تربیتی #
شما درست رفتار کنید تا فرزندتان رفتار درست را از شما بیاموزد. شما الگوی فرزندتان هستید. پس نه تنها رفتار درست بلکه رفتار نادرست را هم از شما یاد می گیرد. 
اگر زیاد دادن می زنید، بدانید که بعد از مدتی فرزندتان دیگر به حرفتان گوش نمی دهد مگر اینکه سرش داد بزنید! در حقیقت قدرت در نگاه فرزند شما یعنی داد زدن، نه محکم و مهربان بودن! اگر مدام داد بزنید یاد می گیرد که خشونت بهترین راه رسیدن به خواسته هایش است.
ممکن است همان لحظه به حرف شما گوش دهد، اما این گوش دادن موقتی است و هر روز باید بلندتر داد بزنی و سلامتی روانی و جسمی خودتان را به خطر بیاندازید. همچنین فرزندتان به دیدن یا شنیدن خشونت عادت می کند و نمی توانددر اجتماع مراقب خودش باشد و برایش عادی می شود که دیگران با او بدرفتاری کنند.
پس از امروز تمرین کنید قبل از داد زدن مکث کنید ، به فرزندتان یاددهید چقدر قوی هستید که مغلوب عصبانیت نمی شوید. گاهی یک مکث معجزه می کند. محکم اما مهربان رفتار کنید. باور کنید اگر فرزندتان به شما اعتماد کند کمتر در چالش می افتید و بیشتر با شما همکاری می کند. به خودتان مرتب یاداوری کنید که او فقط یک بچه است و نیاز به کمک من دارد. او که رفتار درست را بلد نیست من باید به او یاد دهم.

۰ پاسخ

سوال های مرتبط

مامان پرنسس مامان پرنسس ۱۱ ماهگی
👶تکنیک های مقابله با لجبازی در کودکان👧

رفتار مثبت را تشویق کنید:

همیشه برای کودک لجباز الگو تعیین کنید و نگرش مثبتی ارائه دهید. اگر از کلمات «نه»، «نمی‌توانم» یا «نمی‌خواهم» زیاد استفاده می‌کنید، احتمالاً فرزندتان نیز همین کار را خواهد کرد!.
سعی کنید به لجبازی فرزندتان با دیدی مثبت نگاه کنید. سعی کنید با پرسیدن سؤالاتی از فرزندتان که پاسخ «بله» یا «خیر» را به همراه دارد، با آنها بازی کنید. سؤالات خود را به گونه‌ای طرح‌ کنید که بیشتر اوقات پاسخ آنها «بله» باشد. با این روش به فرزند خود این پیام را می دهید که به او توجه می شود و از او قدردانی می شود.

قوانین پاداش و تنبیه وضع کنید

کودکان لجباز برای رشد به قوانین و مقررات نیاز دارند. بنابراین، مرزهای دقیقی را تعیین کنید و انتظارات خود را از او روشن کنید. از فرزندتان بخواهید که در مورد آنها، نظرات خود را ارائه دهد و بعد حتما از آنها پیروی کند. البته این مهم است که در مواقعی انعطاف پذیر باشید، مانند زمانی که در تعطیلات هستید یا در مواقعی که فرزندتان رفتاری مثبت و خوبی از خود نشان می دهد.

لباس عوض کردن

یکی از مشکلات لجبازی کودکان این است که آنها هر بار می خواهد چیزی بپوشند که برای موقعیت یا آب و هوای بیرون مناسب نیست. یکی از راه‌های کاهش تنش این است که لباس‌های فرزندتان را مرتب کنید و هر دو هفته یکبار آنها را عوض کنید. همچنین، لباس های نامناسب فصل را در دسترس او نگذارید. هر زمان که می خواهید فرزندتان لباس عوض کند، دو یا سه لباس مختلف بچینید و از او بخواهید که انتخاب کند. به این ترتیب آنها از تصمیم گیری خوشحال می شوند و شما اعصابتان خورد نمی شود!
مامان پرنسس مامان پرنسس ۱۱ ماهگی
5_کودک لوس داری؟ اینجوری رفتار کن 

راههای اصلاح رفتار کودکان لوس ؛ پیشنهاد هایی برای والدینی که فرزند لوس دارند
در صورت سروصدا او را به اتاقش ببرید و مجبور کنید آنجا بماند تا پوزش کند. ایستادن در یک گوشه، ماندن در اتاق، محروم شدن از برنامه مورد علاقه یا ابزار بازی از تنبیهات مناسبی است که می توانید به کار ببندید.
تلاش کنید امکانات را تنها در شرایط مناسب و مطابق معیارهای پذیرفته شده درخواست به آنها بدهید اگر گریه بچه برای نیاز است، سریعاً نیازش را رفع کنید اما گریه متاثر از کج خلقی کوک باید نادیده گرفته شودوسایل را تنها وقتی برایشان بخرید که سزاواری آن را داشته باشند و برایش کاری کرده باشند. انضباط اتاق، مسواک زدن و زمان خواب را مانند یک قانون تغییرناپذیر از او بخواهیدفرزند شما به شما اشتیاق دارد، حتی اگر گاهی به او تحکم کنید دلواپس نباشید که قاطعیت، شما را در نظر او تنفر آمیز نمایش می دهد. یک روز کودک بزرگ می شود و از شما به دلیل تربیت درست تان سپاسگزاری می کند و شما را دلیل تمام موفقیت هایش می داند. همان طور که اگر کودکی لوس و ضعیف تربیت کنید، مستمرا باید از او پشتیبانی کنید و تا وقتی که زنده هستید او کودک لوس شماست و شما را برای این مشکل مقصر می داند
مامان پرنسس مامان پرنسس ۱۱ ماهگی
تکنیک های مقابله با لجبازی در کودکان

