۶ پاسخ

ممنونم عزیزم

دخترمنم پوشکه ولی بعضی روزا میگه جیش میبرم میکنه بعضی روز هم میگه جیش ولی نمیکنه دوباره پوشک میکنم صبح ها هم از خواب پا میشه میگم بریم جیش میره هم جیش میکنه هم پی پی

من گرفتم ۱ماه پیش
تموم شد

دخترمن این کارا رو میکنه از حمام میادمیگه پوشک وقتی پوشک نیس جیش میکنه بعدش میگه جیششش

سلام پسر من این یک ماه پوشاک نکردم هنوز یاد نگرفته وقتی خب جیش کرد میاد بهم میگه مامان جیش خیلی دوست دارم بچم زودتر یاد بگیره اما نمیشه

ممنونم 💖
پسرمن چن وقتی مدفوع میکنه میگه گیش یعنی جیش میخاد پوشک بازکنه دستمال برمی‌داره ی جایی روپاک میکنه یعنی کمک میکنه بعضی وقتا جیش میکنه هیچی نمیگه نمی دونم چی کارکنم؟

سوال های مرتبط

مامان دخترم مامان دخترم ۱ سالگی
🔺جدایی از مادر بزرگترین ترس کودک

🔹کودک هنگام جدا شدن از والدین با تمام قدرت به مادرش می چسبد و از ته دل غمگین و هراسناک می شود. حرف هیچ کس را قبول نمی کند، گریه می کند و خانه را روی سرش می گذارد.
🔹سعی کنیم لحظه جدایی لحظه ارامی باشد و هنگامی که نزد کودک باز می گردیم حداقل برای چند دقیقه با او بازی کنیم. اگر قرار است او را نزد کسی بسپاریم هرگز نباید ناگهان غیبمان بزند. برخی از مادران کودک را به بهانه ای به جای دیگر می فرستند و در غیاب او از منزل خارج می شوند. چنین جدایی باعث هراس شدید کودک می شود.
🔹اگر فرزند شما دچار ترس جدایی شده بهتر است قبل از انجام هر کاری نزد او بمانید تا ارام تر شود. سعی کنید همیشه او را محبت آمیز، بدون خشم و اضطراب و قاطع صدا کنید.
🔹این کار باعث می شود به میزان ارامش فرزند شما بیفزاید. اگر مادر ارام باشد و کودک از عشق او نسبت به خود اطمینان داشته باشد میزان ترس و نگرانی کودک هم کمتر می شود.
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
مامان فندقی🫂🍁✨️ مامان فندقی🫂🍁✨️ ۱ سالگی
✅بدزبانی كودک را ناديده بگيريد❌

اگر به طور اتفاقی،‌ كودكتان واژه ناشايستی را به كار برد، سعی كنيد به بدزبانی او، بی‌توجهی نشان دهيد. وانمود كنيد كه آن را هرگز نشنيده‌ايد، بنابراين هرگونه تاثیر آن را بر خودتان از بين برده و بازی او را به یک بازی یک نفره تبديل كنيد، چيزی كه اصلا برای كودكان جالب نيست.

خودتان هم بدزبانی نكنید
از آنجا كه می‌دانید بدزبانی شیوه‌ای است كه كودک برای اعمال كنترل بر شما به كار می‌گیرد، پس خودتان بدزبانی نكنید. او ممكن است به دنبال راه‌هایی باشد تا عمدا شما را عصبانی كند و با بدزبانی، توجه شما را به خود جلب كند. پس از شركت در این بازی خودداری كنید.

✅وقتی پدر و مادر بیش از حد برای فرزندانشان تلاش کنند، دیگر جایی نمی‌ماند که فرزندان برای خودشان تلاش کنند. اگر کودک می‌تواند خودش به تنهایی دکمه‌های پیرهنش یا بند کفشش را ببندد یا تکالیف مدرسه را انجام دهد اجازه دهید خودش این کار را خودش انجام دهد مگر اینکه خودش‌ کمک بخواهد.
مامان فندقی🫂🍁✨️ مامان فندقی🫂🍁✨️ ۱ سالگی
استفاده از کلمات "لطفا، بی‌زحمت و کلمات مودبانه" در بعضی مواقع اشتباه است.

