۱۱ پاسخ

عزیزم اسم زیاده ولی اینو در نظر بگیر اسم حتما نباید به اسم پدر و مادر بیاد مهم معنی اون اسمه که رو زندگی فرزند شما اثر میذاره و در آینده باید با همون اسم تو جامعه زندگی کنه مهم ترین وظیفه پدر و مادر اول انتخاب اسم هست برای فرزند و بعد تربیت درست انشالله که یه اسم خوب و پر معنی برای نی نی خودتون انتخاب کنید

سلام عزیزم مائده خوبه اگرم بخوایی اونم با ف شروع بشه فادیا 🤗فرزانه خوبه

فائزه فائقه قشنگه

ببخش مزاحم شدم من هر چقدر سوال فرستادم تو سفی اصلی نشون نداد میشه بگه چرا سه سوال زود فرستادم یک سوال دیگه فرستادم همش میگه سه پرسش

فرزانه و فرناز اینها به فائزه میاد به نظر من خودت میدونه

فریحااسم قشنگی هست دخترانه

فرنیا اسم خیلی قشنگیه ب فائزه ام میاد

فریماه.فاطمه....................

اسم فائقه خیلی بهش میاد

فرزانه- فهیمه-فاطیما-فتانه-

فاطیما.فریده فریبا.فرناز.فرشته.فهیمه.