مامانا قطره پدی لاکت باعث اسهال میشه؟

۱۷ پاسخ

خیر این قطره باعث اسهال نمی‌شود بلکه برای درمان این مشکل استفاده می‌شود. در واقع قطره‌ی پدی لاکت یک داروی خوراکی سین‌بیوتیک است که از سه سویه باکتری سودمند (لاکتوباسیلوس روتری، لاکتوباسیلوس رامنوسوس و بیفیدوباکتریوم اینفنتیس) تشکیل شده است که با مکانیسم‌های مختلف، مثل تشکیل لایه‌ی محافظ بر روی سلول‌های پوششی روده، مانع از استقرار عوامل بیماری‌زا در روده شده و همچنین با افزایش پادتن‌ها موجب تقویت سیستم ایمنی می‌شوند. شما می‌توانید از این قطره برای درمان اسهال نوزاد که ناشی از ابتلا به برخی امراض است و اسهالی که در اثر مصرف بعضی از داروها ایجاد شده استفاده کنید. با این حال لازم است از دادن آن به کودکان مبتلا به بیماری دریچه‌ای قلب، سندرم روده‌ی کوتاه، کولیت اولسراتیو فعال، و کودکانی که علائم عفونت (تب، استفراغ، اسهال خونی و درد شکمی) یا هرگونه سابقه حساسیت دارویی یا غذایی دارند، خودداری کنید. شما می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این قطره به مقاله قطره پدی لاکت مراجعه کنید.

قطره پدی لاکت برای درمان اسهال

خیر این قطره باعث اسهال نمی‌شود بلکه برای درمان این مشکل استفاده می‌شود. در واقع قطره‌ی پدی لاکت یک داروی خوراکی سین‌بیوتیک است که از سه سویه باکتری سودمند (لاکتوباسیلوس روتری، لاکتوباسیلوس رامنوسوس و بیفیدوباکتریوم اینفنتیس) تشکیل شده است که با مکانیسم‌های مختلف، مثل تشکیل لایه‌ی محافظ بر روی سلول‌های پوششی روده، مانع از استقرار عوامل بیماری‌زا در روده شده و همچنین با افزایش پادتن‌ها موجب تقویت سیستم ایمنی می‌شوند. شما می‌توانید از این قطره برای درمان اسهال نوزاد که ناشی از ابتلا به برخی امراض است و اسهالی که در اثر مصرف بعضی از داروها ایجاد شده استفاده کنید. با این حال لازم است از دادن آن به کودکان مبتلا به بیماری دریچه‌ای قلب، سندرم روده‌ی کوتاه، کولیت اولسراتیو فعال، و کودکانی که علائم عفونت (تب، استفراغ، اسهال خونی و درد شکمی) یا هرگونه سابقه حساسیت دارویی یا غذایی دارند، خودداری کنید.

قطره پدی لاکت در درمان اسهال

اینارو بده برا اسهالش

عزیزم پودر کیدی لاکتم عالیه قرمزشو بگیر زینکم داره بریز تو دوغ یا ماست بده بهش
یا سیبو رنده کن ابشو بگیر بذار ابش قهوه ای شه بده بخوره اب رو اتیشه

من اسهال میشه پدی لاکت‌میدم عالیه

پسرمنم الان اسهاله همین الان قطره پدی لاکت گرفتم پمادزینک کالاندولاهم میزنم بدجورسوخته

بله گلم عالیه ..موز وسیبم بده

برای سوختگی پای بچه پماد هیدروکورتیزون و کلوتریمازول بزنی زودتر خوب یشه وقتیخب شددیگه فقط کالاندولا بزن

نشاسته ۱ قاشق با شیر قاطی کن وروی گاز حرارت بده یکم غلیظ که شد بهش بده خیلی خوبه برای اسهالش

سلام گلم موزبهش بده

پدی لاکت چقدر طول میکشه تا خوب کنه

چقدر طول میکشه تا خوب کنه

اره خیلی خوبه. منم به دخترم دادم خوب شد. تا یکماه باید بهش بدی

سلام.سیب رنده کن بذار ابش قهوه ای رنگ بشه بده بخوره خیلی خوبه

من دخترم سه روز اسهال بودبهش موز دادم باکته ماست خیلی زودخوب میکنه

هویج پخته
موز
سیب زمینی ابپز
لعاب برنج
قطره پدی لاکت

بهش موز بده ، هم پدی لاکت میتونی بدی همم کیدی لاکت ، کیدی لاکت ارزونتره و سه روز طول درمانش هست ،
سعی کن اول بهش موز و اینا بده