۵ پاسخ

وقتی سیم لباسشویی رو میکشن و درشو میکوبن و درب فر رو باز میکنن باید چی بگیم

خیلی عالی
برا بچه م ک دست ب زدن پیدا کرده و هی تکرار میکنه و میخنده راهکاری دارید تا از سرش بیفته؟؟

❤️❤️❤️❤️

عاااالی. .

تا چه سنی ؟ بالاخره کی میفهمن؟

سوال های مرتبط

مامان دخترم مامان دخترم ۱ سالگی
🔺جدایی از مادر بزرگترین ترس کودک

🔹کودک هنگام جدا شدن از والدین با تمام قدرت به مادرش می چسبد و از ته دل غمگین و هراسناک می شود. حرف هیچ کس را قبول نمی کند، گریه می کند و خانه را روی سرش می گذارد.
🔹سعی کنیم لحظه جدایی لحظه ارامی باشد و هنگامی که نزد کودک باز می گردیم حداقل برای چند دقیقه با او بازی کنیم. اگر قرار است او را نزد کسی بسپاریم هرگز نباید ناگهان غیبمان بزند. برخی از مادران کودک را به بهانه ای به جای دیگر می فرستند و در غیاب او از منزل خارج می شوند. چنین جدایی باعث هراس شدید کودک می شود.
🔹اگر فرزند شما دچار ترس جدایی شده بهتر است قبل از انجام هر کاری نزد او بمانید تا ارام تر شود. سعی کنید همیشه او را محبت آمیز، بدون خشم و اضطراب و قاطع صدا کنید.
🔹این کار باعث می شود به میزان ارامش فرزند شما بیفزاید. اگر مادر ارام باشد و کودک از عشق او نسبت به خود اطمینان داشته باشد میزان ترس و نگرانی کودک هم کمتر می شود.
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
مامان فندقی🫂🍁✨️ مامان فندقی🫂🍁✨️ ۱ سالگی
✅بدزبانی كودک را ناديده بگيريد❌

اگر به طور اتفاقی،‌ كودكتان واژه ناشايستی را به كار برد، سعی كنيد به بدزبانی او، بی‌توجهی نشان دهيد. وانمود كنيد كه آن را هرگز نشنيده‌ايد، بنابراين هرگونه تاثیر آن را بر خودتان از بين برده و بازی او را به یک بازی یک نفره تبديل كنيد، چيزی كه اصلا برای كودكان جالب نيست.

خودتان هم بدزبانی نكنید
از آنجا كه می‌دانید بدزبانی شیوه‌ای است كه كودک برای اعمال كنترل بر شما به كار می‌گیرد، پس خودتان بدزبانی نكنید. او ممكن است به دنبال راه‌هایی باشد تا عمدا شما را عصبانی كند و با بدزبانی، توجه شما را به خود جلب كند. پس از شركت در این بازی خودداری كنید.

✅وقتی پدر و مادر بیش از حد برای فرزندانشان تلاش کنند، دیگر جایی نمی‌ماند که فرزندان برای خودشان تلاش کنند. اگر کودک می‌تواند خودش به تنهایی دکمه‌های پیرهنش یا بند کفشش را ببندد یا تکالیف مدرسه را انجام دهد اجازه دهید خودش این کار را خودش انجام دهد مگر اینکه خودش‌ کمک بخواهد.
مامان فندقی🫂🍁✨️ مامان فندقی🫂🍁✨️ ۱ سالگی
استفاده از کلمات "لطفا، بی‌زحمت و کلمات مودبانه" در بعضی مواقع اشتباه است.

مطمئنا برای خواست های کوچکی مانند «بی زحمت نمکدونو بده یا «لطفا در را ببند» كلمه لطفا از تعارفات معمولی است. روش تند خشنی نیز برای فرمانها وجود دارد «نمکدونو بده» یا «در را ببند».

كلمه لطفا را به این دلیل در مورد کودکانمان به کار می بریم تا روش‌های مودبانه را برای خواست های کوچک به آنها بیاموزیم

بکار بردن «لطفا» برای لحظاتی که آرامش حکمفرماست خوب است. وقتی واقعا آشفته هستیم، اداکردن آرامِ «لطفا» می تواند سبب دردسر باشد. گفتگوی زیر را ملاحظه کنید

مادر: (سعی می کند مؤدب باشد لطفا روی کاناپه نپر.
کودک: (به پریدن ادامه می دهد.) مادر: (بلندتر) لطفا این کارو نکن.
کودک: حرف گوش نمی‌دهد
مادر: (ناگهان کودک را با سیلی میزند) من از تو خواهش کردم، نکردم؟
چه اتفاقی افتاد؟ چرا مادر در عرض چند ثانیه از نزاکت به خشونت رسید؟ واقعیت این است که وقتی شما با کودک اینگونه مودبانه رفتار می کنید و او شما را نادیده می انگارد، عصبانیت با سرعت بیشتری وجودتان را پر می کند و شما به این فکر می افتید که «این بچه چطور در برابر من مقاومت می کند، اونم بعد از اینکه این همه باهاش مؤدب بودم؟ نشونش میدم؟ آره!»

وقتی شما می خواهید کاری بلافاصله انجام شود، بهتر است با قاطعیت و اندکی خشونت آنرا بخواهید نه با خواهش. یک جمله با صدای بلند و لحنی آرام «کاناپه را درست نکردن که روش بپرن» احتمالا پریدن را خیلی زودتر متوقف خواهد کرد. اگر کودک سماجت کند معمولا می توان او را با تکرار محکم "مبل را برای این درست نکردن که تو روش بپری؟" سریعا به عکس العمل واداشت.
مامان آروین مامان آروین ۱ سالگی
آموزش مسئوليت به كودك:

آموزش مسئوليت به كودك از حدود يك سالگى ميتواند شروع شود. زمانى كه به كودك اجازه ميدهيد با دست غذا را برداشته و راه دهانش را پيدا كند و با ماليدن عذا به دهان و دستش غذا بخورد. يا به او اجازه دهيد جورابش را پايش دربياورد.

مسئوليت دادن به كودك بايد همراه با هيجان، شادي، تشويق كردن و مطابق با توانايى هاي كودك باشد.

بهتر است مادر اجازه دهد فرزندش كنارش در آشپزخانه باشد و كارهاي بسيار كوچك جالب مثل پوست كندن تخم مرغ بعد از دو سالگي، مخلوط كردن مواد كيك، يا چيدن قاشقها در جاي مخصوصش كمك كند. پدر روزهاي تعطيل كنار فرزندش در آشپزخانه، اتاق يا حياط فعاليتهاي ساده و هيجانبخش داشته باشد مانند آب دادن گلها، كاشتن دانه گل، غذا يا كيك درست كردن.

كليد موفقيت در آرامش و تشويق والدين است. اجازه دهيد فرزندتان اشتباهات بي خطر كند مثلا كفشهايش را اشتباه بپوشد. اگر به خاطر اشتباه فرزندتان، كندي او و دير شدن شما جلوي كارهاي او را بگيريد، كارها را شما انجام دهيد، يا مرتبا او را تصحيح كنيد موفق نخواهيد بود.

هورا كشيدن، تشكر كردن، و لبخند زدن در حاليكه با محبت او را نوازش ميكنيد بهترين تشويق براي فرزندتان خواهد بود. با روش درست شما و تشويق فرزندتان از سه سالگى ميتوانيد شاهد استقلال فرزندتان در انجام كارهاي شخصى اش باشيد.
مامان دخترم مامان دخترم ۱ سالگی