۵ پاسخ

بچم روزی یکی دوتا میخورد
تازه بحرف اومده

شوهرم پدرمو در آورده میگه موز نده

منم موز دادم این بچم حرف نمیزنه ولی بچه اولم نمی‌خورد زود حرف زد

احساس خواب آلودگی با خوردن موز

همیشه فکر می کردم شروع کردن روز با یک موز ایده خوبی است؟ چیزی که احتمالا نمی دانستید این بود که موز می تواند باعث خواب آلودگی شود، حتی اگر روز را با آن شروع کنید. آن ها غنی از تریپتوفان ، آمینو اسید است که می تواند عملکرد ذهنی و زمان واکنش را از هم جدا کند، غیر از اینکه شما احساس خواب آلودگی می کنید هم چنین موز شامل منیزیم، مواد معدنی بالا است که به استراحت ماهیچه کمک می کند. با این حال، برای قبل از خواب خوب است.

بچه خواهرم موز زیاد میخورد
حالا نمیدونم از اون‌بود یا نه
ولی دیر بحرف اومد

سوال های مرتبط

مامان نویان مامان نویان ۱۰ ماهگی
📵📵📵تی وی ممنوع 📵📵📵

🚫تماشای تلویزیون که مشخصا تا دو سالگی ممنوعه
💯اما بحث ما درمورد پرت کردن حواس بچه ها برای غذا خوردنه

🔺بعضی از مادرا برای نگه داشتن کودک برای غذا خوردن، تماشای تلویزیون رو انتخاب میکنن
یا استفاده از گوشی‌موبایل

🔍پرت کردن حواس کودک برای غذا خوردن اصلا کار درستی نیست و باعث‌ شرطی شدن بچه ها میشود.
🔗غذا خوردن کودکان زمان، مکان و موقعیت مشخص و ثابتی داره💯

❌عوارض تماشای زیاد تلویزیون در کودکان چیست ؟
 
 
نکته ی مهم در زمینه ی تماشای تلویزیون در کودکان این است که متاسفانه تبدیل به یک عادت می شود و کودک به تماشای بدون برنامه و هدف تلویزیون اعتیاد پیدا می کند
عوارض تماشای زیاد تلویزیون در کودکان به گفته ی بهترین مشاوره کودک و نوجوان :
به چشم کودک آسیب وارد می شود
مشکلات روحی مثل ( تیک عصبی ، پرخاشگری ، استرس ) در کودک به وجود می آید
به مرور زمان باعث بیماری  دیابت در کودک می شود
 پرخوری های عصبی و یا اختلال در خوردن در کودکان به وجود می آید
اختلال خواب و مشکلات تحصیلی ندر کودک به وجود می آید
مامان کمند مامان کمند ۱۲ ماهگی
🔹تغذیه_کودک
💠در تغذیه كودكان زیر یكسال همواره به این نكات توجه كنید:

1- همزمان با شروع تغذیه تكمیلی نیاز كودك به آب افزایش می یابد و این نیاز با خوردن شیر مادر به تنهایی تامین نمی شود و باید بر حسب نیاز و تمایل كودك آب جوشیده سرد شده به او داده شود.

2- دادن آب میوه به مقدار زیاد و یا شیرینی قبل از غذا، سبب كم شدن اشتها می شود و رشد كودك را به خطر می اندازد. بنابراین آب میوه و یا میوه رسیده و نرم را كه با پشت قاشق له كرده اید، دوبار در روز بعد از غذای وسط روز و با حجم كم به كودك بدهید، ویتامین های مورد نیاز كودك به ویژه ویتامین C از راه شیر مادر تامین می شوند.

3- از اضافه كردن نمك، شكر و ادویه به غذای كودك زیر یكسال جدا" خودداری كنید. زیرا ذائقه كودك در این زمان شكل می گیرد. در صورتی كه كودك زیر یكسال دچار ایست یا افت وزنی است و غذای كاملا" بی نمك خود را نمی خورد هنگام طبخ غذا از مقدار بسیار كمی نمك یددار استفاده كنید.

4- برای بهتر كردن طعم غذای كودك به سوپ او آب لیموی تازه یا آب نارنج تازه اضافه نمائید.

5- همزمان با شروع تغذیه كمكی (از پایان ماه ششم زندگی) قطره آهن به میزان 10 تا 15 قطره بــرای كـــودك شـــروع كــنــید قطره آهن تا پایان 2 سالگی باید به كودك داده شود.

6- قطره مولتی ویتامین یا A+D را كه از 15 روزگی برای كودك خود شروع كرده اید تا پایان یكسالگی ادامه دهید در صورت صلاحدید پزشك این قطره را نیز تا پایان 2 سالگی ادامه دهید.

به خاطر داشته باشید:

7- غذا خوردن كودك در سنین 12-6 ماهگی فقط به منظور تامین نیازهای غذایی او نیست بلكه برقراری یك ارتباط اجتماعی بین والدین و كودك است. كودك همیشه از این كه چیز جدیدی را از فردی كه دوستش دارد می گیرد، بسیار خوشحال می شود.
مامان آدرین مامان آدرین ۸ ماهگی
کم شدم ادرار با شروع کمکی:
شروع غذای کمکی ممکن است بر میزان ادرار کودک تأثیر بگذارد. در اینجا چند دلیل احتمالی برای کاهش ادرار کودک پس از شروع غذای کمکی وجود دارد:

1. **کاهش مصرف مایعات**: اگر کودک کمتر شیر مادر یا شیر خشک می‌خورد و به جای آن غذای جامد دریافت می‌کند، ممکن است مایعات کمتری مصرف کند و در نتیجه ادرارش کاهش یابد.

2. **تغییر در رژیم غذایی**: غذای کمکی ممکن است حاوی نمک یا مواد دیگری باشد که باعث کاهش دفع ادرار می‌شود.

3. **تغییر در نیازهای بدن**: با شروع غذای کمکی، بدن کودک ممکن است به زمان نیاز داشته باشد تا با تغییرات جدید سازگار شود.

4. **کم آبی**: اگر کودک به اندازه کافی مایعات دریافت نکند، ممکن است دچار کم آبی شود که یکی از علائم آن کاهش ادرار است.

### اقدامات لازم:
- **اطمینان از مصرف کافی مایعات**: مطمئن شوید که کودک به اندازه کافی شیر مادر یا شیر خشک دریافت می‌کند.
- **نظارت بر علائم کم آبی**: اگر کودک علائمی مانند خشکی دهان، گریه بدون اشک، یا بی‌حالی نشان می‌دهد، ممکن است دچار کم آبی شده باشد.
- **مشورت با پزشک**: اگر کاهش ادرار ادامه یابد یا همراه با علائم نگران‌کننده دیگر باشد، بهتر است با پزشک کودک مشورت کنید.

به طور کلی، کاهش موقتی ادرار ممکن است طبیعی باشد، اما اگر این وضعیت ادامه یابد یا همراه با علائم دیگر باشد، باید به پزشک مراجعه کنید.