♦️ چهار راهکار ساده و موثر برای کاهش تهوع بارداری

💟در وعده‌های کوچک و نوبت‌های بیشتری غذا بخورید⁣

💟تعداد وعده‌های بیشتر و میان‌وعده‌هایی در طول روز داشته باشید تا هرگز شکمتان خالی نماند. برخی از زنان کربوهیدرات‌ها را در زمان تهوع مناسب می‌دانند. برخی مطالعات نشان داده است که غذاهای دارای پروتئین زیاد در کاهش علائم تأثیر بیشتری دارد. همچنین بهتر است خیلی آهسته غذاها را بجوید و بخورید.⁣

💟 در کنار تخت، میان‌وعده‌های کوچکی داشته باشید⁣

💟با قرار دادن میان‌وعده‌هایی در کنار تخت می‌توانید درست بعد از بیدار شدن به عنوان مثال کمی بیسکویت کمی شور بخورید و بعد از ۲۰ تا ۳۰ دقیقه استراحت از تخت بلند شوید. این کار به کاهش حالت تهوع شما کمک خواهد کرد. همچنین اگر در طول شب بیدار شوید و حالت تهوع داشتید، خوردن کمی از این میان‌وعده‌ها می‌تواند به شما کمک کند.⁣

💟زنجبیل را امتحان کنید⁣

💟درمانی خانگی که معده را آرام و به کاهش تهوع کمک می‌کند. مقداری زنجبیل را رنده کنید و به آن آب جوش اضافه کنید تا دم‌نوش آن تهیه شود. همچنین می‌توانید از بیسکویت و آب‌نبات زنجبیلی استفاده کنید، اما بهتر است زنجبیل طبیعی داشته باشند، زیرا بسیاری از آنها واقعاً زنجبیل ندارند. ممکن است نوشیدن چای نعناع یا مکیدن آب‌نبات با طعم نعناع به خصوص پس از صرف غذا نیز به رفع حالت تهوع شما کمک کند.⁣

💟 درمان با بوها را امتحان کنید⁣

💟برخی از زنان معتقدند بوی برخی از عصاره‌ها مانند لیمو، نعناع یا پرتقال می‌تواند به رفع حالت تهوع در آنها کمک کند. می‌توانید از اسپری یا افشانۀ روغنی استفاده کنید. یک یا دو قطره از این روغن‌ها را روی یک دستمال با خود حمل کنید تا در آغاز احساس تهوع آن را بو کنید.⁣
⁣⁣

۰ پاسخ

سوال های مرتبط

مامان محدثه مامان محدثه ۱۶ ماهگی
🔻علایم افسردگی بعد زایمان🔻

♂️♀️

💟 بیشتر کسانی که به تازگی مادر شده اند نگران سلامت کودک خود هستند. اگر شما افسردگی پس از زایمان دارید این نگرانی میتواند شما را از پا در آورد.

شما نگران هستید که:

💟 کودک شما خیلی مریض است

💟 کودک شما به اندازه کافی وزن نمی گیرد

💟 کودک شما بسیار گریه می کند و شما نمی توانید او را آرام کنید

💟 کودک شما بسیار آرام است و ممکن است دیگر نفس نکشد و .............



💟 ممکن است در زمان اضطراب برخی از موارد زیر را داشته باشند:

💟 نبض سریع
💟 تپش قلب
💟 تنگی نفس
💟 تعریق و ........

💟 اجتناب از افراد دیگر:
💟 ممکن است شما نخواهید دوستان و اقوام را ببینید.. ممکن است رفتن به گروه های حمایت پس از زایمان برایتان دشوار باشد.

💟 نا امیدی:
💟 ممکن است حس کنید که هیچ چیز بهتر نخواهد شد.

💟 افکار خودکشی:

💟 اگر افکار آسیب رساندن به خودتان را دارید باید از پزشک خود کمک بخواهید.

💟علائم روان پریشی در تعداد کمی از زنان مبتلا به افسردگی بسیار شدید توسعه پیدا می کند. آنها ممکن است صداهایی بشنودند واعتقادات غیر معمولی را داشته باشند.
مامان آروین و.... مامان آروین و.... ۲ سالگی
‍ ‍ ‌ #نکات_تربیتی

✔️ طرز برخورد با کودک پرخاشگر

🔷 روش موثر براي از بين بردن #پرخاشگري ناشي از بهانه‌جويي‌هاي پاسخ داده نشده يا رفع نشده، اين است كه آن را از ابتدا #مهار كنيد.

🔷 وقتي كه در مقابل پرخاشگري #كودك خود با #خشم و #عصبانيت عكس‌العمل نشان دهيد، به‌طور غيرمستقيم به او مي‌آموزيد كه عصبانيت وسيله كارسازي براي دست يافتن به #اهداف است. در عوض مي‌توانيد بگوييد: «وقتي از گريه كردن دست برداشتي، در مورد آن با هم صحبت مي‌كنيم و راه‌حلي پيدا مي‌کنيم و به اتاق ديگري برويد.»

🔷 اگر فرزند شما خيلي كوچك است و نمي‌توانيد او را تنها بگذاريد، پيش او بمانيد. اگر به طرف شما آمد، او را بغل كنيد ولي تا وقتي كه آرام نشده، چيزي را كه مي‌خواهد به او ندهيد.

🔷 خودتان را به كار ديگري مشغول كنيد. مثلا #مطالعه كنيد. با ‌اين كار به او مي‌فهمانيد كه تا آرام نشود، نمي‌تواند #توجه شما را جلب كند. اغلب پرخاشگري‌هاي بچه‌ها، اگر مخاطب مورد نظر حضور نداشته باشد، زودتر متوقف مي‌شود.

🔷 در صورتي كه كودك شما در يك مكان عمومي شروع به بدخلقي و پرخاشگري كرد، بدون توجه به نگاه‌هاي مردم، او را به گوشه‌اي خلوت ببريد و منتظر شويد تا #آرام شود. به او بگوييد: «‌اينجا پيش تو مي‌مانم تا وقتي كه آرام شوي و با هم صحبت كنيم.» اگر بعد از سه يا چهار دقيقه باز هم به فرياد و گريه خود ادامه داد، او را برداريد و از آن مكان خارج شويد.

🤰من و کودکم👼🤗👇
@mano_koodakam
مامان شایان مامان شایان ۱۶ ماهگی
ادامه مبحث #مکمل_ها ، #آهن

📣 عدم مصرف قطره آهن باعث کم خونی ، اختلال رشد جسمی و ذهنی کودک و بدنبال آن ضعف و بی حالی و پرخاشگری و ... خواهد شد .

چند #نکته_کاربردی در خصوص مصرف قطره آهن :

۱_ آهن رنگ مدفوع را تیره 💩 می‌کنه ، از این موضوع نگران نشوید .
۲_ احتمال سفت شدن 🪨 مدفوع بدنبال مصرف آهن وجود داره ، البته مقداری از این سفتی هم بخاطر شروع تغدیه کمکی بعد از ۶ماهگی است .
۳_ برای جذب بیشتر ، بهتره آهن همزمان با شیر 🍼 یا غذا 🍳 مصرف نشه 🚫 ( دو ساعت قبل تا یکساعت بعد آن شیر یا غذا نخورد )
۴_ ممکنه مصرف آهن باعث دل درد 😩 یا تهوع 🤮 بشه ، اگر این علائم رخ داد برای کاهش عوارض ، آهن را با معده پر مصرف کنید ( از خیر جذب بیشتر با معده خالی بگذرید 😉 )
۴_ مواد غذایی دارای ویتامین سی باعث جذب بهتر آهن می‌شوند مثل این میوه ها : پرتقال ، نارنگی ، آلو ، گوجه فرنگی ، هندوانه ؛ مثلا می‌توانید قطره آهن را در آب پرتقال 🍊 مخلوط کنید که طعم بد آن را هم محو کنه .
۵_ درصورت عدم دسترسی به آب میوه می‌توانید قطره آهن را در آب 🚰 رقیق کنید .
۶_ ممکنه با مصرف آهن دندان سیاه بشه ، که برای پیشگیری از آن با قطره چکان یا نی 🥤 در وسط زبان بچکانید ، با آب یا آبمیوه مخلوط کنید ، بعد از آن آب یا آبمیوه مصرف کنید و در انتها مسواک 🪥 انگشتی استفاده کنید .

