💢کنترل خود را از دست ندهید ...

بهانه گیری کودکان واقعا آزار دهنده است.
علاوه بر جیغ زدن و غرغر کردن شاید کودک لگدپراکنی کند یا پاهایش را به زمین بکوبد، اشیا را به اطراف پرت کند، دیگران را کتک بزند یا حتی نفس خود را حبس کند تا کبود شود. تحمل و کنترل این رفتارها واقعا طاقت فرسا است اما والدین باید مطمئن باشند که حبس نفس تا مرحله کبودی نیز نوعی بهانه گیری و کج خلقی کودکانه است.

هنگامی که کودک در حال جیغ و داد کردن است به حرف ها و دلیل های شما گوش نمی دهد و با حالتی منفی به فریادها و تهدیدهای شما پاسخ می دهد. هرچه بیشتر سر او داد بزنید که آرام تر شود، او با صدای بلندتری جیغ می زند.

در این مواقع شاید بهترین کار این است که کنار او بنشینید و چیزی نگویید. به طور کلی، بودن در کنار کودک هنگام بدرفتاری هایش روش خوبی است. کودکان خودشان هم از خشمی که دامن آنها را گرفته است می ترسند و بودن شما در کنار آنها موجب آرامششان می شود.

─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo

۱ پاسخ

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

سوال های مرتبط

مامان دخترم مامان دخترم ۲ سالگی
مامان محدثه مامان محدثه ۱ سالگی
🔻علایم افسردگی بعد زایمان🔻

♂️♀️

💟 بیشتر کسانی که به تازگی مادر شده اند نگران سلامت کودک خود هستند. اگر شما افسردگی پس از زایمان دارید این نگرانی میتواند شما را از پا در آورد.

شما نگران هستید که:

💟 کودک شما خیلی مریض است

💟 کودک شما به اندازه کافی وزن نمی گیرد

💟 کودک شما بسیار گریه می کند و شما نمی توانید او را آرام کنید

💟 کودک شما بسیار آرام است و ممکن است دیگر نفس نکشد و .............



💟 ممکن است در زمان اضطراب برخی از موارد زیر را داشته باشند:

💟 نبض سریع
💟 تپش قلب
💟 تنگی نفس
💟 تعریق و ........

💟 اجتناب از افراد دیگر:
💟 ممکن است شما نخواهید دوستان و اقوام را ببینید.. ممکن است رفتن به گروه های حمایت پس از زایمان برایتان دشوار باشد.

💟 نا امیدی:
💟 ممکن است حس کنید که هیچ چیز بهتر نخواهد شد.

💟 افکار خودکشی:

💟 اگر افکار آسیب رساندن به خودتان را دارید باید از پزشک خود کمک بخواهید.

💟علائم روان پریشی در تعداد کمی از زنان مبتلا به افسردگی بسیار شدید توسعه پیدا می کند. آنها ممکن است صداهایی بشنودند واعتقادات غیر معمولی را داشته باشند.
مامان آروین مامان آروین ۲ سالگی
‍ ‍ ‌ #نکات_تربیتی

✔️ طرز برخورد با کودک پرخاشگر

🔷 روش موثر براي از بين بردن #پرخاشگري ناشي از بهانه‌جويي‌هاي پاسخ داده نشده يا رفع نشده، اين است كه آن را از ابتدا #مهار كنيد.

🔷 وقتي كه در مقابل پرخاشگري #كودك خود با #خشم و #عصبانيت عكس‌العمل نشان دهيد، به‌طور غيرمستقيم به او مي‌آموزيد كه عصبانيت وسيله كارسازي براي دست يافتن به #اهداف است. در عوض مي‌توانيد بگوييد: «وقتي از گريه كردن دست برداشتي، در مورد آن با هم صحبت مي‌كنيم و راه‌حلي پيدا مي‌کنيم و به اتاق ديگري برويد.»

🔷 اگر فرزند شما خيلي كوچك است و نمي‌توانيد او را تنها بگذاريد، پيش او بمانيد. اگر به طرف شما آمد، او را بغل كنيد ولي تا وقتي كه آرام نشده، چيزي را كه مي‌خواهد به او ندهيد.

🔷 خودتان را به كار ديگري مشغول كنيد. مثلا #مطالعه كنيد. با ‌اين كار به او مي‌فهمانيد كه تا آرام نشود، نمي‌تواند #توجه شما را جلب كند. اغلب پرخاشگري‌هاي بچه‌ها، اگر مخاطب مورد نظر حضور نداشته باشد، زودتر متوقف مي‌شود.

