۴ پاسخ

میری هییت بچه ها عوضه این ک تو جمع باشن و با هم سن و سالاشون بازی کنن همه یه گوشه وایسادن سرشون تو گوشیه،جایی میرم تا بچم صداش درمیاد میگن گوشی بده دستش تا آروم شه بد ک میگم کلا گوشی نمیدم میگن اره چ کار خوبی میکنی😐یا میگن الان میتونی جلوشو بگیری دو روز دیگ دسته تو نیست

دخترم اصلا علاقه نداره به تلویزیون ، خودش هم خودش رو سرگرم نمیکنه ، یکسره به من چسبیده

خوب میکی چیکار کنیم چطوری سربندشون کنه .من عصر صبح میریم بیرون خرید باز هم تو خونه حوصلش سر میره

والله من هر. بچه ای رو میبینم موبایل دستشه وبازی میکنه

سوال های مرتبط

مامان 𝔍𝔞𝔫𝔞𝔫 مامان 𝔍𝔞𝔫𝔞𝔫 ۲ سالگی
🔴کودکان تا حدود شش سالگی فقط با هوش، تخیل، استعداد و احساساتشان زندگی می‌کنند. اما عقل با رشد قسمت جلویی مغز از سنین پیش دبستانی کم‌کم ظهور می‌کند و در ۲۲ سالگی کامل می‌شود. به همین دلیل کودکان تا ۴ سالگی فرق خوب و بد را نمی فهمند. در ذهن آنها خوب چیزی است که آنها دوست دارند و بد چیزی است که دوست ندارند. از پنج سالگی با مفهوم درست و غلط آشنا می‌شوند.
اما با ظهور عقل، کودکان همچنان عاقلانه رفتار نمی کنند. یک نوجوان، ممکن است با شما بحث منطقی کند، اما وقت عمل کردن که می رسد همچنان از روی احساس تصمیم می گیرد. در این مسیر والدین باید همچنان برای رفتار فرزندشان مرز بگذارند، مراقب آنها باشند و دست از آموزش نکشند. اما درک این مسئله که رشد مغزی یک مسیر طولانی را می‌طلبد باعث می‌شود والدین کمتر عصبانی شوند و حرص بخورند.
ماهیت و روش تربیتی سهم مهمی در رشد عقل در کودکان دارد، به طوری که خیلی از افراد به دلیل آسیب در کودکی، هرگز عاقل نخواهند شد و همواره با احساسشان تصمیم می‌گیرند یا فقط کاری که خودشان دوست دارند را انجام خواهند داد.
مامان یاسمین مامان یاسمین ۲ سالگی
چگونه فرزندم را تشویق کنم تا وسایلش را به دیگران بدهد؟

احساس مالکیت در کودکان کاملا طبیعی است. اما می توان برای تقویت حس بخشندگی و شریک شدن وسایل با سایر همسالان، کودک را تشویق کرد. به این صورت که:
• کودک را مجبور نکنید. به یاد داشته باشید که کودکان تا قبل از سه تا چهار سالگی فقط به نیازهای خودشان می اندیشند، دنیا را از دید او ببینید و هرگز با دعوا و تحقیر و مقایسه او را مجبور نکنید.
• حتی در سنین بالای 4 سال بعضی از وسایل بچه ها برای آنها حکم گنج را دارند، همانطور که شما حلقه ازدواجتان را به کسی نمی دهید، از او هم چنین انتظاری نداشته باشید.
• قبل از ورود مهمان ها، اسباب بازی هایی که فرزندتان روی آنها حساس است را جمع کرده و سایر مواردی که برای بازی مهمان ها مناسب است را بچینید.
• نوبت را در انواع بازی ها به کودک بیاموزید.
• از ساعت استفاده کنید، مثلا در استفاده از وسایل ساعت بگذارید که هر کس حدود دو دقیقه می تواند این وسیله را در دست داشته و با آن بازی کند.
• وقتی از تاکسی پیاده می شوید، به او نشان دهید که اکنون ما صندلی خود را به فرد دیگری می دهیم.
• وسایل شخصی همانند جوراب خود را در برابر چشمان کودک به یکدیگر قرض بدهید.
مامان سیدمحیاومحمد مامان سیدمحیاومحمد روزهای ابتدایی تولد
(آموزش قناعت)
☘☘☘☘🤔🤔🤔
بهترین زمان برای آموزش قناعت به فرزندان از سنین کودکی است و زمانی که آنها وارد مدرسه می شوند. برخی از پدر و مادر ها در این زمینه چندان جدی نیستند و گمان می کنند که هنوز برای آموزش فرصت دارند و یا حتی لزومی برای آموزش نمی بینند و معتقدند که آنها به خودی خود این آموزش را در طول زندگی فرا خواهند گرفت.
 
باید توجه داشت که مدیریت مالی را باید از یک سن مشخصی به کودکان آموزش داد. فراهم کردن آنی نیازهای مالی کودکان بدون قید و شرط راه مناسبی برای تضمین آینده آنها نیست. بهترین زمان برای آموزش مدیریت مالی به کودکان زمانی است که آنها به مدرسه می روند.
 
در این زمان باید در مورد مدیریت پول تو جیبی به آنها محتاطانه عمل کنید زیرا در این سن کودکان دارای بعد اجتماعی می شوند و با مسائل مالی به طور مستقیم و ملموس سر و کار خواهند داشت و بیشتر آشنا می شوند. برای مثال آنها می بایست خودشان برای تأمین برخی از نیاز های مدرسه مانند خرید خوراکی در زنگ تفریح و یا خرید لوازم التحریر اقدام کنند و این دوران بهترین زمان برای شروع آموزش قناعت و مدیریت مالی به کودکان است تا پایه های اقتصادی در او درست بنا نهاده شود.
 
ادامه👇
مامان یاسمین مامان یاسمین ۲ سالگی
بحران دو سالگی

این مرحله از رشد کودکان به دوسالگی پر دردسر معروف است. رشد مغز کودکان نوپا در این هفته ها بسیار سریع بوده که خود سبب ایجاد بحران های احساسی در او می شود که یکی از نتایج آن رفتارهای بحرانی خواهد بود. این مرحله رشد از حدود 18 ماهگی شروع شده و تا 30 ماهگی ادامه خوهد داشت.
در این مرحله کودک شما مرزها را محک می زند، شروع به مخالفت با والدینش می کند اما در کنار آن می خواهد خوب باشد و کمک کند. به یاد داشته باشید که هیچ یک ازین رفتارها به معنای اشتباه در تربیت شما نیست.
در این ماه ها می خواهد مستقل شود و نمی گذارد شما لباس یا کفشش را بپوشانید، با موارد ساده و بدیهی مخالفت می کند و دقیقا برعکس همان کاری که شما می خواهید را انجام می دهد. اکنون یاد گرفته که نه بگوید و ناگهان زیر گریه بزند. شاید حتی ببینید که با تصمیمات خودش هم مخالفت می کند! تمامی این رفتارها درهنگام گرسنگی، خواب آلودگی و ... شدت می یابد. مثلا با این که عاشق ماکارونی است، وقتی برایش آماده می کنید نمی خواهد بخورد.
برای حل این مسائل ابتدا باید صبور باشید، سپس انتخاب ها را محدود کنید و گزینه های کمتری را پیشنهاد دهید.; از دستور دادن بدون حق انتخاب پرهیز کنید که به شدت کودک را لجباز خواهد کرد
مامان 𝔍𝔞𝔫𝔞𝔫 مامان 𝔍𝔞𝔫𝔞𝔫 ۲ سالگی