مبحث آهن ادامه دارد ...
مامان آروین و.... مامان آروین و.... ۲ سالگی
#غذای_کمکی
🍘حلواي ني ني👶

مناسب برای 👼 8 ماهگی به بالا

1⃣ قاشق غذاخوري آرد گندم🌾 راروي حرارت بگذارید تا آرام آرام تفت داده شود و بوي خامي آرد از بین برود. سپس1⃣قاشق چايخوري كره طبیعی را اضافه كنيد و آرام کره طبیعی و آرد را هم بزنید. اجازه بدهید حدود 1⃣ دقیقه با هم تفت خورده شود.1⃣ عدد خرما🌴 را پوست كنده و له كنيد و به مواد اضافه کنید. بگذارید تا مواد خوب با هم مخلوط شود. خرما 🌴در اثر حرارت نرم میشود. در این مرحله 1⃣ قاشق چايخوري پودر بادام 🌰 اضافه كنيد و هم بزنید. اکنون یک فنجان آب جوشیده سرد شده را به مواد اضافه كنيد و سریع هم بزنید تا مواد كاملا مخلوط شود و حالت حلوا پیدا کند. البته حلوای نی نی باید شل تر از حلوای بزرگترها باشد.تا خوردن و هضم کردنش براش راحت تر باشه.

📝نكته:
1) بهتره از آرد سنگگ كه از نانوايي تهيه شده استفاده كنيد كه سبوس هم داشته باشد. سبوس به روده ها کمک میکند و ضد یبوست است و مصرف زیاد از حد آن ملین است.
2) موقع ريختن آب، مراقب بخار آبي كه از ظرف بلند ميشود باشيد.
3) آرد را به ميزاني تفت بدين كه رنگش تغيير كند و عطر خامي آن گرفته شود ولی نسوزد.
4) بعد از خوردن ماست و غذاهايی با طبع سرد اين حلوا ميتواند به رفع حالت سردی كمك كند.

🌴🌾🌴🌾🌴🌾🌴🌾🌴
👶🏻🍼 @Bab_yfood
مامان آروین و.... مامان آروین و.... ۲ سالگی
آموزش مسئوليت به كودك:

آموزش مسئوليت به كودك از حدود يك سالگى ميتواند شروع شود. زمانى كه به كودك اجازه ميدهيد با دست غذا را برداشته و راه دهانش را پيدا كند و با ماليدن عذا به دهان و دستش غذا بخورد. يا به او اجازه دهيد جورابش را پايش دربياورد.

مسئوليت دادن به كودك بايد همراه با هيجان، شادي، تشويق كردن و مطابق با توانايى هاي كودك باشد.

بهتر است مادر اجازه دهد فرزندش كنارش در آشپزخانه باشد و كارهاي بسيار كوچك جالب مثل پوست كندن تخم مرغ بعد از دو سالگي، مخلوط كردن مواد كيك، يا چيدن قاشقها در جاي مخصوصش كمك كند. پدر روزهاي تعطيل كنار فرزندش در آشپزخانه، اتاق يا حياط فعاليتهاي ساده و هيجانبخش داشته باشد مانند آب دادن گلها، كاشتن دانه گل، غذا يا كيك درست كردن.

كليد موفقيت در آرامش و تشويق والدين است. اجازه دهيد فرزندتان اشتباهات بي خطر كند مثلا كفشهايش را اشتباه بپوشد. اگر به خاطر اشتباه فرزندتان، كندي او و دير شدن شما جلوي كارهاي او را بگيريد، كارها را شما انجام دهيد، يا مرتبا او را تصحيح كنيد موفق نخواهيد بود.

