سوال های مرتبط

مامان آروین مامان آروین ۲ سالگی
#روانشناسی_کودک

چگونه با كودك خجالتي برخورد كنيم؟!

🔸از واژه‌های تمسخرآمیز مانند ترسو، خجالتی، دست و پاچلفتی و بی‌عرضه استفاده نکنید.
🔸از سرزنش کودک به دلیل بازی نکردن با همسالان بپرهیزید.
🔸او را با دیگران مقایسه نکنید و اجتماعی بودن اطرافیانش را به رخ او نکشید.
🔸در کودک احساس امنیت ایجاد کنید و از دیگران او را نترسانید.
🔸به کودک برچسب خجالتی بودن نزنید.
🔸به کودک مسئولیت‌های کوچک بدهید و اعتماد به نفس او را تقویت کنید.
🔸رفتار مثبت و واقعی در کودک پیدا کنید و آنها را برجسته کنید و تشویقش کنید.
🔸فرزندتان را همان طور که هست، بپذیرید و توقع و انتظار بی‌مورد و بیش از حد نداشته باشید.
🔸درباره تجربیات خوب فرزندتان با همبازی‌هایش صحبت کنید.
🔸متناسب با سن و توانایی فرزندتان یکی دو هنر و تردستی به او بیاموزید (نظیر بازی با طناب یا حلقه پلاستیکی). این کار به کودک کمک می‌کند برای نشان دادن خودش به همسالانش فرصت داشته باشد.
🔸بازی‌های دسته‌جمعی که در آنها بزرگسالان با کودکان مشارکت می‌کنند انجام دهید.

👼🏻🍼 @Bab_yfood
مامان تسهیلگر کودک🤗 مامان تسهیلگر کودک🤗 ۲ سالگی
ترک پوشک♡
پارت_چهارم

مجهز شروع کنید 😉😅
شرایط رو بسنجید اگر قدرت بدنی کپچولو کنه و بدن ضعیفی داره و تحرک زیادی نداشته و... حتما از پاتی(قصری/لگن) استفاده کنید و تهیه کنید.
اگر فرزندتون روحیه لطیفی داره و با برچسب ارتباط خوبی داره حتما براش برچسب بگیرید برچسب حیوانات برچسب باربی ها برچسب ستاره و....
رنگ انگشتی واقعا معجزه میکنه حتما تهیه کنید
شورت آموزشی
و چند تا خوراکی یا اسباب بازی به عنوان تشویقی .🤩
اگر میبینید فرزندتون سختش نیست زیاد بشینه از پاتی استفاده نکنید چون خود پاتی معضل هست و باید همه جا همراه کنید تا عادتش از سرش بره و... ولی اگر کوچولو اذیته بهترین گزینه و راه حل هست .
مواقعی پیش میاد که فرژندتون برای اومدن به دستشویی مقاومت میکنه در این جور مواقع رنگ انگشتی یا برچسب شما رو نجات میده میتونید برید داخل دستشویی و کاشی ها رو نقاشی کنید یا برچسب بزنید.
شورت اموزشی برای مواقعی که میخواید برید بیرون از خونه لازمه((( خواهش میکنمم داخل خونه شورت اموزشی نپوشونید بذارید کوچولو اگر خودش رو خیس کرد متوجه حس بد این خیسی و ریختنش بشه اینجوری پروسه بهتر طی میشه )
جایزه در مواقعی داده میشه که میره دستشویی و جیش میکنه نه صرفا مواقعی که اعلام میکنه یکی دوبار دول همین که خمراهتون میاد تشویقش کنید و دیگه این رفتار رو تشویق نمیکنید تا زمانی مه خودش اعلام کنه ( میبینم مادرهایی که تو گهواره میگن نه جایزه ندید شرطی میشن 😑 عزیزان قبل از دستشویی اگر بگی برو دستشویی جایزت میدم این یهنی شرطی سازی ولی اگر بعد ازدستشویی جایزشو دادی و گفتی این بخاطر اینکه تو اومدی دستشویی و جیش کردی این یعنی تقویت رفتار مثبت)

*
مامان دخترم مامان دخترم ۲ سالگی
💢به منظور افزایش اعتماد به نفس فرزندتان او را با نامش صدا کنید....

نام یعنی منظور من «تو» هستی!
به کار بردن نام فرزندتان همراه با تماس چشمی و نوازش این پیام را به او می‌دهد: «تو برایم آدم ویژه‌ای هستی!» آغاز ارتباط با به کار بردن نامِ فرد، درهای بسته را باز می‌کند، مرزها را از بین می‌برد و حتی سرزنش‌ها را ملایم‌تر جلوه می‌دهد.
والدین معمولا در موقعیت‌های خاص با روش خاصی فرزندشان را صدا می‌کنند. مثلا در حالت عادی فقط نام او را به کار می‌برند: «آفرین کسری! چه نقاشی قشنگی!» اما اگر کودک کار اشتباهی کرده باشد، شاید جور دیگری او را صدا کنند: «آقا کسری، این چه کاری بود کردی؟!» این‌گونه کودکان با شنیدن نامشان می‌دانند چه وقت‌هایی پدر یا مادر از دست آنها دلخور است.
کودکان با اعتماد به نفس بیشتر، اطرافیان‌شان را بیشتر با نام یا عنوان آنها صدا می‌زنند زیرا اعتماد به نفس در کودکان باعث می‌شود روابط‌شان با دیگران مستقیم‌تر باشد. وقتی کودک‌تان می‌گوید «سلام بابا!»، تأثیر بیشتری روی شما می‌گذارد تا یک «سلام» خالی. دانش‌آموزی که می‌تواند معلمش را به اسم صدا کند، راحت‌تر با او ارتباط برقرار می‌کند.



─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo