📌مامان بابا این نکته ها مهمه

✅ به قولهایی که به کودک می دهید کاملا مقید باشید چه در تنبیه چه در تشویق
به دعواهای دو کودک نباید اهمیت ویژه نشان داد چون آن را مهم تر جلوه می دهد و آنها حساس تر می شوند.

✅ تا میتوانیم اشکالات و عیب های کودک را نبینیم اگر قرار شد نبینیم و توجه نشان ندهیم، هیچ اهمیتی ندهیم چه با نگاه و یا حرکات صورت و بچه باید بچگی کند نه اینکه به کلاس زبان برود! دقت شود که کلاسهای اضافی و تقویتی برای بعد از ۷ سالگی است.

✅ بچه های بیش فعال را باید به کارهای عملی مثل بستن پیچ و مهره و یا باز کردن سرپیچ لامپ و .... تشویق کرد
در مراحل تربیت همیشه نباید توقع پاسخ مثبت .داشت کودک در نوسان است.

✅ گاه هیچ بین کارتون دلخواه کودک ، برنامه را قطع نکن!
بازیهایی که ابهت تو را میشکند و برخوردهای فیزیکی دارد را با کودک انجام نده. اما بسیار خوش اخلاق باش

✅ به صحبت های کودک گوش کن.
کودک پر حرف است !
کودک حواس پرت است و گاهی هم بی توجه . ابتدا توجهش را جلب کن تا به تو نگاه کند ، بعد با او صحبت کن.

✅ به کودک غرغرو باید بی اعتنایی کرد
کودک را در مسائل خودش درگیر
کنید مثل : ،کیفش کفشش ، مدرسه اش ورق بزنید و بازی شغل کودک است !

✅ برای هر رفتار بد ابتدا یک جایگزین پیدا کن بعد او را نهی !کن اول شکلات را بده ، بعد چاقو را از او بگیر اگر کودک شب ادراری دارد، روزها قبل از رفتن به دستشویی او را به نگه داشتن چند ثانیه ای تمرین دهیم تا مثانه اش تقویت شود.

۳ پاسخ

🙏🌹👍

🌻🌻🌻🌻

فروش شورت ۳۰ تومنی تو تاپیک های قبلیم

سوال های مرتبط

مامان قلب های مامان مامان قلب های مامان ۱۱ ماهگی
غذای کمکی کودک را چگونه شروع کنم ؟


در ۶ ماه اول تولد کودک فقط از شیر مادر تغذیه کرده است و دستگاه گوارشی بدن او هنوز به غذای دیگری عادت ندارد پس برای شروع غذای کمکی لازم است که در ابتدا از میزان کم‌غذای کمکی استفاده کنیم تا برای کودک مشکلی پیش نیاید .


میزان غذای کمکی :


هر غذای کمکی که برای کودک شروع می‌کنیم باید در روز با یک قاشق شروع کنیم روزهای بعد تعداد قاشق‌های غذای کمکی را زیاد می‌کنیم تا در طول ۱۰ روزبه ۱۲ قاشق برسد و بدن کودک کم‌کم به آن غذای کمکی عادت کند .

برای اضافه کردن هر نوع غذای کمکی به برنامه غذایی کودک به همین شکل باید با صبر و حوصله پیش برویم تا بدن کودک به همه مواد غذایی کمکی عادت کند و دچار ناراحتی‌های گوارشی نشود .

برای اضافه کردن زرده تخم‌مرغ به برنامه غذای کمکی کودک برای روز اول به میزان یک نخود ،زرده تخم‌مرغ را به کودک می‌دهیم و این میزان را در طی روزهای هفته زیاد می‌کنیم تا زمانی که یک زرده تخم‌مرغ کامل به کودک بدهیم
مامان کمند مامان کمند ۱۲ ماهگی
🔹تغذیه_کودک
💠در تغذیه كودكان زیر یكسال همواره به این نكات توجه كنید:

1- همزمان با شروع تغذیه تكمیلی نیاز كودك به آب افزایش می یابد و این نیاز با خوردن شیر مادر به تنهایی تامین نمی شود و باید بر حسب نیاز و تمایل كودك آب جوشیده سرد شده به او داده شود.