هورا كشيدن، تشكر كردن، و لبخند زدن در حاليكه با محبت او را نوازش ميكنيد بهترين تشويق براي فرزندتان خواهد بود. با روش درست شما و تشويق فرزندتان از سه سالگى ميتوانيد شاهد استقلال فرزندتان در انجام كارهاي شخصى اش باشيد.
مامان آروین و.... مامان آروین و.... ۲ سالگی
‍ یکسال_غذای_کودک
طرز تهیه
#توپک_سیب_زمینی
مواد لازم
سیب زمینی آب‌پز: یک عدد
تخم مرغ آب‌پز: یک عدد
نعناع خشک: به مقدار دلخواه
نمک: مقداری
کره: به مقدار لازم
طرز پخت توپک سیب زمینی
برای تهیه این غذا ابتدا سیب زمینی و تخم مرغ آب‌پز را رنده می‌کنیم.
سپس کره و نمک و نعناع خشک را به آن اضافه می‌کنیم.
آنها را با هم مخلوط می کنیم تا خمیری مانند شود.
در این مرحله آنها را به صورت توپک‌های کوچک (کمی بزرگ‌تر از فندق) گرد می‌کنیم.
در نهایت می‌توانیم آن‌ها را در انواع پودرها مانند پودر گردو، پودر پسته، پودر نارگیل، پودر کنجد و … بغلتانیم و به کودک بدهیم.
نکاتی درباره غذای کودک یک ساله
○ قبل از غذا دادن به کودک دست‌ خود و او را بشویید.
○ آب و مایعات را با فنجان یا لیوان تمیز به کودک بدهید.
○ در غذا دادن به کودک صبور باشید و آرام آرام به کودک غذا بدهید.
○ به آنها قبل از غذا و بین وعده‌ها تنقلات بی‌ارزش ندهید.
○ در صورتیکه کودک تمایل به خوردن غذای خاصی ندارد هرگز او را مجبور به غذا خوردن نکنید.
○ به کودک اجازه دهید غذا خوردن را خودش تجربه کند. حتی اگر مقداری غذا هنگام خوردن ریخته شود.
○ مقدار غذای کودک برای هر وعده را با افزایش سن کودک بیشتر کنید.
توپ های رنگی از سیب زمینی محبوب بچه ها

توپ های رنگی که از سیب زمینی درست شده است و رنگ خود را از سبزیجات گرفته است. این غذا برای بچه ها بسیار دوست داشتنی است. پوره سیب زمینی رو با لبو یا ترشی چغندر له شده بنفش کنیم. با هویج پخته و له شده نارنجی. با زردچوبه زرد. با سبزی هایی مثل شوید یا اسفناج سبز کنیم و به صورت توپهای رنگی در ظرف بچینیم.
یا با قالب به شکل های زیبا دربیاوریم.
مامان محدثه مامان محدثه ۱۶ ماهگی
♦️دانستنی های نوزادی :

💟موقع بیقراری نوزاد برایش شعر یا لالایی بخوانید و سعی کنید با حفظ خونسردی خود، نوزاد را آرام کنید.

💟به کودک خود پستانک بدهید. گاهی اوقات مکیدن می تواند به کودک آرامش دهد.

💟کودک خود را در آغوش بگیرید و یا تاب دهید. تاب دادن کودک در گهواره و یا بر روی دست نیز می تواند کمک کننده باشد.

💟کودک خود را به شکم، روی زانوهایتان یا داخل وان آب گرم قرار دهید. در این حالت با نوازش یا مالیدن پشت کودک می توانید به کاهش فشار معده او کمک کنید.

💟شکم کودک را روزی یک بار با روغن زیتون به آرامی ماساژ دهید.

💟به مدت ۲ تا ۳ شب، قبل از خواب، بالا تنه نوزاد (شکم، قفسه سینه، سرشانه ها و تمام ناحیه پشت) را به خوبی با روغن کرچک ماساژ دهید، به نحوی که روغن، جذب پوست شود. سپس کودک را به حالتی مانند قنداق کردن کاملا ببندید و به خصوص مواظب باشید که در معرض باد و سرما قرار نگیرد.

💟روزی ۱ تا ۲ بار زیر ناف نوزاد را با روغن کرچک به خوبی ماساژ دهید.
⁣⁣
مامان آروین و.... مامان آروین و.... ۲ سالگی
.
دندان در آوردن مرحله ای نیست که تمام نوزدان در یک زمان به آن برسند.🤔 تبدیل این خنده لثه ای به یک لبخند با دندانهای درخشان، یک مجوز عبور است که سالها طول می کشد کامل شود.🦷 زمانی که نوزاد شما 3 ساله می شود، او ردیف کاملی از دندان ها دارد، که می تواند خودش آنها را مسواک بزند؛ گامی اساسی در راه مراقبت از خود.👶 (هرچند کودک شما مهارت لازم برای انجام یک کار را ندارد بنابراین تا 6 سالگی در این کار به او کمک کنید.)
👈رشد دندان از زمانی که جنین در رحم است، شروع می شود. هنگامی که حامله هستید، جوانه های دندان در دهان جنین تشکیل می شود (همچنین دندان های شیری). به ندرت پیش می آید نوزاد با یک یا دو دندان متولد شود یا در چند هفته اول زندگی دندان در آورد. اما اکثریت قریب به اتفاق نوزادان اولین دندان خود را بین 4 ماهگی تا 7 ماهگی در می آورند.

✔️ اگر دندان کودک شما زودتر در بیاید، در سه ماهگی اولین جوانه ها را مشاهده می کنید (معمولا یکی از دندانهای پایین). اگر دندان نوزاد شما دیرتر در بیاید، باید تا یک سالگی یا بیشتر صبر کنید.

🦷آخرین دندان ها، دندان های آسیاب هستند که در انتهای بالای دهان در بالا و پایین یافت می شود. این دندان ها معمولا در تولد سومین سال نوزاد دیده می شوند. مدت کوتاهی پس از آن، کودک باید یک مجموعه کامل از 20 دندان داشته باشد.
👶🏻🍼
#دندان #دندان_کودک
مامان کارن مامان کارن ۱۶ ماهگی
💫 فریاد ‌زدن سر کودک چگونه بر سلامت جسمی و روانی او تأثیر می‌گذارد؟

🔹تغییرات در رشد مغز
فریاد‌زدن و سایر روش‌های تربیتی خشونت‌آمیز ممکن است فرایند رشد مغزی کودک را تغییر دهد، زیرا مغز انسان رویدادهای منفی را سریع‌تر از رویدادهای مثبت پردازش می‌کند. تصویربرداری از مغز افرادی که سابقه‌ی شنیدن توهین‌های کلامی پدرومادرشان را دارند، تفاوت‌های چشمگیری را در بخش‌هایی از مغز نشان می‌دهد که صداها و زبان را پردازش می‌کنند.

🔹مشکلات عاطفی
فریاد‌ زدن بر سر کودک ممکن است باعث ایجاد مشکلات عاطفی مانند اضطراب، عزت‌نفس پایین، مشکلات رفتاری، قلدری و مشکلات اجتماعی شود.

🔹تأثیر بر سلامت جسمانی
تجربه‌ی استرس در دوران کودکی ممکن است تأثیر طولانی‌مدتی بر سلامت جسمانی داشته باشد. تجربیات منفی دوران کودکی با دردهای مزمن بزرگسالی مانند سردرد و مشکلات کمر و گردن مرتبط است.

🔹افسردگی
وقتی سر کودک فریاد می‌زنیم، ممکن است او احساس غم، آسیب‌ و ترس کند. اگر این اتفاق مدام تکرار شود، بر سلامت روانی کودک تأثیر می‌گذارد و مشکلات روانی عمیق‌تری مانند افسردگی یا اضطراب را به وجود می‌آورد.

🔹تشدید مشکلات
برخی از پدرومادرها فریاد‌زدن را راه‌حلی فوری برای اصلاح رفتار فرزندشان یا جلوگیری از رفتارهای بد احتمالی او در آینده می‌دانند. پژوهش‌ها نشان می‌دهد که فریاد‌زدن در‌واقع مشکلات بیشتری ایجاد می‌کند و ممکن است مشکلات رفتاری کودک را تشدید کند. در بسیاری از موارد، کودکانی که پدرومادرشان بر سر آن‌ها فریاد می‌زنند، رفتارشان را تغییر نمی‌دهند، بلکه واکنشی مثل تشدید بدرفتاری یا تکرار آن را نشان می‌دهند.
مامان دخترم مامان دخترم ۱ سالگی
💢کنترل خود را از دست ندهید ...

بهانه گیری کودکان واقعا آزار دهنده است.
علاوه بر جیغ زدن و غرغر کردن شاید کودک لگدپراکنی کند یا پاهایش را به زمین بکوبد، اشیا را به اطراف پرت کند، دیگران را کتک بزند یا حتی نفس خود را حبس کند تا کبود شود. تحمل و کنترل این رفتارها واقعا طاقت فرسا است اما والدین باید مطمئن باشند که حبس نفس تا مرحله کبودی نیز نوعی بهانه گیری و کج خلقی کودکانه است.

هنگامی که کودک در حال جیغ و داد کردن است به حرف ها و دلیل های شما گوش نمی دهد و با حالتی منفی به فریادها و تهدیدهای شما پاسخ می دهد. هرچه بیشتر سر او داد بزنید که آرام تر شود، او با صدای بلندتری جیغ می زند.

در این مواقع شاید بهترین کار این است که کنار او بنشینید و چیزی نگویید. به طور کلی، بودن در کنار کودک هنگام بدرفتاری هایش روش خوبی است. کودکان خودشان هم از خشمی که دامن آنها را گرفته است می ترسند و بودن شما در کنار آنها موجب آرامششان می شود.

─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo