۹ پاسخ

با افتخار تا الان هیچ کس جز خودم حمامش نبرده حتی روز سوم سزارین خودم تنها حمامش دادم
تا الانم فکر کنم یکبار خواهرم بردش دسشویی چون اونجا. بود و من دکتر بودم
الهی خدا بهم سلامتی بده هیچ وقت محتاج کسی نشم

من تا الان فقط خودم حتی باباش نذاشتم

ترجیح میدم کارای پسرمو خودم انجام بدم گاهی وقتا هم حمام میبرمش لباسم بیرون نمیارم اصلا اول اریا رو میبرم حمام میارم بیرون لباس میپوشه دیگه خودم میرم حمام
باباش اصلا خونه نیست اگه باشه دیگه اجازه نمیده اریا ک باهاش بره حمام و کارای دیگشو بکنه من حتی خودم میبرمش آرایشگاه مردونه چون با باباش نمیشینه

نمی بره ولی دخترم لباس نمی پوشه یا پوشک نمی گیره بعضی وقتا دق میده منو خونه مامانم هم می ریم اینجوری هستش بعضی وقتا😑😑😑

من همیشه خودم میشورم مگه اینکه بذارمش پیش عمش یا مامانم اونا انجام بدن البته من هم جنس رو موردی نمیدونم

من فقط میدم باباش حموم ببره و پوشکش عوض کنه گاهی

تکلیف مادر شاغل چی هست؟
بچه باید افراد امن رو بشناسه

عزیزم حرفات درسته کاملا ولی محدودیت سنی و شرایط هم داره باید افراد امن برای بچه تعریف بشن. خیلی وقتها مقدور نیست فقط مادر ببره بعضی مادرا شاغلن یا به دلایلی گاهی بچه رو می زارن پیش اقوام مثل مادر یا خواهر. اگر به بچه بگیم فقط مادر بچه دچار استرس می شه

الان تکلیف به بچه ای که مجبوره بزاریم مهد چی میشه؟!

سوال های مرتبط

مامان یاسمین مامان یاسمین ۲ سالگی
چگونه فرزندم را تشویق کنم تا وسایلش را به دیگران بدهد؟

احساس مالکیت در کودکان کاملا طبیعی است. اما می توان برای تقویت حس بخشندگی و شریک شدن وسایل با سایر همسالان، کودک را تشویق کرد. به این صورت که:
• کودک را مجبور نکنید. به یاد داشته باشید که کودکان تا قبل از سه تا چهار سالگی فقط به نیازهای خودشان می اندیشند، دنیا را از دید او ببینید و هرگز با دعوا و تحقیر و مقایسه او را مجبور نکنید.
• حتی در سنین بالای 4 سال بعضی از وسایل بچه ها برای آنها حکم گنج را دارند، همانطور که شما حلقه ازدواجتان را به کسی نمی دهید، از او هم چنین انتظاری نداشته باشید.
• قبل از ورود مهمان ها، اسباب بازی هایی که فرزندتان روی آنها حساس است را جمع کرده و سایر مواردی که برای بازی مهمان ها مناسب است را بچینید.
• نوبت را در انواع بازی ها به کودک بیاموزید.
• از ساعت استفاده کنید، مثلا در استفاده از وسایل ساعت بگذارید که هر کس حدود دو دقیقه می تواند این وسیله را در دست داشته و با آن بازی کند.
• وقتی از تاکسی پیاده می شوید، به او نشان دهید که اکنون ما صندلی خود را به فرد دیگری می دهیم.
• وسایل شخصی همانند جوراب خود را در برابر چشمان کودک به یکدیگر قرض بدهید.
مامان آروین مامان آروین ۲ سالگی
با کودکی که می خواهد همه چیز را با جیغ و گریه به دست آورد، چگونه رفتار کنیم؟

دربرخورد با این رفتار کودک، به هیچ وجه نباید به جیغ‌های او اعتنا کرد. وقتی یک کودک با جیغ‌زدن یا پرخاشگری به خواسته‌های خود می‌رسد، می‌آموزد که این رفتار را تکرار کند. اگر پدر و مادر به جیغ‌‌زدن فرزندان خود توجه کنند، این رفتار را در او تقویت می‌کنند.

در چنین وضعیتی باید از تکنیک نادیده گرفتن، استفاده کرد. یعنی در کنار او هستیم ولی نه به او نگاه می‌کنیم نه با او حرف می‌زنیم، فقط خودمان را مشغول می کنیم بدون این‌که با او ارتباط برقرار کنیم. این طوری کودک متوجه میشود بدون ارتباط با پدر و مادر، هیچ لذتی برایش وجود نخواهد داشت. اگر این کار را ادامه دهیم رفتار ناپسندش را ترک میکند.

در کنار نادیده گرفتن، باید به تقویت رفتارهای مثبت کودک هم توجه کنیم تا میزان پرخاشگری کم شود. باید کاری کنیم که کودک حس کند راه دیگری نیز وجود دارد که میتواند به پدر و مادرش نزدیک شود و با داد و فریاد به هیچ نتیجه‌ای نمی رسد.