2- دادن آب میوه به مقدار زیاد و یا شیرینی قبل از غذا، سبب كم شدن اشتها می شود و رشد كودك را به خطر می اندازد. بنابراین آب میوه و یا میوه رسیده و نرم را كه با پشت قاشق له كرده اید، دوبار در روز بعد از غذای وسط روز و با حجم كم به كودك بدهید، ویتامین های مورد نیاز كودك به ویژه ویتامین C از راه شیر مادر تامین می شوند.

3- از اضافه كردن نمك، شكر و ادویه به غذای كودك زیر یكسال جدا" خودداری كنید. زیرا ذائقه كودك در این زمان شكل می گیرد. در صورتی كه كودك زیر یكسال دچار ایست یا افت وزنی است و غذای كاملا" بی نمك خود را نمی خورد هنگام طبخ غذا از مقدار بسیار كمی نمك یددار استفاده كنید.

4- برای بهتر كردن طعم غذای كودك به سوپ او آب لیموی تازه یا آب نارنج تازه اضافه نمائید.

5- همزمان با شروع تغذیه كمكی (از پایان ماه ششم زندگی) قطره آهن به میزان 10 تا 15 قطره بــرای كـــودك شـــروع كــنــید قطره آهن تا پایان 2 سالگی باید به كودك داده شود.

6- قطره مولتی ویتامین یا A+D را كه از 15 روزگی برای كودك خود شروع كرده اید تا پایان یكسالگی ادامه دهید در صورت صلاحدید پزشك این قطره را نیز تا پایان 2 سالگی ادامه دهید.

به خاطر داشته باشید:

7- غذا خوردن كودك در سنین 12-6 ماهگی فقط به منظور تامین نیازهای غذایی او نیست بلكه برقراری یك ارتباط اجتماعی بین والدین و كودك است. كودك همیشه از این كه چیز جدیدی را از فردی كه دوستش دارد می گیرد، بسیار خوشحال می شود.
مامان قلب های مامان مامان قلب های مامان ۱۱ ماهگی
چگونه به چهار دست و پا رفتن نوزاد کمک کنیم
تمرین‌هایی برای چهار دست و پا رفتن نوزاد وجود دارد که می‌تواند روند آن را تسریع کند:

زمان شکم: به کودک خود کمک کنید روی شکمش قرار بگیرد تا بتواند تعادلش را در این حال حفظ کند و کم کم خودش را چهار دست و پا بالا بیاورد. زمان شکم به او کمک می کند تا در پشت، گردن و بازوهایش، قدرت کافی برای انجام حرکت را ایجاد کند.
به کودک خود در نشستن کمک کنید: در ابتدا نشستن همراه با کمک، و سپس بدون کمک در زمانی که او آماده است، به آنها کمک می‌کند تا عضلات شکم و پشت خود را برای چهار دست و پا رفتن قوی کنند. در واقع، نوزادان اغلب چهار دست و پا رفتن را بعد از نشستن کشف می‌کنند: یک روز ممکن است بعد از نشستن خم شود و متوجه شود که می‌تواند بدنش را روی دست‌ها و بازوهایش نگه دارد. از آنجا به بعد، اوممکن است سعی کند به جلو و عقب تکان بخورد، یا حتی خود را در حالت ثابت نگه دارد. با این حال بیش از موعد او را وادار به انجام این کار نکنید زیرا به عوارض زود نشاندن نوزاد دچار می‌شوید.
طعمه گذاشتن. یکی دیگر از انواع کارها برای کمک به چهار دست و پا رفتن نوزاد، استفاده از طعمه است! شما می‌توانید برای تشویق انواعی از اسباب بازی‌های وسوسه برانگیز، انواع عروسک نوزاد یا مواد خوراکی را کمی دورتر از او قرار دهید تا برای بدست آوردنشان تلاش کند. از این روش به عنوان یک روش کاردرمانی برای چهار دست و پا رفتن نوزاد استفاده می‌کنند
مامان قلب های مامان مامان قلب های مامان ۱۱ ماهگی
برای تنظیم خواب نوزاد از تغییرات ناگهانی خودداری کنید
ممکن است که کودک شما با تغییرات ناگهانی در طول روز مواجه شود که بهتر است مراقب آن ها باشید. کودکان دوست دارند که در محیطی باشند که برایشان آشنا است و افراد آشنا در آن حضور داشته باشند. همیشه کودکتان را در یک اتاق بخوابید و حد الامکان جای او را عوض نکنید. کودکان هنگام خوابیدن باید احساس امنیت داشته باشند، بنابراین اگر به پتو و یا ملحفه ای علاقه دارند، اجازه دهید که از آن استفاده کنند.

