۲۸ پاسخ

پدیلاکت مجموعه ای از باکتری های مفیده که فلور میکروبی روده ی نوزاد رو تنظیم و از نفخ و یبوست و مشکلات گوارشی جلوگیری می کنه

سلام بله قطره خیلی خوبیه برایبوست،اسهال،نفخ،کولیک وحتی سیستم ایمنی بدنشونوبالامیبره ولی حواست باشه روزی بیشتراز15قطره نبایدبهش بدی

سلام عزیزم بله من به بچه ام تا الان پدی لاکت میدادم خیلی خوب بود برای کولیک و یبوست و حتی برای اسهال هایِ مسافرتی قطره خیلی خوبیِ.

برای نفخ و یبوست ویا همون بهتر بگیم اختلالات گوارشیه طبق مصرف که دکتر گفته استفاده کن

سلام اره برای یبوست خوبه من دخترم چهل روز خودش مدفوع نمیکرد پدی لاکت دادم جواب نداد بی بی کر دادم عالی بود همش شیاف میزاشتم دکتر گفت زیادیش رود تنبل میشه

سلام گلم من پریروز برا پسرم دکترتجویز کرد خ خوبه ..گفتم پی پیش مدتیه ک آبکیه ..و شیر کم میخوره و شیرم ک میخوره میاره‌بالا..اینارو گفتم پری لاکت تجویزکرد

سلام پسرمنم هم نفخ داشت هم یوبوست پدی لاکت میدادم خیلی خوبه

اره عزیزم پدی لاکت برانفخه روزی ۵ قطره بده بهش

سلام برای دل درد و نفخ نی نی ها

سلام عزیزم.برانفخ وکولیک

بيبي كر خيلي خوبه هم ضد نفخ عست هم ضد يبوست تَو اينترنت سرچ كنيد فايده هاي ديگه هم داره بخونين

پدی لاکت واسه کولیک .نفخ. یبوست . کلاواسه دردهای, داخلی, روده مفیده

من فکر نمیکنم برای یبوست به درد بخوره،،فقط برای هضم راحت تر شیره برای یبوست پسر من که اثری نداشته اصلا

قطره پدی لاکت رو میشه تو شیرخشک بریزیم

سلام. عزیزم پدی لاکت درسته قطره خوبیه ولی یبوست میاره. اگه پسرت دچار یبوست شده حتما پدی لاکت هم تاثیر گذاشته .این قطره رو قطع کن و به جاش از قطره های دیگه ای که برای کولیک و دل پیچه بچه مفیدن استفاده کن

سلام ارع خوبه عاليه بهش بده

سلام آره قطره خوبیه بیشتراز15قطره روزانه نبایدداد

تغذیه خودت رو درست که شیر میدی.بچه هم یبوست نداشته باشه.

پدی لاکت عالیه
پروبیوتیکه
ضد نفخ و کولیک و رفلاکس
ضد اسهال
بالا بردن ایمینی بدن

نه فقط ۵ قطره باید بدی

برا تقویت روده است

پدی لاکت مال وقتیه ک روده بچه کامل نشده میدن بهش ک نفخ نداشته باشه چون روده بچه کامل کار نمیکنه.ربطی به یبوست نداره

پدی للکت باعث افزایش باکتری های مفید روده میشه .سیستم ایمتی بدنو قوی میکنه بسیار خوبه تا شش ماهگی روزی پنج قطره

عالیه قطره خوبیه منم به دخترم دادم جوابم گرفتم

پدی لاکت هم برای یبوست خوبه هم برای اسهال.روده هارو از عفونت پاک میکنه و روند کارشونو بهبود میبخشه ..برای نفخ کودکان و دستگاه گوارششون خوبه

عزیزم پدر الان برای کولیک هستش

قطره پدی لاکت عالیه و جلوگیری میکنه از نفخ و اسهال و دل درد

آره عزیزم برای یبوست عااااالیه