🐝 من و کودکم👼🤗👇
@mano_koodakam
مامان دخترم مامان دخترم ۲ سالگی
با دعوای بین کودکان، چه کار کنیم؟

فعالیت هایی را پیدا کنید که کودک کوچکتر و فرزند بزرگتر بتوانند با هم در آن شرکت کنند و از آن لذت ببرند. یکی از فعالیت هایی که می توانید انجام بدهید، ساختن یک کمپ داخل خانه است. به کودک کوچکتر اجازه بدهید از بلوک های خانه سازی برای ساختن دیوار کمپ استفاده کند در حالی که کودک بزرگتر با استفاده از بالش ها و کوسن ها قلعه می سازد یا می توانید از کودک بزرگتر بخواهید نقش یک کتاب فروش را بازی کند و در حالی که مشتری کوچکش کیفش را پر و خالی می کند، کتاب ها را کنترل کند. فرزند‌ کوچک تر ممکن است از اینکه نقش بیمار کودک بزرگتر را بازی کند هم لذت می برد.

به دنبال برابری نباشید، فقط به این دلیل که می خواهید در مورد فرزندانتان عادل باشید، نباید با آنها کاملا مشابه و مانند هم رفتار کنید.

کودک نوپا و خواهر یا برادر بزرگترش قابلیت های رشدی، نیازها و خواسته های متفاوتی دارند. در برابر خواسته کودک کوچکتر برای سوار شدن اسکوتر برادر یا خواهر بزرگتر و یا بیدار ماندن بعد از ساعت خواب چون کودک بزرگتر بیدار است، مقاومت کنید. در عوض وقتی فرزند بزرگتر حضور ندارد، زمانی را برای خواندن کتاب داستان در نظر بگیرید تا کودک کوچکتر هم احساس خاص بودن کند.
👨‍🏫 👩‍🦳
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
مامان دخترم مامان دخترم ۲ سالگی
زندگی کردن را به فرزندانمان بیاموزیم

ما تربیت نشدیم.

🔶تربیت ما بیش از این نبوده است که
🔸به بزرگ‌ترها احترام بگذاریم،
🔸کلمات زشت نگوییم،
🔸پیش دیگران پای خود را دراز نکنیم،
🔸حرف‌شنو باشیم،
🔸صبح‌ها به همه سلام کنیم،
🔸دست و روی خود را با صابون بشوییم،
🔸لباس تمیز بپوشیم،
🔸دست در بینی نبریم و…
اما ساده‌ترین و ضروری‌ترین مسائل زندگی را به ما یاد ندادند.

✨کجا به ما آموختند که چگونه نفس بکشیم.
چگونه اضطراب را از خود دور کنیم.
موفقیت چیست.
ازدواج برای حل چه مشکلی است.
در مواجهه با مخالف چگونه رفتار کنیم…؟

در کودکی به ما آموختند که چموش نباشیم، اما پرسشگری و آزاداندیشی و شیوه‌های نقد را به ما نیاموختند.

کسی به ما یاد نداد که چگونه از حق خود دفاع کنیم یا چگونه حق دیگران را مراعات کنیم. نگاه کردن، شنیدن، گفتن، تفریح، مهرورزی، عاشقی، زناشویی و اعتراض، بیشتر از املا و انشا نیاز به معلم و آموزش دارند.

يادمان باشد، زندگي كردن را به فرزندانمان بياموزيم.

💕💕💕💕💕


─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
مامان یاسمین مامان یاسمین ۲ سالگی
بحران دو سالگی

این مرحله از رشد کودکان به دوسالگی پر دردسر معروف است. رشد مغز کودکان نوپا در این هفته ها بسیار سریع بوده که خود سبب ایجاد بحران های احساسی در او می شود که یکی از نتایج آن رفتارهای بحرانی خواهد بود. این مرحله رشد از حدود 18 ماهگی شروع شده و تا 30 ماهگی ادامه خوهد داشت.
در این مرحله کودک شما مرزها را محک می زند، شروع به مخالفت با والدینش می کند اما در کنار آن می خواهد خوب باشد و کمک کند. به یاد داشته باشید که هیچ یک ازین رفتارها به معنای اشتباه در تربیت شما نیست.
در این ماه ها می خواهد مستقل شود و نمی گذارد شما لباس یا کفشش را بپوشانید، با موارد ساده و بدیهی مخالفت می کند و دقیقا برعکس همان کاری که شما می خواهید را انجام می دهد. اکنون یاد گرفته که نه بگوید و ناگهان زیر گریه بزند. شاید حتی ببینید که با تصمیمات خودش هم مخالفت می کند! تمامی این رفتارها درهنگام گرسنگی، خواب آلودگی و ... شدت می یابد. مثلا با این که عاشق ماکارونی است، وقتی برایش آماده می کنید نمی خواهد بخورد.
برای حل این مسائل ابتدا باید صبور باشید، سپس انتخاب ها را محدود کنید و گزینه های کمتری را پیشنهاد دهید.; از دستور دادن بدون حق انتخاب پرهیز کنید که به شدت کودک را لجباز خواهد کرد