5 – دلایل بیدار ماندن او را بررسی کنید
شاید از این بیدار شدن ها و بیدار ماندن های نیمه شب او خسته شده باشید. دلایل زیادی وجود دارد که کودک را در نیمه شب بیدار می کند و باعث گریه کردن او می شود که شامل موارد زیر می باشد:


روش های خواباندن نوزاد | مرکز خدمات پرستاری پارسیان مهرپرور

گاهی اوقات گرسنه هستند.
گاهی اوقات ممکن است که به دلیل چرت روزانه از خواب سیر شده باشند.
سر و صدای زیاد می تواند موجب بیدار شدن آن ها حتی در نیمه های شب شود.
در نتیجه از سیر بودن کودک خود قبل از خواب اطمینان حاصل کنید. بهتر است که قبل از خواب جای او را نیز عوض کنید تا راحت تر به خواب برود
مامان کمند مامان کمند ۱۲ ماهگی
‍ #برنامه_غذایی_باهوش_شدن_کودک

👈🏼برنامه غذایی عالی برای باهوش شدن کودکان

با یک برنامه غذایی درست هوش کودک خود را بالا ببرید

🍧اگر می خواهید فرزند باهوشی داشته باشید باید به #تغذیه او توجه کنید .
بعضی از مواد غذایی در #هوش_کودکان تاثیر زیادی خواهد گذاشت و لازم است این مواد غذایی به آنها داده شود .

✅به کودکان تان حبوبات دهید

#حبوبات 🍲 اسیدهای چرب مفیدی دارد که نیروی جسمی را افزایش می دهد و می تواند باعث باهوش شدن کودکان شود .

✅به کودکان تان سیب زمینی دهید

#سیب_زمینی 🍟شیرین از جمله غذاهایی است که باعث افزایش فعالیت های مغزی می شود.
سیب زمینی آنتی اکسیدان بالایی دارد و بدن را در مقابل بیماری ها محافظت می کند و باعث زیاد شدن فعالیت های مغزی نیز می شود.

✅تخم مرغ را فراموش نکنید

#تخم_مرغ🍳 نیز باید در سبد غذایی روزانه کودکان تان باشد .
تخم مرغ ماده غذایی پرخاصیتی است که فعالیت های مغزی را افزایش می دهد و برای کودکان در حال رشد توصیه می شود. علاوه بر آن تخم مرغ ویتامین B زیادی دارد.

✅با مصرف ماهی هوش کودکان تان را زیاد کنید

#ماهی 🐟 و امگا 3 تاثیر زیادی در باهوش شدن کودکان دارد و باید از همان ابتدا کودک تان را به ماهی خوردن عادت دهید .
توصیه می شود برای افزایش هوش کودکان به آنها هفته ای دو بار ماهی دهید .
🐟🍳🍲🍞
سن شروع خوراکی های مفید برای هوش

🐟ماهی قزل آلا 👈 یک سالگی
🥚تخم مرغ👈(زرده از هشت
ماهگی)

🥜کره بادام زمینی👈(یک سالگی)
🌾غلات سبوس دار👈(هفت ماهگی)
🌾جو یا بلغور جو دوسر👈(هفت ماهگی)

🍓توت👈(یک سالگی)
لوبیا👈(نه ماهگی)
🌱سبزیجات رنگارنگ👈( هشت ماهگی)

🥛شیر و ماست👈(یک سالگی)
🍗گوشت👈( هفت ماهگی)