سوال های مرتبط

مامان آروین مامان آروین ۱ سالگی
‍ ‍ ‌ #نکات_تربیتی

✔️ طرز برخورد با کودک پرخاشگر

🔷 روش موثر براي از بين بردن #پرخاشگري ناشي از بهانه‌جويي‌هاي پاسخ داده نشده يا رفع نشده، اين است كه آن را از ابتدا #مهار كنيد.

🔷 وقتي كه در مقابل پرخاشگري #كودك خود با #خشم و #عصبانيت عكس‌العمل نشان دهيد، به‌طور غيرمستقيم به او مي‌آموزيد كه عصبانيت وسيله كارسازي براي دست يافتن به #اهداف است. در عوض مي‌توانيد بگوييد: «وقتي از گريه كردن دست برداشتي، در مورد آن با هم صحبت مي‌كنيم و راه‌حلي پيدا مي‌کنيم و به اتاق ديگري برويد.»

🔷 اگر فرزند شما خيلي كوچك است و نمي‌توانيد او را تنها بگذاريد، پيش او بمانيد. اگر به طرف شما آمد، او را بغل كنيد ولي تا وقتي كه آرام نشده، چيزي را كه مي‌خواهد به او ندهيد.

🔷 خودتان را به كار ديگري مشغول كنيد. مثلا #مطالعه كنيد. با ‌اين كار به او مي‌فهمانيد كه تا آرام نشود، نمي‌تواند #توجه شما را جلب كند. اغلب پرخاشگري‌هاي بچه‌ها، اگر مخاطب مورد نظر حضور نداشته باشد، زودتر متوقف مي‌شود.

🔷 در صورتي كه كودك شما در يك مكان عمومي شروع به بدخلقي و پرخاشگري كرد، بدون توجه به نگاه‌هاي مردم، او را به گوشه‌اي خلوت ببريد و منتظر شويد تا #آرام شود. به او بگوييد: «‌اينجا پيش تو مي‌مانم تا وقتي كه آرام شوي و با هم صحبت كنيم.» اگر بعد از سه يا چهار دقيقه باز هم به فرياد و گريه خود ادامه داد، او را برداريد و از آن مكان خارج شويد.

🤰من و کودکم👼🤗👇
@mano_koodakam
مامان آروین مامان آروین ۱ سالگی
‍   ‌ #از_پوشک_گرفتن

✨براي اينکه بدانيد چه وقت و چگونه کودک خود را از پوشک بگيريد به اين هشت راه دقت کنيد.

من و کودکم👼🤗👇
@mano_koodakam 🚼

1⃣. از ايجاد اضطراب و تشويش در کودک جلوگيري کنيد.

2⃣. با ديدن و شناخت اطراف خود مهارت‌ها توانايي او را پرورش دهيد. کودک بايد اول توالت و دست‌شويي را ببيند تا بهفمد منظور ما از دستشويي رفتن براي ادرار کردن چيست.

3⃣. محيط دست‌شويي بايد محيطي جالب باشد. تميزي، خوش‌بويي و قرار دادن اسباب‌بازي کوچک و صابون‌هاي عروسکي در از پوشک گرفتن کودک تاثير دارد.

4⃣. لگن مخصوص براي کودک تهيه کنيد که شکل عروسک داشته باشد.

5⃣. دمپايي نرم و طرح‌دار براي کودک تهيه کنيد.

6⃣. حوله نرم و خوش‌رنگ براي کودک بخريد تا پس از دست‌شويي او را خشک کنيد.

7⃣. به کودک فرصت بدهيد و صبور7 باشيد. هر نيم تا يک ساعت او را به دست‌شويي ببريد.

8⃣. اگر کودک خود را خيس کرد او را سرزنش نکنيد. به او بگوييد کار اشتباهي کرده و بايد قبل از خيس شدن اطلاع دهد.

🔅هر وقت کودک موفق به کنترل خود شد او را تشويق کنيد. فراموش نکنيد.

🔅کودکان دو ساله هنوز کوچک هستند و بايد کم‌کم و به تدريج بتوانند ادرار و مدفوع خود را کنترل کنند.

❌عجله کردن و تنبيه کودک نه تنها کمکي در کنترل ادرار و مدفوع کودکان نمي‌کند بلکه در او ايجاد اضطراب و استرس کرده و ممکن است حتي مدت بيشتري طول بکشد تا اين کنترل را به دست آورد. حتي ممکن است او را دچار ساير مشکلات روحي و اختلالات جسمي هم کند.


من و کودکم👼🤗👇
@mano_koodakam
مامان دخترم مامان دخترم ۱ سالگی
💢کنترل خود را از دست ندهید ...

بهانه گیری کودکان واقعا آزار دهنده است.
علاوه بر جیغ زدن و غرغر کردن شاید کودک لگدپراکنی کند یا پاهایش را به زمین بکوبد، اشیا را به اطراف پرت کند، دیگران را کتک بزند یا حتی نفس خود را حبس کند تا کبود شود. تحمل و کنترل این رفتارها واقعا طاقت فرسا است اما والدین باید مطمئن باشند که حبس نفس تا مرحله کبودی نیز نوعی بهانه گیری و کج خلقی کودکانه است.

هنگامی که کودک در حال جیغ و داد کردن است به حرف ها و دلیل های شما گوش نمی دهد و با حالتی منفی به فریادها و تهدیدهای شما پاسخ می دهد. هرچه بیشتر سر او داد بزنید که آرام تر شود، او با صدای بلندتری جیغ می زند.

در این مواقع شاید بهترین کار این است که کنار او بنشینید و چیزی نگویید. به طور کلی، بودن در کنار کودک هنگام بدرفتاری هایش روش خوبی است. کودکان خودشان هم از خشمی که دامن آنها را گرفته است می ترسند و بودن شما در کنار آنها موجب آرامششان می شود.

─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
مامان دخترم مامان دخترم ۱ سالگی
🔺جدایی از مادر بزرگترین ترس کودک

🔹کودک هنگام جدا شدن از والدین با تمام قدرت به مادرش می چسبد و از ته دل غمگین و هراسناک می شود. حرف هیچ کس را قبول نمی کند، گریه می کند و خانه را روی سرش می گذارد.
🔹سعی کنیم لحظه جدایی لحظه ارامی باشد و هنگامی که نزد کودک باز می گردیم حداقل برای چند دقیقه با او بازی کنیم. اگر قرار است او را نزد کسی بسپاریم هرگز نباید ناگهان غیبمان بزند. برخی از مادران کودک را به بهانه ای به جای دیگر می فرستند و در غیاب او از منزل خارج می شوند. چنین جدایی باعث هراس شدید کودک می شود.
🔹اگر فرزند شما دچار ترس جدایی شده بهتر است قبل از انجام هر کاری نزد او بمانید تا ارام تر شود. سعی کنید همیشه او را محبت آمیز، بدون خشم و اضطراب و قاطع صدا کنید.
🔹این کار باعث می شود به میزان ارامش فرزند شما بیفزاید. اگر مادر ارام باشد و کودک از عشق او نسبت به خود اطمینان داشته باشد میزان ترس و نگرانی کودک هم کمتر می شود.
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo