با کودکی که می خواهد همه چیز را با جیغ و گریه به دست آورد، چگونه رفتار کنیم؟

دربرخورد با این رفتار کودک، به هیچ وجه نباید به جیغ‌های او اعتنا کرد. وقتی یک کودک با جیغ‌زدن یا پرخاشگری به خواسته‌های خود می‌رسد، می‌آموزد که این رفتار را تکرار کند. اگر پدر و مادر به جیغ‌‌زدن فرزندان خود توجه کنند، این رفتار را در او تقویت می‌کنند.

در چنین وضعیتی باید از تکنیک نادیده گرفتن، استفاده کرد. یعنی در کنار او هستیم ولی نه به او نگاه می‌کنیم نه با او حرف می‌زنیم، فقط خودمان را مشغول می کنیم بدون این‌که با او ارتباط برقرار کنیم. این طوری کودک متوجه میشود بدون ارتباط با پدر و مادر، هیچ لذتی برایش وجود نخواهد داشت. اگر این کار را ادامه دهیم رفتار ناپسندش را ترک میکند.

در کنار نادیده گرفتن، باید به تقویت رفتارهای مثبت کودک هم توجه کنیم تا میزان پرخاشگری کم شود. باید کاری کنیم که کودک حس کند راه دیگری نیز وجود دارد که میتواند به پدر و مادرش نزدیک شود و با داد و فریاد به هیچ نتیجه‌ای نمی رسد.

🐝 من و کودکم👼🤗👇
@mano_koodakam

۱ پاسخ

عرفان بلده جلو مهمون چیییییغ مثلا برا بیرون رفتن یا چایی یا نوشابه، انقد جیغ میزنه کلافه میشن میگن بابا بهش بده مغزمون خورد😑😑

سوال های مرتبط

مامان یاسمین مامان یاسمین ۲ سالگی
چگونه فرزندم را تشویق کنم تا وسایلش را به دیگران بدهد؟

احساس مالکیت در کودکان کاملا طبیعی است. اما می توان برای تقویت حس بخشندگی و شریک شدن وسایل با سایر همسالان، کودک را تشویق کرد. به این صورت که:
• کودک را مجبور نکنید. به یاد داشته باشید که کودکان تا قبل از سه تا چهار سالگی فقط به نیازهای خودشان می اندیشند، دنیا را از دید او ببینید و هرگز با دعوا و تحقیر و مقایسه او را مجبور نکنید.
• حتی در سنین بالای 4 سال بعضی از وسایل بچه ها برای آنها حکم گنج را دارند، همانطور که شما حلقه ازدواجتان را به کسی نمی دهید، از او هم چنین انتظاری نداشته باشید.
• قبل از ورود مهمان ها، اسباب بازی هایی که فرزندتان روی آنها حساس است را جمع کرده و سایر مواردی که برای بازی مهمان ها مناسب است را بچینید.
• نوبت را در انواع بازی ها به کودک بیاموزید.
• از ساعت استفاده کنید، مثلا در استفاده از وسایل ساعت بگذارید که هر کس حدود دو دقیقه می تواند این وسیله را در دست داشته و با آن بازی کند.
• وقتی از تاکسی پیاده می شوید، به او نشان دهید که اکنون ما صندلی خود را به فرد دیگری می دهیم.
• وسایل شخصی همانند جوراب خود را در برابر چشمان کودک به یکدیگر قرض بدهید.
مامان کیجاو
تودلی مامان کیجاو تودلی هفته سی‌وسوم بارداری
اشتباهات کودک رابرای همسرتان درحضورکودک بازگونکنید
👈 بازگویی و تعریف کردن اشتباهات، اشتباهی است که شما مرتکب می‌شوید.
🚫ومهر تاییدی بر رفتارهای اوست که سبب جسارت کودک برای تکرار آن رفتار یا حرف می‌شود و باعث تثبیت آن رفتار می‌شود.

🔴 تنبیه باید دو نفری انجام شود:کودک + یک والد ( پدر یا مادر)
بدون گزارش به والد دیگر .

کودک احساس می‌کند؛ والدینش دوستش ندارند و در محیط خانه احساس نا‌امنی می‌کند.

👈 وقتی پدر می‌آید، فرزند علاقه‌مند است که با پدرش ارتباط برقرار کند و با هم بازی کنند ولی شما با بازگویی اشتباهات کودک سبب تخریب رابطه پدر _ فرزندی می‌شوید .
که گاهی متاسفانه پدر به دلیل خستگی کودک را تنبیه می‌کند (به جای بازی و شادی).

همچنین همسرتان به امید زندگی و خانواده به خانه می‌آید نه برای تنبیه و دعوا...پس محیط خانه را برای ورود همسرتان متشنج نکنید.

👈 در مورد رفتارهای کودک و صحبت در روش‌های تربیتی، در اتاق جداگانه بدون حضور کودک، با همسرتان حرف بزنید.

🔴 بازگوکردن اشتباهات، آموزش خبرچینی به کودکان است!!
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
مامان یاسمین مامان یاسمین ۲ سالگی
بحران دو سالگی

این مرحله از رشد کودکان به دوسالگی پر دردسر معروف است. رشد مغز کودکان نوپا در این هفته ها بسیار سریع بوده که خود سبب ایجاد بحران های احساسی در او می شود که یکی از نتایج آن رفتارهای بحرانی خواهد بود. این مرحله رشد از حدود 18 ماهگی شروع شده و تا 30 ماهگی ادامه خوهد داشت.
در این مرحله کودک شما مرزها را محک می زند، شروع به مخالفت با والدینش می کند اما در کنار آن می خواهد خوب باشد و کمک کند. به یاد داشته باشید که هیچ یک ازین رفتارها به معنای اشتباه در تربیت شما نیست.
در این ماه ها می خواهد مستقل شود و نمی گذارد شما لباس یا کفشش را بپوشانید، با موارد ساده و بدیهی مخالفت می کند و دقیقا برعکس همان کاری که شما می خواهید را انجام می دهد. اکنون یاد گرفته که نه بگوید و ناگهان زیر گریه بزند. شاید حتی ببینید که با تصمیمات خودش هم مخالفت می کند! تمامی این رفتارها درهنگام گرسنگی، خواب آلودگی و ... شدت می یابد. مثلا با این که عاشق ماکارونی است، وقتی برایش آماده می کنید نمی خواهد بخورد.
برای حل این مسائل ابتدا باید صبور باشید، سپس انتخاب ها را محدود کنید و گزینه های کمتری را پیشنهاد دهید.; از دستور دادن بدون حق انتخاب پرهیز کنید که به شدت کودک را لجباز خواهد کرد
مامان یاسمین مامان یاسمین ۲ سالگی
اگر فرزندتان شیر مادر می خورد و اکنون باید او را از شیر بگیرید به این نکات توجه کنید

• زمان مناسب را انتخاب کنید: اگر جابجایی یا اسباب کشی دارید، به سفر می روید و یا به هر دلیلی زندگی از نظم و روال همیشگی خارج شده است، یا به دلایلی تحت فشار روحی هستید، برای مدتی دست نگه دارید.
• از وعده هایی که اهمیت کمتری دارند شروع کنید: شیر ظهر و شیر ابتدای شب وعده های مورد علاقه کودکان هستند. برای از شیر گرفتن از وعده های نیمه شب و سپس بعد از ظهر شروع کرده و به مرور به وعده های اصلی برسید.
• شرایط شیر دادن را کمتر فراهم کنید: اگر معمولا روی مبل خاصی می نشستید و یا او را به شیوه مخصوصی برای شیر دادن در آغوش می گرفته اید، چنین شرایطی را برای او فراهم نکنید تا یاد عادت همیشگی نیفتد.
• زمان شیر خوردن را کم کنید: اگر همیشه ده دقیقه شیر می خورده، به مرور زمان را کم و کمتر کنید و به بهانه بازی و ... شیر خوردن را تمام کنید.
• شیر خوردن را به تاخیر بیندازید: هر بار که فرزندتان تقاضای شیر می کند، با بازی و ... حواس او را پرت کرده و این را به تاخیر بیندازید.
• عجله نکنید: از شیر گرفتن ممکن است دو هفته تا یکماه طول بکشد، کودک باید با کسب استقلال و توام با آرامش از این مرحله عبور کند پس عجله نکنید.