامان 🌺 شاه وتودلی💑 هفته دوازدهم بارداری
چه واکسن‌هایی را در دوران حاملگی می‌توان تزریق کرد؟

- هپاتیت ب : زنان بارداری که تست منفی هپاتیت دارند می‌توانند این واکسن را دریافت کنند. این واکسن برای محافظت مادر و جنین علیه عفونت استفاده می‌شود. تزریق این واکسن سه مرحله‌ای بوده و قبل و بعد از زایمان صورت می‌گیرد.

 - آنفلوآنزا: این واکسن می‌تواند از بیماری‌های جدی مادر طی دوران بارداری جلوگیری کند. همه زنان بارداری که وارد سه ماهه دوم یا سوم بارداری می‌شوند، طی بروز آنفلوآنزای فصلی باید واکسن را دریافت نمایند. افرادی که وضعیت پزشکی حادی دارند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به آنفلوآنزا هستند. بنابراین می‌توانید واکسن را در هر مرحله از بارداری دریافت نمایید. اگر این مشکل در شما وجود دارد، حتما با پزشک مشورت نمایید.

 - کزاز و دیفتری: این ترکیب از واکسن‌ها به طور معمول برای زنان باردار توصیه می‌شود. این واکسن ایمنی دائم ایجاد نمی‌کند و حتما باید دوز یادآور هر ده سال یک بار تزریق شود.
مامان 🌺 شاه وتودلی💑 مامان 🌺 شاه وتودلی💑 هفته دوازدهم بارداری
💚 عوارض خطرناک آبله مرغان در بارداری

خوشبختانه بیشتر از 90% زنان باردار در برابر این بیماری ایمن هستند چون پیش از بارداری به آن مبتلا شده اند. اگر می دانید که قبلا به آبله مرغان مبتلا شده اید، حتی در صورت تماس با شخص مبتلا، لازم نیست نگران ابتلا به این بیماری در دوران بارداری باشید. از بین طبق آمارها از هر 2000 زنی که قبلا آبله مرغان نگرفته اند، یک نفر در دوران بارداری به این بیماری مبتلا خواهد شد. .

⛔⛔⛔آبله مرغان و خطراتی که جنین را تهدید می کنند

نوزادان زنانی که در نیمه اول بارداری به این بیماری مبتلا می شوند در معرض خطر کمتری هستند و در حدود 2درصد و یا کمتر امکان دارد به سندرم آبله مرغان مادرزادی مبتلا شوند، این سندرم گروهی از نقائص هنگام تولد است که می تواند شامل زخم، اختلالات استخوانی و عضلانی، اندام فلج، سر کوچک، نابینایی، تشنج و حتی عقب ماندگی ذهنی شود.یکی دیگر از خطرات ابتلا به آبله مرغان در طول بارداری این است که امکان دارد کودک با آن متولدشود.

🔰
مامان 🌺 شاه وتودلی💑 مامان 🌺 شاه وتودلی💑 هفته دوازدهم بارداری
💢عادات غلط بارداري را به تاخير مي اندازد

🔺👈یشتر زوج ها در طول سه ماه باردار می شوند. البته این زمان با بالا رفتن سن مادر، داشتن عادت های غلط (همچون سیگار کشیدن) یا داشتن شرایطی که به باروری صدمه می زند، افزیش می یابد.

🔺👈آمار زیر نشان دهنده فاصله زمانی و احتمال بسته شدن نطفه در بیشتر زوج ها است:

✅۳۰درصد از زوج ها در دور اول باردار می شوند (حدود یک ماه)
✅۵۹ درصد از زوج ها در دور سوم باردار می شوند (حدود سه ماه)
✅۸۰ درصد از زوج ها در دور ششم باردار می شوند (حدود شش ماه)
✅۸۵ درصد از زوج ها در دور دوازدهم باردار می شوند (حدود یک سال)
✅۹۱ درصد از زوج ها در دور ۳۶ باردار می شوند (حدود ۳ سال)
✅۹۳ تا ۹۵ درصد از زوج ها در دور ۴۸ باردار می شوند (حدود ۴ سال)

🔺👈اگر پس از یکسال موفق به بارداری نشدید بهتر است با متخصص ناباروری مشورت کنید. ممکن است هیچ مشکلی نداشته باشید و با گذشت زمانِ بیشتر باردار شوید اما اگر مشکل باروری داشته باشید، باید به جای هدر دادن فرصت های خود از متخصصین کمک بگیرید. برای افراد بالای ۳۵ سال، فاکتور زمان بسیار مهم است و باید هرچه زودتر کمک بگیرید. در این سن اگر پس از ۶ ماه باردار نشدید، حتما به متخصص زنان مراجعه کنید.