تفاوت قطره پدی لاکت و بی بی کر چیه ؟

۱۱ پاسخ

این دو قطره هر دو قطره‌ی دارویی سین بیوتیکی هستند. سین بیوتیک یعنی ترکیبی از پروبیوتیک‌ها که باکتری‌های مفیدی هستند و غذایشان که پری بیوتیک نام دارد. تفاوت این دو قطره در نوع پروبیوتیک‌ها است:

پدی لاکت از سه پروبیوتیک تشکیل شده است: لاکتوباسیلوس روتری، لاکتوباسیلوس رامنوسوس و بیفیدوباکتریوم اینفنتیس

بی بی کر از یک پروبیوتیک تشکیل شده است: بیفیدوباکتریوم لاکتیس

این دو قطره هر دو برای درمان مشکلات یکسانی استفاده می‌شوند:

- درمان اسهال ( چه در زمان بیماری و چه در اثر مصرف داروها)

- جلوگیری از یبوست

- درمان نفخ و کولیک و دل درد

- رفع مشکلات تنفسی

- تقویت سیستم ایمنی

با این حال از آن جایی که در قطره پدی لاکت سه باکتری پروبیوتیک وجود دارد، انتظار می‌رود که خواص درمانی آن بیشتر باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قطره پدی لاکت می‌توانید به مقاله قطره پدی لاکت مراجعه کنید.

تفاوت پدی لاکت و بی بی کر

قطره پدی لاکت دارای سه باکتری مفید مخصوص کودکان هست که از ترکیبات ویژه پروبیوتیکی تشکیل شده و برای نوزادان و کودکان تجویز میشود. از طرفی دیگر این قطره، دارای فروکتوالیگوساکارید است که باعث رشد پروبیوتک‌ها می‌شود.
نوزادان می‌توانند همیشه این قطره را مصرف کنند، ولی در موارد زیر مصرف این قطره تاثیر بهتر و مفیدتری دارد:ن
نوزاد مبتلا به اسهال ناشی از ویروس یا باکتری شده باشد.
نوزاد مبتلا به اسهال ناشی از مصرف آنتی بیوتیک شده باشد.
در صورتی که نفخ شکم نوزادان و کولیک مشاهده شود.
به منظور پیشگیری از انواع آلرژی در کودکان نظیر مشکلات تنفسی و مشکلات پوستی نوزادان ناشی از آلرژی.
به منظور جلوگیری از بیماری‌های فصلی مانند سرماخوردگی و افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن نیز این قطره پیشنهاد می‌شود.

قطره بی بی کر زیست تخمیر یک ترکیب سین بیوتیک مخصوص نوزادان و کودکان زیر ۲ سال است که حاوی مقادیر زیادی از یک سویه پروبیوتیکی موثر و ایمن به نام بیفیدوباکتریوم لاکتیس بی بی کر است. این سویه به دلیل توانایی بالا در اتصال به مخاط انسان و کلونیزاسیون سریع تر و بهتر در میان سایر پروبیوتیک ها مزیت به سزایی در بهبود اختلالات سیستم ایمنی دارد.
موارد مصزف بی بی کر هم شبیه به پدی لاکت بوده و در موارد زیر توصیه می‌شود:
نفخ و یبوست، ریفلاکس، اسهال ناشی از ویروس یا باکتری در نوزادان، اسهال ناشی از مصرف آنتی بیوتیک، پیشگیری از آلرژی، پیشگیری از بیماری های عفونی و تقویت سیستم ایمنی
\

بچه ها من امروز قطره بی بی کر گرفتم. موارد مصرفش خیلی خوبه
ببنین سیستم دفاعی بچرو در برابر ویروسای سرماخوردگی بالا میبره، حتی در مورد اسهال و استفراغ ویروسی هم کاربرد داره
و اینکه کاربرد اصلیش درمان نفخ و دلپیچه هستش.

عزیزم شبیه به هم نیستن کارشون جداست اگه بچه اسهال داشته باشه پدی لاکت رو میدن که اب بدنش کم نشه ولی اگه یبوست داشته باشه بی بی کر میدن

🎀پدی لاکت🎀
نوزاد مبتلا به اسهال ناشی از ویروس یا باکتری شده باشد.نوزاد مبتلا به اسهال ناشی از مصرف آنتی بیوتیک شده باشد.در صورتی که نفخ شکم نوزادان و کولیک مشاهده شود.به منظور پیشگیری از انواع آلرژی در کودکان نظیر  مشکلات تنفسی و مشکلات پوستی نوزادان ناشی از آلرژی.به منظور جلوگیری از بیماری‌های فصلی مانند سرماخوردگی و افزایش قدرت  سیستم ایمنی بدن نیز این قطره پیشنهاد می‌شود.

🎀موارد مصرف بی بی کر🎀
نفخ و یبوستریفلاکس اسهال ناشی از ویروس یا باکتری در نوزادان و اسهال ناشی از مصرف آنتی بیوتیک  پیشگیری از آلرژی در زمان شیوع بیماری های عفونی و فصلی مانند سرماخوردگی و عفونت های تنفسی برای بهبود قدرت دفاعی بدن

سلام بچه من یه مدت اسهال استفراغ داشت بستری شد یه اتاق مخصوص بچه های اسهالی بود پدی لاک هم میدادن ولی من با دکتر حرف زدم گفتم پدی لاکت رو بچه ام تاثیر نداره میتونم قطره بی بی کر بدم گفت مشکلی نیست. به نظرم کاربردشون یکیه که دکتر اینجوری گفت

بله عزیزم فقط پدی لاکت ممکنه یبوست بیاره

بله تا اونجایی که میدونم جفتشون ضد نفخ و یبوست هست

چندقطره بی بی کربایدبدم به دخترم که۶ماه و۱۸روزشه؟

سلام من بی بی کر گرفتم مشکل نداره چند قطره بدم خوبه

پدی لاک برای چی خوبه