همسر داری 👌

لباس های کهنه خود را دور بریزید  ...غذاهای کودکانتان را نخورید ...گوشت بزرگتر را برای همسرتان و کودکتان نگذارید ...بلکه همه به اندازه هم باید غذا بخورند و..‌.

همسر شما وقتی خوشحال میشود که شما به خودتان اهمیت دهید ...اگر مرد شما عادت کرده که گوشت بزرگتر را برمیدارد بدانید که شما عادتش دادید و اشتباه کردین ...
زنها در زندگی  باید خانم خونه باشند ...
موقع ظرف و لباس شستن از دستکش استفاده کنین ...
گاهی که همسرتان در موقعیت مناسبی است از وی بخواهید که برایتان آب بیاورد ... یا به او بگویید میوه بیاور که با هم بخوریم ...قید کنید باهم بخوریم ...بعد از او بخاطر انجامش تشکر کنید ...
بدون توجه به همسرتان هر روزه دوش بگیرید و خودتان را معطر کنید ...من از عطرهای میلیونی صحبت نمیکنم ...یه رایحه ملایم کافیست ...
بگذارید همسرتان بفهمد که شما برای خودتان ارزش قائل هستید ...بگذارید بفهمد که شما تغییر کردید...
اگر منزل و خودتان هر دو نامرتب هستید، خودتان را در اولویت قرار دهید ... بعد منزل ...
آرایش کنید ...من از آرایش غلیظ حرف نمیزنم... آرایشی که شما را سرحال نشان دهد ... آرایشی که نشان دهد به فکر خود بوده اید...
گاهی خانم ها فکر میکنند که همسر من به آرایش من توجه ندارد ...
قرار نیست شما برای همسرتان آرایش کنید ... بلکه قرار است شما ارزشمند بودن خود و ظاهر خود را نشان دهید، نه برای کسی بلکه برای خود ...
در یک جمله بگویم در هر کاری اول خودتان ... شما زیاد از حد خودتان را نادیده گرفته اید ...
این کارها نیاز به تمرین دارد ... نیاز به فکر دارد ... این بار که خواستید ته دیگ بهتر را به همسرتان دهید برای خودتان بردارید ...
در لحظه لحظه زندگیتان خودتان را دوست داشته باشید ...

۱۰ پاسخ

عالی بود👌👌

♥️♥️♥️

اینا همش اوابل زندگی قابل اجرا بود بعد بک مدتی خود ادم به واقعیتش پی میبره من خبلی وفته ابن مدلی شدم مردا ارزش این از خودگذشتگبارو ندارن مگه اینکه متفابل باشه

ممنون عالی بود👍

چه قشنگ بود باور کن خوندش هم به من آرامش داد دیگه وای به حال اجرا کردن ،ممنون دوست عزیز ❤️❤️❤️

عالی بود عزیزم

خیلی قشنگ بود خیلی حرف های با ارزش زدی

ممنون عالی بود

مرسی قشنگ جان 😍

عالی🤗🙏

سوال های مرتبط

مامان سُهیل مامان سُهیل ۵ سالگی
معرفی چند بازی با هدف تقویت دقت وتمرکز کودکان

💥جسمی راوسط اتاق قراردهید وبه اوبگویید هر كس كه به مدت طولانی تری بتواند به این وسیله خیره شود بی آنكه از آن چشم بردارد، برنده است.

💥از کودک بخواهید چشمانش را ببندد، آنگاه اشكال هندسی را به او بدهید و از او بخواهید كه نوع آنها را حدس بزند. در مراحل پیشرفته تر اشكال حیوانات مختلف را به او پیشنهاد دهید.

💥از کودک بخواهید یک شی نورانی در حال حرکت را با چشم تعقیب کند.شی رادرجهات مختلف به صورت صاف یا دورانی حرکت دهید.(کم کم زمان تمرین را افزایش دهید).