باج ندهید

بسیاری از والدین به خاطر اینکه حوصله قشقرق و داد و فریادهای فرزندشان را ندارند سریعاً تسلیم خواسته‌های او می‌شوند.
بدون اینکه بدانند این رفتار نوعی باج‌دهی به کودک محسوب می‌شود و لجبازی او را تشدید می‌کند.
به همین خاطر هنگامی که فرزندتان خواسته‌ای را با شما مطرح می‌کند صبورانه به آن گوش دهید و در صورت امکان آن را برای او فراهم کنید.
به او بگویید اگر صبور باشد و داد و فریاد نکند به حرف‌هایش بیشتر گوش خواهید داد.
تا می‌توانید سکوت و صبر فرزندتان را تشویق کنید. تشویق شما می‌تواند حتی کلامی باشد.
مثلاً به او بگویید: “به خاطر صبر و تحملت به تو افتخار می‌کنم”.
اگر خواسته فرزندتان به صلاح او نیست از طریق مکالمه‌ای دوستانه دلایل آن را برای او توضیح دهید.
اگر کودک بازهم به لجبازی ادامه داد باید تلاش کنید تا به این رفتار او بی‌توجه باقی بمانید. و در برابر او تسلیم نشوید.
اگر چند بار بتوانید در این زمینه موفق شوید متوجه خواهید شد که رفتارهای پرخاشگرانه و لجبازی‌های فرزندتان کم‌تر می‌شود.

وضعیت روحی-روانی کودک را بررسی کنید

ممکن است که فرزندتان به یک باره پرخاشگر و لجباز شده باشد.
در حالی که سبک تربیتی شما تغییری نکرده است.
در این شرایط باید به دنبال پیدا کردن مشکلی باشید که منجر به تغییر خلق و خوی فرزندتان شده است.
تغییرات اساسی در زندگی مانند جا به جایی خانه، مرگ والدین و یا آشنایان نزدیک می‌تواند از جمله مواردی باشد که در کودک اضطراب ایجاد کرده و باعث شود که او این اضطراب‌ها را به شکل رفتارهای مخرب نشان دهد.
مامان پرنسس مامان پرنسس ۱۱ ماهگی
💕💕

آیا در منزل شما نابغه ای زندگی می کند


چنانچه فرزندی زیر شش سال دارید، او همان نابغه ایست که توانسته است ظرف چند سال راه رفتن،  بازی کردن، رقصیدن، غذاخوردن، لباس پوشیدن و فعالیت‌هایی نسبتا مشکل مانند شنا کردن را یاد بگیرد.نابغه شما می تواند در کمتر از سه سال، یک زبان را با تمام ریزه کاری ها یش تکلم کند!! او هزاران شی را در اطراف خود می شناسد،نام میبرد و طرز کار آنها را می داند.او افراد را میشناسد و نسبت های آنها را می داند، خصوصیات خلقی را درک می کند و می تواند آنها را با انسانها ی اطرافش انطباق دهد او حتی می داند که در برابر هر یک از نزدیکان چه واکنشی نشان دهد تا مورد توجه قراربگیرد

این نابغه را که مستعد است هر لحظه نکته جدید یاد بگیرد، به حال خود رها نکنید، بلکه:
🔸دائما با او صحبت کنید و به حرفهایش گوش دهید.
🔹برایش کتاب بخوانید.
🔸فیلم های مناسب برای او تهیه کنید.
🔹سی دی موسیقی برای او تهیه کنید تا گوش کند.
🔸مهارت های بدنی مناسب سنش را به وی آموزش دهید. مثل ورزش، شنا، دوچرخه سواری.
🔹اخلاقیات، ارزشها و رفتارهای اجتماعی معقول را در ذهن او جایگزین کنید و ارزشهای زندگی را به او به صورت غیر مستقیم و بازی ،آموزش دهید.
مامان آرتا🐣 مامان آرتا🐣 ۸ ماهگی
مهارت های شناختی، اجتماعی و حرکتی در نوزادان ۱ تا ۳ ماهه

نوزاد یک ماهه شما به احتمال زیاد به صورت مستقیم به چشمان شما نگاه می کند و می تواند به انسان های مورد علاقه خود یعنی مادر و پدر واکنش نشان دهد. اکثر نوزادان سه ماهه می توانند لبخند بزنند و با لبخند زدن رضایت خود از مسائل را نشان دهند. از لحاظ زبانی، شروع به ایجاد آوا و صداهایی از خود می کند که از این طریق با افراد ارتباط برقرار می کند. او از صحبت کردن لذت می برد و ممکن است با صحبت کردن آرام شود و با دقت به حرف های شما گوش فرادهد. مهارت های حرکتی او به حرکات سر او ختم می شوند و می تواند سر خود را به سمت صداها بچرخاند و اشیا را با چشم دنبال کند. او سعی در گرفتن اشیا با دست می کند اما ممکن است در این کار خیلی موفق نباشد اما برای این کار تلاش بسیار می کند. در سن سه ماهگی اگر فرزند کوچک خود را به شکم روی زمین بگذارید، می تواند سر خود را به خوبی بلند کند و گردن خود را به صورت استوار نگه دارد