۶ پاسخ

شیر خشک دادن هم چیز بدی نیست اما اگه مامانا میخوان شیر خودشونو بدن علاوه بر نکته ای شما گفتین استراحت هم تاثیر خییییلی زیادی داره خواب کافی حتی اگه در حد یه ربع یا نیم ساعتم وقتی بچه خوابه بخوابید متوجه میشید چقد شیرتون بیشتر شده

وقتی همه از دم ماشالله رفلاکس دارن و نمیتونیم لبنیات بخوریم چکار کنیم😬
وگرنه همون شیرخالی رو هم من میخورم شیرم زیاد میشه ولی بخورم اذیت میشه😕

من که والاهرچی زیره بودخوردم ولی تاثیری ندیدم

دیر گفتی گلم ، شیر خشکی شد رفت 😂😂البته من شیرم زیاد بود دخترم تنبل شد با شیشه

بخاطر حساسیت به پروتیین گاوی نمیتونم شیر برخوردم ولی زیره می‌خوردم ،قرص لاکتاول میخورم،انواه آبمیوه ها آبگوشت و هر چی که همه پیشنهاد دادن رو استفاده میکنم ولی واقعا از یه مقداری بیشتر نمیشه شیرم و بچه سیر نمیشه مجبورم شیر خشک کمکی بدم 🥺😕

چجوری درس کنیم میشه بگی

سوال های مرتبط

مامان کایان مامان کایان ۷ ماهگی
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
اول هفته ی خوبی پیش رو داشته باشین😉

مواد غذایی مناسب برای کودکان رفلاکسی رو براتون آوردم.
یه سری نکته بگم خدمتتون؛
🔹️پس از هر ۳۰ تا ۶۰ میلی‌لیتر شیرخشکی که به نوزاد می‌دهید، آروغ او را بگیرید اگر شیر خودتان را به او می‌دهید بعد از شیر دادن از هر سینه این کار را انجام دهید.

🔹️از شیر دادن زیاد به نوزاد اجتناب کنید.

🔹️نوزاد را به مدت ۳۰ دقیقه پس از شیر خوردن در حالت عمودی نگه دارید.

🔹️تغذیه کودکان رفلاکسی را به طور مکرر اما در وعده‌های کوچک انجام دهید.

🔹️شیرخشک مناسب را برای تغذیه کودکان رفلاکسی انتخاب کنید.

🔹️بازی و تحرک را به تاخیر بیاندازید تکان خوردن‌های شدید نوزاد بعد از غذا خوردن می‌تواند احتمال رفلاکس را افزایش دهد.

🔹️از پوشاندن پوشک یا لباس‌های تنگ خودداری کنید این موارد می‌تواند فشار بیشتری به شکم نوزاد وارد کرده و باعث تحریک بیشتر او شود.

🔹️از قرار گرفتن نوزادتان در معرض دود سیگار جلوگیری کنید.
#رفلاکس
👶🏻🍼
مامان محمد طاها مامان محمد طاها ۸ ماهگی
♦️اصول و قواعد شیردهی و افزایش وزن نوزاد

💟باید بدانید که فرمول شیرمادر مدام در حال تغییر است بهمین دلیل شیردهی داری اصول و قواعد خاصی میباشد:
💟نباید مدام شیردهی از یک سینه انجام شود:
💟باعث میشود شیر سینه دیگر به مرور کم و قطع شود.
💟شیر دادن از یک سینه موجب لنگه به لنگه شدن سینه ها میشود و باعث میشود پس از پایان دوره شیردهی سینه های کاملا نا متقارن داشته باشید.
💟از هر سینه میبایست بین 15 تا 20 دقیقه شیر بدهید؛سپس از سینه دیگر زیرا شیر مادر 15 دقیقه ی اول آب، 5 دقیقه بعد مواد معدنی و 5 دقیقه آخر چربی است و 10 دقیقه بعد کلا رنگ شیر به رنگ زرد تغییر کرده و کاملا چربی میشود.
شیردهی زیر 15 دقیقه فایده ای ندارد؛
پس اگر زیر 15 دقیقه از یک سینه شیر بدید و سینه عوض کنید تنها چیزی که نوزاد دریافت کرده آب است و وزن گیری خوبی نخواهد داشت.
💟اگر نوزاد زیر یک سینه خوابش برد یا سیر شد حتما علامت بگذارید روی سینه دیگر که شیردهی بعدی از سینه که تخلیه نشده؛ شروع شود یا اگر یک سینه کاملا تخلیه شده و سینه دیگر نیمه، نوزاد سیر شده از سینه که نیمه تخلیه شده شیردهی بعدی را شروع کنید.





♂️♀️

👩🏻‍⚕️ برای سلامتی بیا، برای بهترین شدن بمون👇

༺ @mama_bardari ༻
مامان علیرضا مامان علیرضا ۵ ماهگی
رفلاکس 2
چگونه از بروز ریفلاکس شیر پیشگیری کنیم؟

پس از اتمام شیردهی از قرار دادن نوزاد در حالت افقی و خواباندن به پشت پرهیز کنید و تلاش کنید که حداقل برای مدت کوتاهی یعنی حدود 20 دقیقه او را به طور عمودی نگه دارید. می توانید با استفاده از یک حوله چند لایه قسمت بالایی تشک او را کمی بالا بیاورید، تا در حالت 20 یا 30 درجه از وضعیت افق قرار گیرد یا او را در گهواره شیب دار قرار دهید. اما راحت ترین راه نگه داشتن نوزاد بطور عمودی در آغوش است.

به این ترتیب به بالا تنه فرزندتان این امکان را می دهید که کشیده تر باشد. گرفتن باد گلو و آروغ نوزاد اهمیت زیادی دارد، اما به یاد داشته باشید که اجرای بیش از حد آن نیز می تواند به بالا آوردن شیر منجر گردد. بنابراین از فشار آوردن به شیرخوار برای خروج هوا پرهیز کنید. به جای آن در بین شیردهی به نوزادتان برای تنفس زمان بدهید و او را عمودی نگه دارید، تا هوای معده او خارج شود.

همچنین محیط آرام و آسوده شیردهی نیز به کاهش ریفلاکس شیر نوزاد کمک می کند. سعی کنید که فرزندتان با سرعت زیادی شیر ننوشد. اگر شیرتان جریان سریعی دارد، کمی به سمت عقب متمایل شوید و بگذارید جاذبه زمین جریان آن را آهسته کند. اگر با شیشه شیردهی می کنید، ابتدا مطمئن شوید که جریان شیر از سر شیشه زیاد سریع نباشد، زیرا علاوه بر پرخوری، احتمال بالا آوردن شیر را نیز افزایش می دهد. برای پرهیز از پُر خوری نوزاد، دفعات وعده های شیردهی را بیشتر کنید تا در هر وعده به مقدار زیاد شیر نخورد.