💥شما و فرزندتان مقابل هم روی زمین بنشینید ،توپی را به سمت او بفرستید،از وی بخواهید پس از گرفتن توپ مجدداً آن را به شما بدهد و این کار را تکرار کنید. (کم کم زمان تمرین را افزایش دهید)

💥کلمه ای را با کودک قرار بگذارید تا هر زمان شنید دستش را بالا ببرد. شما کلمات مختلف را بگوئید و آن کلمه خاص را نیز به طور نامنظم در میان کلمات دیگر بگوئید.

💥داستان کوتاهی را برای کودک تعریف کنید و بعد بلافاصله از متن داستان سوالاتی را از او بپرسید
مامان سُهیل مامان سُهیل ۵ سالگی
وقتی که به فرزند دو ساله‌تان غذا می‌دهید، قاشق به دست دنبالش راه می‌افتید. کودک گاهی از صندلی می‌پرد، گاهی رویش می‌ایستد، گاهی هم چیزی پرت می‌کند.
راه‌حل قدیمی: شما می‌نشینید و هیچ واکنشی نشان نمی‌دهید. او مدام غر می‌زند و شما هنوز نشسته‌اید. در پایان هم می‌بینید که رفتار او تغییری نکرده است.
راه‌حل جدید: وضعیت را مشخص کنید به جای اینکه مدام دستوردهید. بچه‌ها ربات برنامه‌ریزی شده نیستند که هر کاری به آنها گفته شد انجام دهند آنها نیاز به اراده آزاد خود دارند به همین دلیل اغلب دقیقا برعکس آنچه شما می‌خواهید عمل می‌کنند. ترفند درست این است که از یادگیری به جای دستور استفاده کنید. مثلا به جای اینکه بگویید «شیر را بردار» بگویید « اگر شیر همینجوری بمونه جوش میاد» به این ترتیب شما اطلاعاتی به او میدهید که براساس آن او راحت‌تر کاری را که باید، انجام می‌دهد.

نتیجه: کافی است هنگام غذا خوردن به جای اینکه بگویید «بشین» بگویید «هیچ میدونی صندلی برای نشستن هستش؟» به همین سادگی می‌توانید با دادن اطلاعات از تکرار عملی غیرمعمول جلوگیری کنید.

#حرف_شنوی_کودک
مامان سُهیل مامان سُهیل ۵ سالگی
اصول کاربردی ارتباط با نوجوان

🔻 اصل برخورد مثبت و مثبت فکر کردن در مواجهه با اشتباه نوجوان. نباید به گونه‌ای رفتار کنید که احساس کند می‌خواهید او را قضاوت یا تنبیه نمایید، بلکه از کلمات و عبارات مثبت استفاده کنید و با تشویق کردن و بیان یکی از ویژگی‌های مثبت فرزندتان، شروع کنید و سپس مطلب اصلی را بازگو کنید.
مثلا به او بگویید: «از اینکه بچه‌­ای اهل درس دارم و اخلاق و رفتار خوبی دارد خوشحالم؛ اما اینکه استفاده از تبلت را مدیریت نمی‌کنی، من و پدرت را نگران کرده است.»

🔻 اصل پرهیز از تحمیل کردن
چیزی یا کسی را به نوجوان‌تان تحمیل نکنید. بدترین تحمیلی که به نوجوان‌ها می­‌شود، این است که از او می­‌خواهیم مثل ما باشد یا می‌گوییم وقتی به سن شما بودیم آنگونه رفتار می‌کردیم، آنگونه لباس می‌پوشیدیم و...

یادتان باشد دنیا تغییر کرده و بر اساس این تغییرات روحیات و نیازهای ما هم تغییر کرده است. باید به فرزندان اعتماد کرد و به آن‌ها اجازه داد که به تدریج پس از کسب آگاهی لازم بتوانند تصمیم‌گیری در امور زندگی، تحصیلی و شغلی را تمرین کنند.