🔷 در صورتي كه كودك شما در يك مكان عمومي شروع به بدخلقي و پرخاشگري كرد، بدون توجه به نگاه‌هاي مردم، او را به گوشه‌اي خلوت ببريد و منتظر شويد تا #آرام شود. به او بگوييد: «‌اينجا پيش تو مي‌مانم تا وقتي كه آرام شوي و با هم صحبت كنيم.» اگر بعد از سه يا چهار دقيقه باز هم به فرياد و گريه خود ادامه داد، او را برداريد و از آن مكان خارج شويد.

🤰من و کودکم👼🤗👇
@mano_koodakam
مامان کـ♡سراجوجه🐣 مامان کـ♡سراجوجه🐣 ۱ سالگی
‍ رابطه تلويزيون و رشد شناختي و يادگيري در كودك

تماشاي تلويزيون بدون توجه به محتواي آن، تأثيرهاي نامطلوب متعددي بر توان يادگيري كودك مي گذارد. به اين ترتيب كه اولا باعث بي قراري شده، تمركز كردن را مشكل مي كند. كودكاني كه بيش از ٤ ساعت در روز تلويزيون تماشا مي كنند، معمولا نمي توانند بيشتر از چند دقيقه با بازي يا پازل معين سرگرم شوند؛ علت اين امر احتمالا اين است كه تغيير دائم صحنه هاي تلويزيون توانايي آنان را براي پرداختن به يك فعاليت معين مختل مي كند.

دوم اينكه برخلاف انتظار بيشتر والدين، نتيجه تحقيقات حاكي از آن است كه دايره لغات كودكاني كه زمان درازي تلويزيون مي بينند به گستردگي آن هايي كه كمتر تلويزيون مي بينند نيست، چون كودكان براي يادگيري لغات جديد بايد چيزي را كه مي شنوند تمرين كنند.

سوم، تلويزيون در يادگيري روش مطالعه و خواندن، اختلال ايجاد مي كند. برخي تحقيقات نشان داده وقتي تلويزيوني وارد خانه اي مي شود مهارت هاي كتاب خواندن در كودكان آن خانه كندتر از كودكاني است كه تلويزيون ندارند.

و بلاخره اين كه، تماشاي زياد تلويزيون موجب مي شود جاذبه دنياي اطراف براي كودك كمتر شود. وقتي كودك ساعت ها در حالي كه جذب جريان فيلم شده بي حركت مي نشيند، بيشتر از اين كه مشتاق يا كنجكاو يا خلاق شود، منفعل مي شود؛ در اين حال، بيشتر مطالبي كه كودك جذب مي كند به درستي طبقه بندي نمي شود و بيشتر گيجش مي كند. بنابراين، يادگيري مؤثر اتفاق نمي افتد
مامان محدثه مامان محدثه ۱ سالگی
✅ کودکی که با انتقاد زندگی کند، سرزنش کردن را می موزد.:

✔️❌کودکی که با خصومت زندگی کند، جنگیدن را می اموزد.

*⛔️کودکی با تمسخر زندگی کند، کمرویی را می اموزد.*

*❌کودکی که با ترس زندگی کند، نگران بودن را می اموزد.*

*🔴کودکی که با خجالت زندگی کند، احساس گناه را می اموزد.*

*❌کودکی که با مدارا زندگی کند، بیمار بودن را می اموزد.*

*✅کودکی که با دلگرمی زندگی کند، مطمین بودن را می اموزد.*

*✅کودکی که با پذیرش زندگی کند، عشق ورزیدن را می اموزد.*

*✅کودکی که با تایید زندگی کند، می اموزد که خود را دوست بدارد.*

*✅کودکی که با شناخت زندگی کند، می اموزد که هدف داشتن خوب است.*

*✅کودکی که با صداقت زندگی کند، می اموزد حقیقت چیست.*

*✅کودکی که با انصاف زندگی کند، عدالت را می اموزد.*

*✅کودکی که با امنیت زندگی کند، می اموزد که به خود و اطرافیان خود ایمان داشته باشد.*

*✅کودکی که با مهربانی زندگی کند، می اموزد که جهان مکان خوبی برای زندگی کردن، دوست داشتن و عشق ورزیدن است.