علایق کودک را دنبال کنید
کودکان با انجام کارهای سرگرم کننده با هم دوست می شوند. فعالیتی که کودک از آن لذت می برد می تواند گامی برای دوستی باشد. اگر کودک بر فعالیت های سرگرم کننده متمرکز است، او کاری برای انجام دادن و صحبت کردن در مورد همسالان خود دارد و کم تر نگران احتمال تنهایی یا رد شدن است
کار کردن با آنها به جای مقابله
کودکان خجالتی مجبور نیستند به طور جادویی برون گرا شوند تا بتوان با آن ها جور شده و دوست داشته شوند. قطعا در دنیا جایی برای یک سبک ساکت تر وجود دارد! آن ها نیاز دارند به یافتن راه هایی برای تعامل با این که چه کسی هستند و هم چنین منجر به واکنش های مثبت از سوی دیگران می شوند .
کمک به کودکان خجالتی که با همسالان خود ارتباط برقرار می کنند
استاندارد رفتار شناختی ،درمانی برای اضطراب است که شامل کمک به افراد در مواجهه با شرایط بیمناک می باشد، بنابراین آن ها می توانند با ایجاد اطمینان این شرایط را کنترل کنند.
با این حال، زیر مجموعه فرزندان خجالتی که توسط روانشناسی گزل شناسایی می شوند ، به وضوح نشان می دهد که نمی توانیم کودکان خجالتی را به موقعیت های اجتماعی وارد کنیم .برای کودکان خجالتی نابالغ و خجالتی پرخاشگر، نگرانی آن ها در رابطه با تعامل با هم سن و سالان به خوبی ایجاد شده است؛ همسالان آن ها واقعا تمایل به واکنش منفی با آن ها دارند!
قرار گرفتن در معرض رد شدن بیشتر به کودکان در جلب اعتماد اجتماعی کمک نخواهد کرد ، خجالتی بودن کودکان به راهنمایی های خاص در نحوه ارتباط با همسالان به روش های مثبت و نیز انجام چنین کارهایی نیاز دارند.
بر روی تعامل تمرکز کنید
بسیاری از کودکان خجالتی احساس راحتی بیشتری نسبت به یک فرد دارند. استراحت کردن و حضور در بازی می تواند به کودک خجالتی فرصتی برای تمرین مهارت های اجتماعی و تعمیق دوستی بدهد. داشتن حتی یک دوست که آن ها را دوست بدارد به کودکان کمک می کند تا احساس شادی کنند و کم تر مورد تهدید قرار بگیرند. در صورت نیاز به فرزند بگویید تا قبل از رسیدن مهمان چگونه رفتار کنند.
دستورالعمل های اجتماعی را آموزش دهید و تمرین کنید
اغلب تعامل اجتماعی مستلزم بذله گویی هوشمندانه نیست ، بسیاری از چیزهایی که ما به افراد دیگر می گوییم روتین است .به کودک کمک کنید تا ارتباط های اجتماعی ساده را از طریق بازی یاد بگیرد. برای مثال، خوش آمدگویی به افراد با ارتباط چشمی، صدای واضح و لبخند دوستانه باعث دوست یابی و جلب توجه می شود.
قسمت ۲ را دنبال کنید🙂
لایک یادتون نره!!!!🤩
خداروشکر چیزی که نیست علی جان خجالتی
ممنونم بابت مطالب آموزنده تون
لایک کردم خیلی خوب بود
روزانه پیام مشاور، متناسب با سن کودکتون دریافت کنین.
سوالاتتون رو از مامانای با تجربه بپرسین.
با بازیهایی که به رشد هوش و خلاقیت فرزندتون کمک میکنه آشنا بشین.