مطمئنا برای خواست های کوچکی مانند «بی زحمت نمکدونو بده یا «لطفا در را ببند» كلمه لطفا از تعارفات معمولی است. روش تند خشنی نیز برای فرمانها وجود دارد «نمکدونو بده» یا «در را ببند».

كلمه لطفا را به این دلیل در مورد کودکانمان به کار می بریم تا روش‌های مودبانه را برای خواست های کوچک به آنها بیاموزیم

بکار بردن «لطفا» برای لحظاتی که آرامش حکمفرماست خوب است. وقتی واقعا آشفته هستیم، اداکردن آرامِ «لطفا» می تواند سبب دردسر باشد. گفتگوی زیر را ملاحظه کنید

مادر: (سعی می کند مؤدب باشد لطفا روی کاناپه نپر.
کودک: (به پریدن ادامه می دهد.) مادر: (بلندتر) لطفا این کارو نکن.
کودک: حرف گوش نمی‌دهد
مادر: (ناگهان کودک را با سیلی میزند) من از تو خواهش کردم، نکردم؟
چه اتفاقی افتاد؟ چرا مادر در عرض چند ثانیه از نزاکت به خشونت رسید؟ واقعیت این است که وقتی شما با کودک اینگونه مودبانه رفتار می کنید و او شما را نادیده می انگارد، عصبانیت با سرعت بیشتری وجودتان را پر می کند و شما به این فکر می افتید که «این بچه چطور در برابر من مقاومت می کند، اونم بعد از اینکه این همه باهاش مؤدب بودم؟ نشونش میدم؟ آره!»

وقتی شما می خواهید کاری بلافاصله انجام شود، بهتر است با قاطعیت و اندکی خشونت آنرا بخواهید نه با خواهش. یک جمله با صدای بلند و لحنی آرام «کاناپه را درست نکردن که روش بپرن» احتمالا پریدن را خیلی زودتر متوقف خواهد کرد. اگر کودک سماجت کند معمولا می توان او را با تکرار محکم "مبل را برای این درست نکردن که تو روش بپری؟" سریعا به عکس العمل واداشت.
مامان آروین مامان آروین ۱ سالگی
‍   ‌ #از_پوشک_گرفتن

✨براي اينکه بدانيد چه وقت و چگونه کودک خود را از پوشک بگيريد به اين هشت راه دقت کنيد.

من و کودکم👼🤗👇
@mano_koodakam 🚼

1⃣. از ايجاد اضطراب و تشويش در کودک جلوگيري کنيد.

2⃣. با ديدن و شناخت اطراف خود مهارت‌ها توانايي او را پرورش دهيد. کودک بايد اول توالت و دست‌شويي را ببيند تا بهفمد منظور ما از دستشويي رفتن براي ادرار کردن چيست.

3⃣. محيط دست‌شويي بايد محيطي جالب باشد. تميزي، خوش‌بويي و قرار دادن اسباب‌بازي کوچک و صابون‌هاي عروسکي در از پوشک گرفتن کودک تاثير دارد.

4⃣. لگن مخصوص براي کودک تهيه کنيد که شکل عروسک داشته باشد.

5⃣. دمپايي نرم و طرح‌دار براي کودک تهيه کنيد.

6⃣. حوله نرم و خوش‌رنگ براي کودک بخريد تا پس از دست‌شويي او را خشک کنيد.

7⃣. به کودک فرصت بدهيد و صبور7 باشيد. هر نيم تا يک ساعت او را به دست‌شويي ببريد.

8⃣. اگر کودک خود را خيس کرد او را سرزنش نکنيد. به او بگوييد کار اشتباهي کرده و بايد قبل از خيس شدن اطلاع دهد.

🔅هر وقت کودک موفق به کنترل خود شد او را تشويق کنيد. فراموش نکنيد.

🔅کودکان دو ساله هنوز کوچک هستند و بايد کم‌کم و به تدريج بتوانند ادرار و مدفوع خود را کنترل کنند.

❌عجله کردن و تنبيه کودک نه تنها کمکي در کنترل ادرار و مدفوع کودکان نمي‌کند بلکه در او ايجاد اضطراب و استرس کرده و ممکن است حتي مدت بيشتري طول بکشد تا اين کنترل را به دست آورد. حتي ممکن است او را دچار ساير مشکلات روحي و اختلالات جسمي هم کند.


من و کودکم👼🤗👇
@mano_koodakam